ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 zepan said: Valla Grim Batolde Mutation Team de bi cocuk var görünce merakıma yenilip sordum bu nick senin adın ve soyadınmı die öyleymiş ama tam hatırlıyamıcam cok gülmüştüm Muzafferaygun yani bu tip bişiydi :) ama favorim gb de Tuts*k* adlı rogue Hakanakbudak sdjkfsldkfj Yukarılarda söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 "Öldürücü" vardı EDde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 dur lan öyle diildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ad3m said: zepan said: Valla Grim Batolde Mutation Team de bi cocuk var görünce merakıma yenilip sordum bu nick senin adın ve soyadınmı die öyleymiş ama tam hatırlıyamıcam cok gülmüştüm Muzafferaygun yani bu tip bişiydi :) ama favorim gb de Tuts*k* adlı rogue Hakanakbudak sdjkfsldkfj Yukarılarda söylemiştim mauahhaha aynen oydu sen deyince aklıma geldi pardon göremedim yukarda :) ama cok süfer ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Akerfeldt said: grim batol da gene lazziya vardi , bi de pascalnooba. bak sen. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 zepan said: Valla Grim Batolde Mutation Team de bi cocuk var görünce merakıma yenilip sordum bu nick senin adın ve soyadınmı die öyleymiş ama tam hatırlıyamıcam cok gülmüştüm Muzafferaygun yani bu tip bişiydi :) ama favorim gb de Tuts*k* adlı rogue o mutation team de bi mage vardı. nicki serdar. ama female char epey şaşırmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ismailturuit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 gavlo iyi adamdır =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 nickleri çok yaratıcıydı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bl zamanlarında 3 arkadaşvardı ayrılmazlardı hiç lvl 1 zamanlarından ber i tanırdık Veni Vidi Vici 3 ü de troll dü 3 ü de çirkindi kalşjsdasd şey vardı bide Motorbahar Motortakar bunlara baya gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 biz bi 2v2 arena yaparken görmüştük. biz vs. Agrasif + Mehmet evet agrAsif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 female undead mage tolga-tolgaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 BL de bir UD warlock vardı ---> Rahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Eots de bi tauren warrior görmüştüm ismide Pideciydi Ayrıca bi tanede High Warlord Orc Warrior var karazhan serverinde ismide Sokaratar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bu farklı bir nick değil belki ama bizim guilde bir arkadaş var adı Mehmetg.. Adam yabancı, sormustum zamanından ıye bu ısmı koydun dıye ama nedenı aklımda degıl su an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 eskiden Dunemaul ally da Gotten nickli warrior vardı yabancı .. garibimle bütün türkler g.tüüüündeeeen şeklinde dalga geçiyolardı :) adama gülünce direk türk oldugumuzu anlıyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 götekaçan - haomarush amatapan - grimbatol eziq - grimbatol (benim paladinim olur) sürtük - female orc zekialasya - burning legion hakkibulut - burning legion hironakamura - burning legion -> grim batola migrate etti "lavidaloca" oldu subzero ile bl de horde kasarken charlarımız: Makarna - undead mage (subzero) Köfte - undead rogue (ben) Xavius ta alt kasan arkadaslar: orta sut gol Subzero ve horde tayfası da buraya girmeye değer: Domates Marul Sogan Zeytin Biber Bl de arkadaşım altuğ; Patlican Salatalik (altuğ'nun arkadası) Bizim guildde 8ay sonra GM tarafından -hiç bilmediği bir nedenden dolayı- nick değiştirmek zorunda kalan heal officer: Kuku -> artık Kube Daha çok vardıda bir anda bunlar geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 slayer77 said: Bl Efsanesi Aşkımfürüdes ve serisi... Bi aralarda dwarf hunter vardır nick imba idi zaten "Kedikesen" Kedikesici^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Léyla die bi warrior var wcmovies de videoları fln var ünlü biri anlatacagım farklı bişi gerçide bu adamla bi sohbet etme imkanı bulmustuk konusmamızdan aklımda kalan arap bi kıza aşık olmus bu onun adıda leyla imiş fln sorduk soruşturduk gerçekmiş heralde paylaşim dedim sevdigi kızın adını karakterine veren kaç arkadaş var :D ilovedidem die açmıstım ben bi ara aksjdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 grim batolde 3 turk 2 yabancidan olusan bir heroicte mage'in adi siken idi(yabanci), healer hanimimiz "ben bunu heal ederken telaslaniyorum" gibisinden bir laf etmisti, hala gulerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 askimfirdevs vardı magtheridonda human paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 lol evet çok saf ii birisiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 askimfirdevs bizim okuldan,murat , wow cıktıgından beridir aynı char aynı nick oynar. 3-4 kere migrate etti charını hep aynı nick i aldı. Alt charı war 70 rogue, onun nick: Askimfrdvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Xaviusta idi bir ara. Saints of the City guildinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Gnomeosman - tauren warrior oynayabilirsem büyüyecek gnome yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar