Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatın Anlamı

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

HÜRRİYET MANŞETİ

TEORİK FİZİĞİN TEORİDE KALCAĞI KANITLANDI

İsviçreli Bilim Adamları 1992'den beri yaptığı çalışmaların meyvelerini aldı ve Teorik Fiziğin hurafelerden ibaret olduğunu ileri sürdü. Bilim Adamları ve Ardeth şokta.

blal blalalbopjfslkjadflgsfaa
glkjiga
falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Ya bunlar ÖSS'yi geçmişler,ÖSS için az çok bir beyne ihtiyaç var.Bu muhabbetleri eden bir insanda nasıl beyin olabilir? ÖSS zeki öğrenci değil odun seçiyor fakat böylesi mümkünmüdür ? Ciddi anlamda niye okuyorum diye düşünmeye başladım,gerçi bunlar 2. seneden sonra zaten paso kalırlar,belki de iki seneliklerdir ama olsun,beyin beyin beyin.

"ÖSS"(kutsal, yüce, ulu sınav, hayatımızı özel kılan yegane etken) için beyne ihtiyaç falan yok
Sosyal ağlarda paylaş

fsdfsd ben kendi konumu unutmuşum resmen :)

@tellos;abi vallahi sen olduğundan %50 bile emin olsam selam verirdim,korktum bir an :D ya birde nerde entelliğimizi gördün ya,gayet boş boş geyik yapan biriyim bende :)

O saydığın maddelerin neredeyse hepsini hergün yapıyoruz zaten,aslında başlık seçimini geyiğine "Hayatın Anlamı" yapmıştım.Yanlış başlık seçimi,asıl hedefim o sinir olduğum tipleri buraya yazmaktı.Neyse işte aynı şey,

Merkez kampüs ayrı bir geyik zaten,muafiyet sınavlarına girmediğime pişman oldum.Yurt hayatım olmasa cidden entel takılabilirdim fakat,yurtta mümkün olmuyor.Dota'ya bile başladım,

said:

Abi şey daha komik ama

Bu kadar saçma salak şeyleri takıp

satırlarca yazı yazmak...

Bunada bakmak lazım bence=)

Black en doğrusunu söylemiş hehe,saygılar abi

neyse böyle işte hayat , dediğimiz gibi bunlarla daha çok karşılaşırız.Herkesi kendimiz gibi göreceğimize onların yerinde de olmak gerek.Her ne kadar ben yapamasam da bunu yapmaya çalışacağım artık :)

İyi eğlenceler
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:
ya ben bu adamı çok seviyorum ama çok entel biraz deli ediyo beni. zaten geçenlerde görüp selam vermemiş bide cık cık,
kankujitsu gaymısın abi unv hayatının en önemli parçası boş konuşmaktır geyik yapmaktır eger böle sacma vakit geçirmessen eve geldiğinde araştırma yapcak kitap okıycyak ders çalışcak beyin bulamassın sen de şu an merkez kampüste okumanın ezigliği var ve değşik bi araış içersindesin herkesten farklı bi yol çizmek istiyosun zaten seneye umuttepye geldğine görcenki kendi kafadengi rts dan bi sürrü entel birey var ceketli acaip acaip sakallı adamlar falan filan onlarla kaynaşırsın işte ama sonra kantine gircen diycenki ya yemişim entellğini elalem çatır çutur götürüyo ben burda 42 yani hayatın anmalı buda diil tabide karı yada sex hayatın anlamı haline gelse iyice berbat durum ama böle kafanı dagıtcanki faydalı işlere zaman ayırcak beyin bulundurabilesin.
hyatın anlamı küçük küçük ayrıntılar işte:

-bi arkdaş grubu rakı meze rum meyhanesindein '' ya hayatın analamı bu ya'' diycen yada
-işte yazın bi gece klubunde kafan doncek uzaktan arkdaş oldugun bi kıza yavşayıp beraber gitceksiniz mekanda
-yada bi kızın çok peşinden koşup onu ilk öptüğün an
-derslerin çopu büte kalıp bütte hepsini birden vermen
-sevdigin 2 dstunla sahilde sigara bira zamanı
-ailenle pzar yemegi
-babanla arabayı sürmey ögrenip hadi anaharı al artk sen demesi
-annenin sabah kahvaltısnda su böregi bulması
-3günlük kabızlıktan sonra tuvalet etmek
-dolu bira içtikten sonra işemek
-bi yerden extra para bulup onla istedigin şeyi almak
-durakta bekliyen liseli kıza sarıp telafonunu almak
-kış tatilinde bi daga gidip 4 günlük yeni arkdaşlar edinmek
-yaz tatilinde 5-6 kişik bi grupla bi beldeye gitmek
-1 haftalık dünya turu( bunu yapmadım tabi:(
-yemeğin üstüne süpriz bi sigara bulup çay ile onu içmek
-güveçte karides e kızarmış ekmek banmak
-ciisss kek yemek
-pizzacılarda 1 alana 1 bedava günleri
-sıradan ama çekişmeli bi maçta süper bi hareket yada son saniye 3lüğü atmak
-tutdutun takımın onemli bi kupa alması, derbi kazanması
-csde 8-0 frag yapıp clana davet edilmen
-pokerde 10 koyup 1000 kazanmak
-dogum gununde seni gerçekten seven insanarın oldugnu bilmek ve onların getirdiği güzel hediyeler.

bunlardan onra hayatın anlamı bu ya a...ım dersin işte:)

Dostum kapa çeneni lütfen.
1.000.000 yıldız kayarken de güveçte karidese kızarmış ekmek banıyordun değil mi?
Lanet olası seni.
Bir daha seninle T-Beer içmeyeceğimi belirtir, saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.

P.S: I love you değil tabii ki.

P.S: Yavşak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...