Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Çok acayip sevdigim, izledikten sorna her daim kendimi bir kaç günlügüne çocuk gibi hissttigim bir filmdir bu. Emule yükledik, hani bunuda yükleyeyim die bir gazla yükledim. Kesin Türkçe (çok güzel bir filmdir) oda olmadı İngilizce oda olmadı olmadı Almanca(yok o kadarda deil) bir alt yazi bulurum dedim. Yok abi. Mümkünse Türkçe/İngilizce bir alt yazi bulan olursa 40 yıl kölesi olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 4-5 siteye baktım da altyazı yok sonra torrent sitelerine baktım filmi bile bulamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Torrentte yok zati, emuleda zar zor buldum, buluncada şükrettim. bi divxplayer.com da bir altyazi var gibi gözüküyor googledan aratınca, tabi bilmemneresini şaaptıgımın telekomu mahkeme kararıyla engellemiş ulaşımı, dns degiştirmeylede ugrasamıorum Emule filan kullandıgımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Çok güzel bir filmdi bu ya. Acaip sevmiştim bu filmi, sıcacık bir film :) Umarım bulursun altyazısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 divxplayer.com kapalıymış ztn dns değiştirme hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ledzepopelin, hala alt yazi bulamadım. Ancak Fransız Kültür vakfı kendi sinemasında ara ara bu filmi alt yazili olarka gösteriyormuş, ondan bir mail atip yollayabilirlermi bir alt yazi sorucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Evet son sonuçlar şöyle. Türkçe/İngilizce internette yok (dvd bile bulamadım) Fransız kültür merkezinde orjinal var. Digiturk ve Cine5 paylaşımcı degiller. Bulabildigim tek ingilzice alt yazılı yer Bogazici Universitesi Mithat Alam Film Merkezi, ki istanbulda oturmadıgım icin bana bir fayda saglamıyor. Pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 uplıyorum bu topici 4 ay geçti ve hala herhangi bir sub bulamadım. delirmek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 İki ay daha bekleyip bana hatırlatırsan Boğaziçi'den alırım ben onu, riplerim senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 repine abandım gerge, 6 ay bile bekleyebilirim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Harika filmdi bu ya of :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Upluyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 adam evrim geçirmiş topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 valla geçirdim. su filmin altyazılı versiyonunu bulan olursa her yerinden öpücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ne yoksa bleda sen misin aman allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Werewolf said: ne yoksa bleda sen misin aman allahım bunca seneden sonra sonunda buldum sub ı http://subscene.com/english/I-Cesar-Moi-Csar-10-ans-12-1m39/subtitle-234712.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1C1GGLS_en___NL303&q=%22Moi+C%C3%A9sar+10+ans+1/2+1m39%22+subtitle&aq=f&aqi=&oq= google'da arayinca direkt buluyor altyazilari? 8-9 ay once eklenmisler sitelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bende dün gece öyle buldumda 8-9 aydan önce bildigin yoktu. hatta amazondan ebayden arattırdım ordan bile sublılar bitmis sırf fransızcalar kalmıstı :) neyse konu dursun. ps: birde dün ararken farkettim eksiduyuruda falanda bu topice link gecmisler arayanlar :) ilerde arayan olursa bulur burdan direk. aslında divxplanet a üye olup orayada koymak lazım ps2: 8-9 ay önce eklenmesine ragmen her sitedede yok subscene var ama allsubsda yok falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 697 MB / 640x272 http://rapidshare.com/files/332076325/Moi_Cesar_10_ans_et_demi_1m39__2003_.DVDrip.EN.srt ingilizce altyazısı buradan indirebilirsin. http://www.imdb.com/title/tt0790799/ ben de bunun altyazısını arıorm nabıcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ing altyazısını zaten buldumda nasıl sevindim anltamam. $9.99ında dili ingilizceymis üstleik filmde hepi topu 78 dakika. divxplanetta falan rica edersen 3-4 güne çevirirler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sharebus tan ismimizi kullanalım bakalım. belki o zaman işe yarar hemen yaparler :P fds saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar