Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Minik kusum o zaman 2 demiyceksin 3 ten az diyceksin lafı da sen cekmiyceksin öyle degilmi ama :).. Karsılıklı tanısmıyoruz o yuzden uzatmıycam bu ceylan lı konusmaları ama sadece 30 manual ve wikipedia bilgisiyle konusmadıgımı bil ötesi olmasa boyumdan buyuk ise kalkısmam :).. 28000 troop demissin de neye göre.. kacıncı millenium dan bahsediyon..38 39 ..41 ? Artı adepta sororitas zaten tek basına takılan bir birlik degil genel olarak bölgesel birlikleri komuta eden bir olusum ve tabiki ordo hereticus tarafından direk destekleniyor..Bahsettigimiz konu aynı kiminki daha buyuk mucadelesi yapmak istemiyorum cunku vaktim degerli..ama masaustu bölümünde bilgi birikimimizi paylasırsak yararlı biseyler yapmıs oluruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 epik tartışmalar sonrası hortlatmak istiyorum konuyu.. yeni başlıyorum soulstorma. necron ile başladım , kolay ürüyolar falan diye okumuştum. tavsiyeler nedir necron için? veya yeni başlayana kolaylık olması açısından önerebileceğiniz başka bi ırk var mı? birimler çok yavaş geldi bana necronda , tepki verene kadar yıl geçiyor , özellikle melee squadlar. çok sinir bi durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bende zamanında görmemiştim; bişeyler yazayım :P Dragonutopia said: gray knightların armorları cıkmıyor bastan soylıyım.. grey knights üçlemesinin ilk kitabında çıkartıyorlar. titan ın içinde robe la geziyor armorı tamirdeyken. Sovereign said: bu arada sisters of battle stronghold'una saldırıyorum necronlarla.. orda 4 tane shrine var, onların inmesi lazımki onların süper ünitesi vulnerable olsun. Abi bug var.. shrine invulnerable.. damage almıyor. bütün ordum + uçan süper monolith + heavy destroyerlarla giriştim.. damage almadı yıkılmadı. Aralıksız 15dk boyunca saldırdım.. shrine'ın canı eksiye falan iniyor ama yıkılmıyor hiç bir zaman.. Missiona sildim tekrar başladım yine aynı bug. o bug değil yahu... o melek benzeri abla yanındayken invulnerable oluyor. bi shrine a saldırıyorsun mesela onu savunmaya gidince başka bir birlikle hemen diğerine saldırıp yok ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 lol hai az önce şansa buldum bu topici, oyundan da öyle haberim oldu :p oyun dark crusade gibi bölge bölge işgal etmeli sanırım di mi, okuduklarımdan onu çıkardım indirmeye başladım şimdi, imparator adına önümüze gelene bin tekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 evet aynen o şekilde, ama onun kadar kabız zorlukta değil hp ayarı sayesinde. 2vs1 aşırı kastırıyordu onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ahah iyi bari ya, dark crusade'de eldar'a karşı 2v1 girdiğim bi haritada kafayı yiyordum bugün az daha gerçi sonra ne kadar honor guard varsa aldım oyunun başında gidip zergledim 2. denememde zihehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 fakat ve lakin dark crusadein aksine herhangi bir mekana saldırırken ki basiniz kalmıyor ele geçirdikten sonra, yani honor guard invest etmezseniz bölgeye saldırı yediğinde 0 dan kuruluyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 eauh tüh o olayı çok sevmiştim ben dc'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bu oyunun en güzel yanı multi 1v1'de tau ile micro yapmaktı, bi ara kasıyodum baya. çok uzun ömürlü bi multisi yok tabi ama sırf commanderla yavaşlatıp fire warriorlarla orc kitelamak için oynanır bir süre =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Rhox said: fakat ve lakin dark crusadein aksine herhangi bir mekana saldırırken ki basiniz kalmıyor ele geçirdikten sonra şu olayın eksikliği çok koyuyormuş, aynı bölgeye 3. kez filan saldırılınca imanı gevriyor insanın gerçi sisters of battle'da race özelliği olarak forward base olayı varmış, ve bölgeyi ele geçirdikten sonra base aynen kalıyormuş orda, dedim keşke ilk gidip onları yıksaymışım yalnız oyun baya iyi, hani ilk başta dc'deki gibi tek gezegen değil de 4 farklı gezegen görünce bi meeh oldum ama yine de sardı hemen, dark eldar'ı da yıktıktan sonra zaten tüm webway gateler emrime amade oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar