arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 reklamını gördüm demin mtvde siteside var kablolu tv de var mı bu mevcutmu ? mevcutsa biri bandını falan yazabilirmi buraya ? varsa süper bıktım mtv den hep şikayet ediyordum neden kabloluda mtv2 yok diye..[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 bayadır reklamını veriolar ama kabloluda yoq:( yani bursada yok:P istanbuldada yoktur büyük ihtimal[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Cidden MTV'yi kaldırıp yerine MTV2 yi koysalar ne güzel olurdu. MCM bile bence MTV'den daha iyiydi.[hline]I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapsLock Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 ya bişey sorucam VH1 MTV ninmi??[hline]Hazelnut Cream Filled Wafer Enrobed ın Milk Chocolate (Kaynak:Ülker Çikolatalı Gofret,Yan Taraf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 mcm harbiden çok güzeldi röportajlar falan.. fransızcaydı ama tercih ederdim umarım birgün bizde mtv2 ye kavuşuruz aahh riot aaahh...[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 said: CapsLock, 21 Aralık 2002 15:33 tarihinde demiş ki: ya bişey sorucam VH1 MTV ninmi??[hline]Hazelnut Cream Filled Wafer Enrobed ın Milk Chocolate (Kaynak:Ülker Çikolatalı Gofret,Yan Taraf) VH1 mtv nin yaratıcılarından diye geçiyor reklamlarında.[hline]Icq değişti. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 said: arcane, 21 Aralık 2002 20:05 tarihinde demiş ki: mcm harbiden çok güzeldi röportajlar falan.. fransızcaydı ama tercih ederdim umarım birgün bizde mtv2 ye kavuşuruz aahh riot aaahh...[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die riot..niye kaldırdılar ki mtv'den? bu arada mtv2'nin farkı nedir öyle bişey olduunu biliorm da cahilim biraz..[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 mtv2 daha sert şeyler çalıo mtv commercial pop dışında bişe çalmıo bazen nu metal.. o kadar.. riot vardı süperdi niye kaldırdılar bilmiyorum herhalde mtv2europe yüzündendir..[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Evet gelse bi :( Uydudan belki çıkıyordur??[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Mcm çok güzel kanaldı.. 12den sonra gay kuşağı, lesbian kuşağı hardcore kuşağı filan gibi extreme şeyler oluyodu ama yinede iyidi... Vh1 da trtlerden birinde 12 den sonra gösteriliodu. trtlerden birimi başka öyle uyduruk kanallardanmı hatırlamıom neyse..[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 keşke müzik bölümüne açsaymışın[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 ne alaka televizyon kanalı bu ben kanalın bandını falan sordum varmı diye muhabbet kanalın yayınındaki müziğe gitti tipik pepelek konu sapması..[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Kuşadası'nda yabancı kanallar vardı dja tv miydi ne onlarda kabloluda olsa cok ii olurdu :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Hmm uydudan istiyorsan vardı bir sitede yazıyordu neyse yaws :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Buldum buldum (hehe tapın bana ;)) VH1 ==C11== ama dediğim gibi sadece 12 den sonra galiba[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 o aslinda trt 4... trt4'deki turk musikisi ziyafeti bitince her gece, vh1'a geciolar ama tam saati belli olmuyo (bazen cuma aksamlari friday night rock show'a yetisilebilio)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 vh1 zaten var mtv2?[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 o yok bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 mtv2 digiturk'tede yok yada ben bilmiyorum kanalını[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 digiturk de yok sanırım ama eklerler belkı...[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 derinlerden buldum da çıkarttım konuyu. ya şu mtv 2 nasıl izlenir? =) digitürk'de yok? kablo'da yok? freetv mi ne bişey varmış onda da yok sanırım. e nası izlenir?[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 mtv 2! mtv 2! mtv 2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 neden almazlar şu kanalı? oldukça fazla izlenir heralde..[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 MCM iyidir yaw. en azindan benim bildigim kadariyla :p 12 den once.eheu[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Giga mızı kaldırıp i.FB tv yi koyan bi kuruluşdan mtv2 yi almasını istiyoruz, bana biraz zor geliyor. Ama belki topluca kablo tv v.s gibi kuruluşlara bastırırsak belki de mtv2 yi izleme şansımız olur. Evet bence en mantıklısı bu toplu bir dilekce v.s gibi bişey gönderelim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar