dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben de elif ece uzun'u gördüm.. aslında elif ince uzun bişi.. yok görmedim hatta sadece adını biliyorum,kimdir nedir görsem tanımam. Warhero said: ben de nuran sultanı görmek istiyorum :( ben de isterem.. şimdi ben yerel ünlüleri tv takip etmediğimden dolayı çok tanımıyorum. karşılaşırsak falan iplemiyorum doğal olarak. örnek olarak yıldızda masa boş diye yanına oturup beraber yemek yediğimiz şu elemanı"baba, ben bi kola alıcam yemeklere bi zahmet bakın da kedi falan çıkmasın masaya" dyip gittikten sonra arkadaşıma şu şekilde sordum.."abi bu eleman tanıdık geliyor ama bizde öğrenci değil herhal. kantinde mi çalışıyor?" evet, malca biraz. bilmemek değil öğrenmemek ayıp diye kıvırtıyorum hemen. o dönem fırtına dizisinde oynuyormuş. seni bi daha hiç unutmayacağım murat.. bir de merve sevi var elbette merve sevi sevilmeli (ve erkekler seray sever ve öykü sert erkeklerden hoşlanır) ancak kendisi benim için kısa bi süre "waow ne tatlı kız" olarak kalmıştır ve kendisini normal öğrenci sanmışımdır. birkaç gün sonra kameralar önünde görünce olayı farketmem kötü olmuştur tabii. netekim popüler kültür ve magazin gündemini takip etmek sizi ünlülere "koçum kapsana oradan 2tost, bi de demli çay. hadi güzelim.." demenizden veya o dönem deli gibi ünlü birine çıkma teklif etmenizden ve rezil olmanızdan alıkoyabilir. yapmayalım.. ben de elif ece dursun kim bi öğreneyim geleyim. belli mi, karşılaşırız falan. madara etmeyelim kendimizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bone bidahakine artık :) Bu arada bende merve seviyi görmek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 niye cıkma teklif edip rezil olasın ki. şöhretl insanlar sadece kendi camialarından insanlarla beraber olucak diye bi kaide yokki aksine cogu cok alakasiz yerlerden insanlarla olmayi tercih ediyo bisuru sebepten dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben merveyi görmiyim onun açısından sakıncalı olabilir :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 merve sevi varya oooof öle böle değil yani feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 youtube'a erişim kapanınca tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben de Bursa'da Fatih Ürek'i görmüştüm AS Merkez'de. arkama bakmadan kaçtım. edit: typ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bülent ersoyu gördüm makyajsız walla billa. mirkelam bide naz elması görmüştüm strbkcta tatlı kızdı turuncu saçlı falan sırada beklerken bi muahbbet edebilmek istedim ama edemediğim üstüme inanılmaz bi eziklik hissi çokmüştü o an8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 m. sevi yargılanmayı hakediyor kannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 oha merveyi şimdi gördüm okumadan yazdım direk :D merve değil fatih ürek görürüz biz bu şansla ffs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ankaralı namığı gördüm öle bi karizmadııkii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkphobia Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben de çikita ajdarla minisüte maltepe - kadıköy arası seyahat etmiştim aynı koltukta. tabi insan dayanamıyor ve soruyor adama bu akılalmaz şöhretinin kaynağını , gelen yanıt pek bir tatmin ve tahrik edici : 'ben bu saçları boşuna dökmedim' ... şaka gibi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 mine tugayı gördüm. tiyatroda. ama öyle tiyatro değil. elimi uzatsam dokunacaktım. öyle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Arkadaşımm Crystal da kafam güzelken Simge Tertemiz e sarılmışım siz ne diosunuz =) bildiğin Simge tertemiz yahu peri gibiydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Tiyatro da görmek sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Kulağını dilleseydin arada?Yatakta alırdınız soluğu oyff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 CaNNi said: Tiyatro da görmek sayılmaz bildiğimiz tiyatro değil ama :D 1 adım mesafesi vardı aramızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 SELAM, İLK KEZ MI KARI GÖRÜOSUN? SAYGILAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Selam.lı, Başkalarından konsept çalmayalım arkadaşım Saygılar nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 o kadın benim taptığım bir kişilik. onu görmek için kilometreler katettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bök gibi kadın. Hiç beğenmedim. Ne biçim zevkin var. Böyle kadın mı olur? Hiç bundan kadın olur mu? Sakallı zaten. Kolları da kıllı. Koltuk altı da kokmakta. Eziğin teki zaten. Versevermem. Kim bakar bunun yüzüne. Kadın diye yanımda taşımam. Hatun'un h'si buna yakışmaz. Yüzüne bakmaya korkarım bunun. Kim oluyor ki bu. Peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 feckj00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 CaNNi said: bök gibi kadın. Hiç beğenmedim. Ne biçim zevkin var. Böyle kadın mı olur? Hiç bundan kadın olur mu? Sakallı zaten. Kolları da kıllı. Koltuk altı da kokmakta. Eziğin teki zaten. Versevermem. Kim bakar bunun yüzüne. Kadın diye yanımda taşımam. Hatun'un h'si buna yakışmaz. Yüzüne bakmaya korkarım bunun. Kim oluyor ki bu. Peh! döverim. ağzını burnunu kırarım. konuşamazsın bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Nihahoho CaNNi said: bök gibi kadın. Hiç beğenmedim. Ne biçim zevkin var. Böyle kadın mı olur? Hiç bundan kadın olur mu? Sakallı zaten. Kolları da kıllı. Koltuk altı da kokmakta. Eziğin teki zaten. Versevermem. Kim bakar bunun yüzüne. Kadın diye yanımda taşımam. Hatun'un h'si buna yakışmaz. Yüzüne bakmaya korkarım bunun. Kim oluyor ki bu. Peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Sintisyzer said: niye cıkma teklif edip rezil olasın ki. şöhretl insanlar sadece kendi camialarından insanlarla beraber olucak diye bi kaide yokki aksine cogu cok alakasiz yerlerden insanlarla olmayi tercih ediyo bisuru sebepten dolayi ben ünlü olsam, tanınan biri olsam elemanın biri gelip detanışmak istese falan bir de üstelediğimde, hafif zorladığımda hiç tanımadığını iddia ederse ya maldır derim ya dalga geçmeye gelmiş derim ya da sırnaşığın önde gidenidir derim.. nihayetinde ayarlara geleyazar, kafa ayarı öle bi çekilir ki airwolf, silkworm ve emlyn hughes international soccer'ı 3ü birarada çalıştırır.. kendini c64 sanar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar