senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 arkadaşlar anlamadığım bir olay var. 4mbit net kullanıcısız ev arkımla ben wow oynarken bir sorun yok. fakat ben veya o bir dl programı açtığında (emule torrent dc++...) upload'u 1 yapsak dahi wow'daki latency 1000lere fırlıyor. aynı şekilde birimiz youtube de vidyo seyretmeye çalıştığında yine latency fırlıyor. bunun nedeni ne olabilir? wow netin ne kadarını kullanıyor. wow açıkken netlimiterla baktığımda dl ve upload 4-5 civarlarında gözüküyor hep. Madem bu kadar az kullanıyor neti wow neden emule veya benzeri bişi çalıştırınca göçüyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Normalde kaç latency alıyorsunuz? Bahsettiğin programları çalıştırdığınızda aldığınız FPS kaç? Normalde aldığınız FPS kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 wowun saniyede kullandıgı band genisligi maximuma dayandıgında sabit bir rakam cıkıyor. youtube download gibi olaylarda band genisligini sonuna kadar kullanmak esas oldugundan 2. makinada acık olan wowun baglantısını da yiyor diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Netlimiter gibi bi programla utube veya downloaderı belirli bi DWda sabitleyip deneyin birde. Yani ne biliyim 100kb/sec sabitleyin emuleyi oyle deniyin veya 50kn/sec vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 wow'a ne kadar ayırmak lazım asıl soru o hatta sorayım, wow ne istiyor? bende 2mbit var, 10kpbs dl 5 kpbs upload gibi komik hızlarda torrent trafiği bile wow pingini etkiliyor, anlamıyorum bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 FPS/lag/hardware lag hepsi birbirini etkiliyor. background da dc açmak demek dana gibi memory yer bitirir demek. problemin hardware lag olabilir hele ki freedom da kullanıyorsan kesinlikle kasıyordur makina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 İlla dl ile beraber oyun istiyorsanız cfosspeed kullanın. Ben istanbulda bir yaz boyu 115 ile dl + 200 ping wow oynadım 1024 bağlantı ile. Önemli olan ul 3 te falan sınırlı tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 hazır bu baslık varken benım 2-3 gundur pın 2000-3000 lerde normalde 250-300 arası olurdu hep adsl de bır problemmı var, ıstanbulda oturuyorum ? hatta oyuna gıremıyorum bıle gırmem ıle dısconnect olmam bir oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 aynısı bende de var.oynanmıyor,işin garibi sadece oynadığım realmde lag 3000 in üstünde..öbür realmler 300-500 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar