Cynthia Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bu kitaptaki yönetim şekli neydi kelime olarak?
odiflame Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 totalitarizim çoğunlukculuk yani çoğunluk bende istediğimi yaparım mı demek?
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bütün herşeyin devlet kontrolü altında olması demek, medya yoluyla da kendi propagandasını yapıp politik gücünü sürdürür.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 karpuz said: AH BE!!kodum euheuhuhe
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Totalitarizmin beş adet çarpıcı özelliği vardır: 1-) İktidarı elinde tutan ve belli bir ideolojisi olan tek parti. 2-) Bu partinin ideolojisinin devlet tarafından destekli olması ve asker gibi devlet güçleriyle desteklenmesi, ideolojiye ters gitmenin suç olması 3-) Medyanın devlet tekelinde bulunması ve devlet ideolojisi dışına çıkamaması. 4-) Polisin siviller üstünde baskı kurması, devlet ideolojisinden sapanları tutuklaması 5-) Toplumsal hayatta korku ve panik unsurlarının sürekli bulunması
Sypro Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Antimodes52 said: Totalitarizmin beş adet çarpıcı özelliği vardır: 1-) İktidarı elinde tutan ve belli bir ideolojisi olan tek parti. 2-) Bu partinin ideolojisinin devlet tarafından destekli olması ve asker gibi devlet güçleriyle desteklenmesi, ideolojiye ters gitmenin suç olması 3-) Medyanın devlet tekelinde bulunması ve devlet ideolojisi dışına çıkamaması. 4-) Polisin siviller üstünde baskı kurması, devlet ideolojisinden sapanları tutuklaması 5-) Toplumsal hayatta korku ve panik unsurlarının sürekli bulunması nedense çok tanıdık geldi.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 :) henüz değil ama 1 yıl sonra ki Türkiye gibi geldi bana.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 V for Vendetta'da Totalitarizm di o zaman, değil mi?
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 2. dünya savaşında faşist devletlerin olduğu kadar sosyalist olduğunu söyleyen devletlerin de yönetim biçimi d: başa gelen kudurur argümanına bir örnek
Öne çıkan mesajlar