inf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya bu bildigimiz çanak anten.. Reklamlarla düdüklemeye çalışıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Dijital decoder alıp turksata yönlendireceğime hotbirde yönlendiririm 500 kanal izlerim[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 aaa fantasy de varmış. yarın gidip alıyorum ehuehueau bu ne ya:)[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmeour Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 nba tv yok mu ya? reklamlarında görünüyordu kafayı yemiştim. sırf decoder alıp izleyebileceksem alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 mtv2 yoksa gelmesin boşuna[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 fanatsy bedava mı? hmm alınabilir şimdi cami önü tezgahına yeni film koymak gerek böle kasetlere doldurup dıoldurup cd leyip satarız artık[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 o ne yaa[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Evt arkadaşlar nihayet öğrendik :) Acaba kanunsal bişi mi bu ole herşeyi yayınlayabiliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben aldım bilgileri :) şimdi şöyle kanald yakında futbol maçlarını yayınlamayı amaçlıyormuş bu yüzden şimdiden freetv olarak bu setleri satıyormuş bunlarla sınırsız vs. biçimde seyredebiliyorsunuz tvleri gayette güzel daha sonra ise kanald'ye fitbol geçerse freetv'ye üye olanlara paralı olarak fln yayın yapacaklar.. snrm şimdiden altyapı oluşturmaya çalışıyorlar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 yazmayı unutmuşum şu linkdede bazı bilgiler verilmiş :) Tıklayınız...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar