Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moi César 10 ans 1/2 1m39 Alt Yazı

Bleda

Öne çıkan mesajlar

Çok acayip sevdigim, izledikten sorna her daim kendimi bir kaç günlügüne çocuk gibi hissttigim bir filmdir bu. Emule yükledik, hani bunuda yükleyeyim die bir gazla yükledim.

Kesin Türkçe (çok güzel bir filmdir) oda olmadı İngilizce oda olmadı olmadı Almanca(yok o kadarda deil) bir alt yazi bulurum dedim.

Yok abi.

Mümkünse Türkçe/İngilizce bir alt yazi bulan olursa 40 yıl kölesi olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Torrentte yok zati, emuleda zar zor buldum, buluncada şükrettim. bi divxplayer.com da bir altyazi var gibi gözüküyor googledan aratınca, tabi bilmemneresini şaaptıgımın telekomu mahkeme kararıyla engellemiş ulaşımı, dns degiştirmeylede ugrasamıorum Emule filan kullandıgımdan...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet son sonuçlar şöyle.

Türkçe/İngilizce internette yok (dvd bile bulamadım)

Fransız kültür merkezinde orjinal var.

Digiturk ve Cine5 paylaşımcı degiller.

Bulabildigim tek ingilzice alt yazılı yer Bogazici Universitesi Mithat Alam Film Merkezi, ki istanbulda oturmadıgım icin bana bir fayda saglamıyor.

Pff.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
bende dün gece öyle buldumda 8-9 aydan önce bildigin yoktu. hatta amazondan ebayden arattırdım ordan bile sublılar bitmis sırf fransızcalar kalmıstı :) neyse konu dursun.

ps: birde dün ararken farkettim eksiduyuruda falanda bu topice link gecmisler arayanlar :) ilerde arayan olursa bulur burdan direk. aslında divxplanet a üye olup orayada koymak lazım

ps2: 8-9 ay önce eklenmesine ragmen her sitedede yok subscene var ama allsubsda yok falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...