Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k: Dawn of War: Soulstorm

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Minik kusum o zaman 2 demiyceksin 3 ten az diyceksin lafı da sen cekmiyceksin öyle degilmi ama :)..
Karsılıklı tanısmıyoruz o yuzden uzatmıycam bu ceylan lı konusmaları ama sadece 30 manual ve wikipedia bilgisiyle konusmadıgımı bil ötesi olmasa boyumdan buyuk ise kalkısmam :)..
28000 troop demissin de neye göre.. kacıncı millenium dan bahsediyon..38 39 ..41 ? Artı adepta sororitas zaten tek basına takılan bir birlik degil genel olarak bölgesel birlikleri komuta eden bir olusum ve tabiki ordo hereticus tarafından direk destekleniyor..Bahsettigimiz konu aynı kiminki daha buyuk mucadelesi yapmak istemiyorum cunku vaktim degerli..ama masaustu bölümünde bilgi birikimimizi paylasırsak yararlı biseyler yapmıs oluruz..
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
epik tartışmalar sonrası hortlatmak istiyorum konuyu.. yeni başlıyorum soulstorma.

necron ile başladım , kolay ürüyolar falan diye okumuştum. tavsiyeler nedir necron için?

veya yeni başlayana kolaylık olması açısından önerebileceğiniz başka bi ırk var mı?

birimler çok yavaş geldi bana necronda , tepki verene kadar yıl geçiyor , özellikle melee squadlar. çok sinir bi durum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende zamanında görmemiştim; bişeyler yazayım :P
Dragonutopia said:

gray knightların armorları cıkmıyor bastan soylıyım..

grey knights üçlemesinin ilk kitabında çıkartıyorlar. titan ın içinde robe la geziyor armorı tamirdeyken.
Sovereign said:

bu arada sisters of battle stronghold'una saldırıyorum necronlarla..

orda 4 tane shrine var, onların inmesi lazımki onların süper ünitesi vulnerable olsun.

Abi bug var.. shrine invulnerable.. damage almıyor.

bütün ordum + uçan süper monolith + heavy destroyerlarla giriştim.. damage almadı yıkılmadı. Aralıksız 15dk boyunca saldırdım.. shrine'ın canı eksiye falan iniyor ama yıkılmıyor hiç bir zaman.. Missiona sildim tekrar başladım yine aynı bug.

o bug değil yahu... o melek benzeri abla yanındayken invulnerable oluyor. bi shrine a saldırıyorsun mesela onu savunmaya gidince başka bir birlikle hemen diğerine saldırıp yok ediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Rhox said:

fakat ve lakin dark crusadein aksine herhangi bir mekana saldırırken ki basiniz kalmıyor ele geçirdikten sonra

şu olayın eksikliği çok koyuyormuş, aynı bölgeye 3. kez filan saldırılınca imanı gevriyor insanın
gerçi sisters of battle'da race özelliği olarak forward base olayı varmış, ve bölgeyi ele geçirdikten sonra base aynen kalıyormuş orda, dedim keşke ilk gidip onları yıksaymışım

yalnız oyun baya iyi, hani ilk başta dc'deki gibi tek gezegen değil de 4 farklı gezegen görünce bi meeh oldum ama yine de sardı hemen, dark eldar'ı da yıktıktan sonra zaten tüm webway gateler emrime amade oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...