-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Jaheria yı nerde bulucam, bi türlü bulamıyorum ya Irenicus's Dungeonda kurtardım ama gruba almamıştım,şimdi almak istiyıorum ama bulamıyorum nerde bu eleman, biraz araştırdım internetten docks ta harpers call mıne öle bi gizli bina varmış onun yanında diyo da bulamıyorum bide bu Yoshimo ihanet ediyomuş galiba,alsyium a götürünce çıkıyouş foyası ,alysium nerde peki[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 başta kalmıştır jaheria.. onu çıkartmadıysan nasıl tek başına çıkcak? bence sen boşver jaheriayı, aerie al...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Çıkışta Imoen seni kurtarıyo ondan sonra biraz yukarda Minscin yanında Jaheria kafeste. İkiside kilitli Mins kendi krııyoı kapıyı jaherianın kapısı için anahtarsa hemen ordaki küçük odada. Aç al...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Sen çıkarmadıysan tek başına çıkmıştır ve büyük ihtimal Dock Districtte kıyıya yakın bir bina(sonra öğrenceksinki Harper's Guild) oranın önündedir ama kendi affetirmek için baya uğraşman gerekicek :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Jaheria yı ıstıyorsan docks dıstrıct e gıtmen lazım orda harıtanın en sol altında harperların base ı var jahe orda ıste...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 yahu baktım oraya da bulamıyorum docs distcrict haritanın sol alt köşesinde yoksa harper base dediğiniz binanın içindemi içindeyse içinede sokmuyolar Jaheriayı kafesten çıkardım Irenicus Dungeon da[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 copper coronet gibisinden bir Han vardı orda olması lazım. (korgan ve anomen in bulunduğu yer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 yok orda da diil bug filan var galiba bulunmuyo[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 jaheira yı ne yapıcanki al onun yerine drowu(adını unuttum([signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Viconia [Bu mesaj arcane tarafından 21 January 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 iyide viconia evil hem jaheria fighter-druid ön saflarda kullanmayı düşünüyorum onu viconia cleric,bana kalsa viconia yı alırım yine ama evil, benim grup good alignmentlı zaten bg2de evil gruplar acayip güçlü oluyo korgan,viconia,edwin[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Hatun kısı docksda harpersın onunde veya ıcınde olucaktır harpers da alt kosedekı turuncu bına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 oyundaki bütün romanceleri 2 kere bitirmiş biri olarak tavsiye: VICONIA :) 1) fighter-druid sux 2) mage-cleric daha beter :) 3) viconia inanılmaz bir cleric. oyunun başında copper coronette str set to 18 maul var, onu ver karıya, böylece platemail giydirebiliyosun. giydirdikten sonra, AC si inanılmaz düşük oluyo, oklar onu vuramıyo, ve de böylece istediğin kadar büyü yaptırabiliyosun :) önde adam mı istiyorsun? *korgan *keldorn (unseeing eye questinde undead yerinde dex set to 18 bracers var, onu giydir, al sana inanılmaz bir dövüşçü) önde 2 adam yeter de artar bile zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Kafesten kurtarıpta sonra kaybettiysen mutlaka harper's guildde olması lazım. Buarada adını unuttum ama Shapeshifter olan eleman greater werewolf olduğunda kendini aşıyo :) Arada sırada geride büyü içinde kullandığım oldu ama genellikle heal + koruma büyülerini veriyorum savaştan öncesi ve sonrası için.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 (adı cernd) greater werewolf ilk oyunda fena diil ama throne of bhaal filan istiyosan çok kötü. ayrıca it halindeyken büyü de atamıyo...[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Size oyunda kurabilceginiz en iyi grubu söyliyim eğer savaşçı değilseniz Minsc,Viconia,Edwin,Jan Jansen ve Korgan ama bi olay varmış Minsc ile Edwin aynı grupta olunca kavga çıkarıyorlarmış bana olmadı ama sen bir dene olmazsa ilerle onlarla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 aerie sux!yok kanatlarım gettü,yok çirkinim yok butyum,kıl,tüy.vıdı vıdı konuşuıyor ve dandrik bir npc üstüne üstlük.jaheria yönetir.hem afet gibi.oda biraz sert kadını oynuyor ama olsun.(bg1'de seçince alaylı bir sesle -yeeassss,our only current autority figure fln diodu lol)keldırn süper fighter ama ailesinin yanında bırkıyorum ben,yazık onadan. benim bg2 party'im *paladin(18str,18dex,18cons,wis'ide biraz yüksek tutuyorum int'i sallıyorum,bide bg1 chatrımı upload edersem süper oluyor,daha yeni başladım bg1'e oda versyon hatası verdi expension'ı kurunca,şimdi international patch'i çekiom.) *jaheria *minsc(ve boo :)) *anomen *nalia *sonrada imoen,yani oyunun aşlarında 5 kişi takılıyorumki hızlı lvl atlıyım. bu arada bg1 süper zevkliymiş,drizzt do'urden ı kestim,+5 scimitar'ını kullanıom,elminiaster'ı kesmeyi denedim ama çok güçlüydü kesemedim.solonor'a burdan teşekkür ediyim.[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 edwin ve minsc aynı gruptaysa kesin kavga çıkar eninde sonunda,hele edwin,minsc,aerie aynı partyde olduğunda baya komik oluyor.aerie ve bard aynı gruptaykende aşk hikayesi yaşanıyor.aeri'nin nesini beğeniyolarsa. bg1de daha güzel npc'ler var:tiax,montaron,xar,jaheria'nın kocası khalid(çok benzemiyor jaheria'ya:)) çok komik tipler. bg1'de minsc'i lider yapınca "magic is imperessive,but now i lead!swords for everyone!"diyor ehe.[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 dog hani bi aralar sen ben axe zworlf filan bg cevirmistik ya net üzerinden 6 kisi bi kere daha yapak bi ara abi ya canım çekti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya manyakmısınız :) viconia evil diyorum ,hala bana grupta minsc,viconia,korgan diyosunuz[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 viconayi good yapabiliyorsun bi questle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 grom valla zzevklydi multi,şu "you cant rest now" bug'ının çözümünüde öğrendim,ama oynayamıyacağım,146'dan bağlanıyorum fatura girer gözüme sonra,kusura bakmayın.[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 oke olm asıl olay şeydi hani ben ogre olmuştum bug oldu düzelemedim hep öle kaldım sonra pat die bi öldüm parti lideriyim die herkeste öldü dogal olarak zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 lol,bide ben eğlencesine vuruken öldürmüştüm senmi oda komikti,bu arada thief char'ı kim oynatıodu?hep kılıcımı çalıodu terbiyesiz :P burdan herkese sesleniom multi bg2 güzeldir,sevin sevdirin.[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bıraktım oyunu ya viconia yı da kaybedince sabrım taştı :> ehueh harbi kaybettim,government district te kurtardım ama partiye almadım sonra mezara gidiyomuş galiba,orda da bulamadım 2 oldu bu,bg yi bitirmek nasip olmucak galiba[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar