Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 beyler, oyunun rezalet türkçesinden bitek benmi rahatsız oluyorum ya??? igrenc bi çeviri, ingilizce opsiyonu isteyenler buraya http://board.ikariam.net/thread.php?threadid=4636 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben abartı bi hata görmedim. bitek birimleri kovarken kovmak istiyomusun a "ja" dedirtti. onun dışında öyle çok saçma bişey yok gibi. gelen mesajı cevaplamak için "cevaplamak" gibi bişey çıkıyo gerçi de o kadar rahatsız edici değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 phalanx'ın açıklaması(wtf?) Bir çok şehir sadece Phalanx´ın kalkanı ile korundu. Fakat ayrıca çok ağır olduklarından, saldırıları en güçlü savaşçılar için bile sıkıntı yaratır. Kılıç Ustası(öeeh): Savaşlarda en ön hatlarda savaşacak kadar cesur olanlara parlayan kılıçlar verilir. Ayrıca bu savaşçılar, düşmanlarınıza doğru koşarken, üzerilerinde fazla baskı yaratmayacak, hafif zırhlar taşırlar...vs vs ayrıca... Tüccarlar ve nakliyeciler işlerini ticaret merkezinde yaparlar. Orada her zaman yapacakları bir iş veya avlanacak bir kelepir vardır(hö) daha çok var, ingilizce opsiyonu plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 açtıgım thread yüzünden uyarı almışım, sonra da uyarım silinmiş, hm ne manaya geliyo bu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Serverin ilk ittfağı olarak Spartans kurdum. Adamlar gelip Pers ittifağını kurdu. Eheh, çok eğlenceli olacak bizim server ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben pek bir şey göremedim yazdıklarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yazım yanlışı falan yok fazla da, ingilizceden direk çevirmeye çalışmışlar, chicken translation olmuş. savaşlarda ön saflarda savaşacak kadar cesur olanlara parlak kılıçlar veriliyo, digerlerine paslı kılıç mı veriyolar? garip yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Eta ya biraz geç başlamama rağmen ilk 1000 e girmiş bulunuyorum :),saray inşasınada başladım,3 kişiylede sürekli ticaret yapıyorum kaynak sıkıntısıda yok,herşey iyi gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bikaçınızda epsilona gelin ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Eta dayım Aweitia [64:84] SraDim olarak başladım, 1 hafta olacak yakında. Sarayı bastım koloniye gidiyorum 5k gold eksik. Eta'daki patilerle trade e açığım, kristal madeni olan bir adadayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ticaret gemisi ile kargo gemisinin farki nedir yane isimleri herhal ole trade ship ve cargo ship turkcesi yane su koloni kurmak icin gereken gemi iste trade ship diye geciyo bendede bi teknoloji mki lazim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 oyunun SSS o kadar açıklayıcı ki kargo ile ticaret gemisi aynımı farklı mı anlayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 İkiside aynı şey. Ticaret limanından alıyorsunuz. Aldıkca fiyatları katlanıyor mübarek. 5 tane lazım koloni için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ulan koloni için 12k altın bide nakliye gemisi istiyor,hadi 12k altını toplarimda nakliye gemisi için ne gerekiyor,ticaret limanıda var donanma tersaneside var,hangi araştırma lazım nakliye gemisi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bakınız bir üstteki mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kimse şarap almıyor benden :( mermere, kristale parça başı 40-50 altın ödüyorum şarap fiyatlarını 10'a indirdim gene alan yok. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ticaret merkezini kullanmayı bilmiyo çogu insan, mesaj at üzüm vereyim sen bana şunu ver falan diye, kabul ediyolar genelde. offtopic: knopfler'e geliyomusun haziranda huun? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 oha nereye geliyor? kafamı kesseler koltuğumun altına alır gene gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Sehirlerin ismi koyu gri ve isminin yanında "(i)" olunca ne anlama geliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 inaktif... cogu seyi bilmediin zaman mouse u oranin ustunde tutu, kucuk bi kutuda ne oldunu soyluo zati... inaktif kisilere cok gecmeden saldirin. cunku genelde inaktif sehirler bir kac gun sonra yok oluor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Demin birtane yağmaladım, sehirde hiç birlik olmamasına rağmen kayıp verdim sacma geldi ve topu topu 24 odun aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 saldırı yedim. hayvanlar gibi odunum gitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hadi ya ne kadar askerle saldırdı fede? kim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 62:54 spasm. 21 birim gözüküyo ne olduğu gözükmüyo. ya fm ye daldım adam 2 saatte iki saldırı yapmış odun mermer sülfür yağmayı basmış gitmiş. sonra bi baktım bi parti daha geliyo. deponun koruyacağı kadar bırakıp ordu bastım, geliştirme yaptım filan. yarına kadar ordu basıcam biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kılıçlıyla falan saldırmışsa 10-12 tane phalanx yeter kanımca. valla bende de 4-5 phalanx var daha fazlası için ödenek çıkaramıyorum şimdilik inşallah ters bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar