Rikkie Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Jaedenarda Omgwtfugtpwnd diye bi rogue vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Valla biz şu anda Ace king Vale - jack yapcaktımda vale olsun dedım (queen vardı gitti ) Royal flush kurcaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 uludaguni die isim var ya gerisi yalan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 server: Grim batol guild: ali babanın çifliği Nickler: Delgec Palaturca ayrıca Büyücüü diye bir warlock cıktı karşıma bu saatte hala gülmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ofc honybunny dı sanırım bl de horde mage :D az cektırmedı takımıyla av de ally lara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Honeybuny :p İkimizin mage'i de aynı surat şeklini, aynı ten rengini ve aynı ekipmanı kullanırdı. Staff of Shadow Flame'i ilk almak için bana etmediğini bırakmadı ama acımadım tabi :p ZG farmlardı tek başına manyak, iyi oyuncuydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Sherefsiz isimli ganker bi horde mage vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bugün battlegroundda Orcâsm gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Shamandra vardı bır aralar... (orcasm supermıs :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Şu ana kadar gördüğüm en güzel nick; Female Dranei Shaman: Oprahwindfury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 küstüm size :( benim nickimi kimse yazmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 afdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Jaedenarda etobur la otobur bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bugün Ruj diye bi officer beni guilde aldı. Ruj isimli bi rogue. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ruj diye bi shaman görmüştüm bende av de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar