Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k: Dawn of War: Soulstorm

Gangren

Öne çıkan mesajlar

odiflame said:
çıktı bile.

oyunu steamden aldım fakat her çalıştırma istedğimde hata mesajı veriyor.steame mail ile ulaşma imkanını bulamadım.hata mesajı uyuz etti.

bir onceki paket gibi tek basına calısmıyor.

steamden satın alınan versiyonun calısması ıcın gold edition ın steam versiyonu ya da orjinal kutulu versiyonu, YA DA dark crusade in kutulu orjinal versiyonu ya da steam versiyonu gerekiyor. bu 4 ünden biri varsa yeterli çalışması icin.

ama dark crusade gibi kendi basina çalışmıyor.

dawn of war gerekmiyordan kastedilen de dark crusade ile de calışabilmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:
aynen hatta eldar bir zerg yaptımı benim makine gidiyordu, normal zorlukda 1vs1 de alıyordum ama 1vs2 geldilermi rushsa çıkmak için kanter içinde kalıyorum, malum mecha hastasıyım tau ile rush yapmak biraz zor

tauda oyundaki en iyi rush var be =P
vespid + commander
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
Asteroth said:
Tau'yla her şey zor.

Keza kendileri tırt bi ırk =P

o tau lardaki t-rex gibi bi şey vardı. onu bir salıyordun ondan sonra öğle yemepi filan yiyip geliyordum o öldürmeye devam ediyordu :D

1 tanesi 2 tane marine tankını almıştı o büyük olanlardan. ama yani onu yapana kadarda ...

Her ırkta var öyle üniteler yalnız, Tau'ya özel bir şey değil. Oyun oraya kadar uzadıysa, Necron'lar Monolith'lerle gelir zaten, yalan olur o senin canavarlar =P
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim :) oyuna başladım bende. biraz az ırk var ama becne daha çok olmalı böyle oyuna başlarken hangisi seçicem diye 1 gün düşünmemiz lazım. haha gene tau ları aldım duygusalca bir hareket ederek. gene aynı mantıkmış. ama bi yerden sonrada bayıyor bu tarz oyunlar. ben dark cruisade i de bitiremedim sıkıldım bi yerden sonra. haritanın 3/4 ünü ele geçirdim ama yeter dedim.

tau lardaki yeni ünite neydi ad ıunuttum. uçak olan, baya iyi olmuş o :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
lol ne alaka, necron hala direkt imba. sisters ile oynarken en çok onlar kastırdı hep, bir de taocular. birisi öldükçe diriliyor, (moral yok heriflerde zaten) öbürü sarıyor etrafımı 40-45 rangeli mechalarla. ork bilmiyorum ama onda da birşey değişmemiş olsa gerek.

sisters'da op bir durum yok doğrusu, rangeler düşük inf'lerde, hp'ler düşük filan. faith olayları da ilave uğraş, yoksa fakir adamın space marine'i gibi birimler var. hw squad'ı (en bayıldığım rts birimi sıralamasında mammoth tank'ı geride bıraktı diyebilirim) mumla aradım yani zaman zaman.

"nothing will get our field of fire" demek istiyorum ama diyemiyorum sisterlarla. :/
Sosyal ağlarda paylaş

necronları orcları bütün ırklarla bicip gectim ben acıkcası, en sağlamıda chaosla sisters ırklar arasında, fait olayı cok güclü fazladan uğraş demek komik kacar hanı. 5 holy icon diktikten sonra rahat rahat kullnıyosun skilleri, 2 tane bile missionerynin skillerini kullnana yetiyo rahat, ki zaten en verimli skiller onda.

celestianlar'ın buffı cok fazla bonus veriyo öle böle değil, hpleride marinelerden cok cok az değil full upg lenince aradaki fark biraz daha kapanıyo.

phosporus granadelerde cok sağlam, daha cok dmg veren nade yok sanırım oyunda, bu hem dmg veriyo hem morale cökertiyo, ve alan etkili sadece 1 squad'ı etkilemiyo bazı benzer skiller gibi.

meltalar/multi meltalar hem ceşitli hedeflere karşı etkili hem de pahalı değiller.

penitant ucuk olmuş.

daha sayıyım istiyosanız?

chaos zaten winter assaoulttan beri güclü.
Sosyal ağlarda paylaş

misyonerin regen olayı dışında "vaoovvv" dedirten bir hadise göremedim faith ile ilgili ne yalan söyleyeyim. sp'de sorun olmadı da mp'de 5 faith kulesi dizmek kasınç olur herhalde. iki tanesinin filan base dışında olacağını düşünürsen koruması da zor.

celestian olayında wiki'sinden koyayım sayfaları onun üzerinden konuşalım: (güzel birim bence anti-vehicle/building olarak o ayrı ama infantry'e karşı maalesef, squad member sayısı ve infantry dps'leri düşük, hatta silah upgrade'leri ile daha da düşüyor)

signifier hp bonusu almadan önce space marine squad'dan biraz fazla hp, sadece yarısı kadar ama eleman sayısı. ancak lider ve veteran superior ve signifier ile birşeye benziyor. signifier da ateş etmiyor ve ölünce bonusları gidiyor bunların tabii. masraflar desen infantry'e karşı zayıf doğrusu bariz.

seraphim'leri özellikle zayıf buldum şahsen, uçuyorlar kaçıyorlar ama ne dmg var düzgün ne member sayısı ne de hp'si yeterli.

sister repentia'da da squad limit olduğu halde pek terminator squad tarzı elitlik hissedilmiyor, çatır çatır kesiliyorlar en önde.

penitent'lar sadece 2 tane yapılıyor işte leman russ gibi düşün. melee vehicle biraz zor kullanması. onun dışındaki tanklar zaten vehicle'a karşı zayıf gördüm. uçak fena değildi ama anti-infantry olarak. dönüp dolaşıyorsun işte celestian'a geliyorsun karşına vehicle çıkarsa.

vs vs, mp oynamak lazım tabii daha kesin konuşabilmek için ama oynayanların forumlarına baktım, sisters'a sıkıntı yaşatan ırklar olarak necron ve tau konuşuluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

tau range avantajı kullnıyo o olmasa bile zaten rahatca outshoot ediyo.

seraphim(pardon yukarda seraphim lere celestian demişim afbuyrun) ilk bakışta cok iyi değil ama angelic visage dı skillin adı sanırın, etraftakilere bonus dmg veren baya baya bufflıyo milleti, oyundaki ters yöne kacarke ateş eden tek birim olması dikkatini cekmedi sanırım hareket ederken accuracy düşmemsiyle birleşince güzel bi kombo. ki her zaman iyidir jump packli hızlı, rakibin range ünitelerini melee'ye sokucak bir ünite.

missionary'nin en iyi skilli şu anda adını hatırlıyamadım, squadının ranged dmg'ını arttıran skill, masaüstünede divine guadance diye gecerde burda adı fakrlı bişeydi, battle sisterlar, tactical marineden terminatöre pradetor'e herşeyi eritiyo o skille.

ama asıl güclü ırk chaos, nesi güclü dersen genel olarak güclüler işte =), en kıl olduğum konuları ise cok erken chaos predeator cıkabilmeleri.

edit: ben genel olarak ucan üniteleri beyenmedim, hala yokmuşlar gibi oynuyorum alışma süreside gerekiyo tabiki, ama ucuyolarmış gibi gelmiyo pek. daha oyuna eklenicek tonla ceşit ünite vardı halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

neden abi uçaklar inanılmaz hızlı ve anında takviye yapabiliyorsun en ulaşılamayacak alanlara. basbayağı uçuyorlarmış gibime geldi benim tam tersine. :P

seraphim'lerde hareket ederken accuracy düşseydi zaten gereksizlikte rakip tanımayan bir birim olurdu kesinlikle, oyunun en düşük menzile sahip infantry'si filan herhalde. adamları menzile alana kadar mermileri yiyor devamlı. menzile girince de gene pek düzgün dmg yok öyle, arada squad leader filan ölünce zaten daha da düşüyor. jump pack ve hızları güzel ama melee'ye sokunca gene bir dps yok. angelic visage güzel ama hp gene düşük kalıyor işte, signifier gibi birşey eksik. hiçbirşey de ekleyemiyorsun misyoner vs.

emperor's touch bolter diyorsun onu anladım da hayli faith yiyen bir olay o da. zaten sadece battle sister'larda kullanışlı, celestian'larda melta varsa dps düşürüyor tam tersine vehicle ve binalara karşı heh

yani iyi kötü yuvarlanıp gidiyor sisters ama senin dediğin gibi süper güçlü bir durum göremedim ben doğrusu. güdük space marines + faith olayları şeklinde özetleyenler vardı yabancılardan, katılmadan edemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

sisters'a karşı işte dışarıdan takviye getirmek için sinyal istasyonu kurmaya çalıştılar, bir de o topu ateşlediler filan ama istasyonları yıkıp topu ele geçiriyorsun. sonra ethereal konuk ediyorlarmış işte "efendim siz çayhanede bekleyin ben işgalcilerle ilgilenicem" dedi tau kumandanı. ben de çayhaneyi yazık adamın başına yıktım, (imperial'lar dışında bir tek bunlara üzüldüm yani) kumandan da "yoooo herşeyi kaybettik böhüeeee" diye savaşmayı bıraktı, onu da kestik.

"putperest kumandan ve rahibinin kafatasları ecclesiarchy merkezine hediye olarak gönderildi" diye bitti anlatım. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...