Aral Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Önceden verilmemiştir umarım.Savaş psikolojisinin insanları ne hale getirebileceği ortada.. http://my.break.com/content/view.aspx?ContentID=463231 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bugün haberlerde seğrettim bu videoyu bu ne savaş piskolojisiyle nede başka bi bahaneyle örtüştürülür resmen şerefsiz bunlar ne istiyosun zararsız bi canlıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ya eylenmisler biraz ne var bunda :) Saka bir yana sey cok ilginc adamlar irakta agzina sicti insanlarin yapmadik isgence birakmadi..Ozellikle pskolojik... Evleri bastilar kadinlari cocuklari ne sekilde korku icinde biraktilar.. Ama itin teki mevzu olunca dunya ayaga kalkti.. Ozellikle amerikalilar cok kizmis bu askere.. Al burdan yak iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 şerefsiz ne istiyor masum canlıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 savaş psikolojisiyle ne alakası var bildiğin orozbu çocuu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ben bir insanın bunu yapabileceğine inanmıyorum. Biraz dikkatli baktım da,hayvan zaten ölü olabilir mi? Bağıran köpek seslerinde de bir acayiplik var,o uzaklıktan böyle net ve hep aynı seviyede gelmemesi lazım sesin,montaj olabilir. Eğer gerçekse inşallah birgün biri de onu atar o tepeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 onun anasını alacan, tutacan ensesin den. sonrada uçurumdan bırakacan. bak napıyor o zaman. az küfretmedim. keşke izlemeseydim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 SON_SAVASCI said: şerefsiz ne istiyor masum canlıdan amerikan askeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Rakursi said: Ben bir insanın bunu yapabileceğine inanmıyorum. Biraz dikkatli baktım da,hayvan zaten ölü olabilir mi? Bağıran köpek seslerinde de bir acayiplik var,o uzaklıktan böyle net ve hep aynı seviyede gelmemesi lazım sesin,montaj olabilir. Eğer gerçekse inşallah birgün biri de onu atar o tepeden. montajla kim uğraşacak ki? bildiğin urosbu çocukluğu. hakikaten keşke izlemeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ahah, adamlar sivilleri katledince olay çıkmıyor, bir köpek öldürünce herkes ayaklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 o da var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 diyebilecek söz bulamıyorum gerçektende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kendilerinden olmiyan insanin cani bir kopegin cani akdar degerli degil cunki gozlerinde eh zavalli hayvan insallah hortlar gelir pipisini koparir bu hayvanatlarin amerikan askerleri degil insanlardan tiksiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Sokak kedilerine köpeklerine işkence eden gözlerini oyan bir ton mahlukat var ülkemizdede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 hic mi bocek oldurmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 aquila said: hic mi bocek oldurmediniz? sığ düşünüyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 orrororo mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Nedensiz yere oldumek.. olabilecek en insan disi harekettir.. Hatta dunya disi davranistir// Hic bir canli sebepsiz yere oldurmez KUDUZLASMADIKCA.. Bocek seni rahatsiz eder. Mideni bulandirir. Onunla yasamak istemessin, yanina yaklasirsa oldurursun.. Ama cikip dogaya bocek kolonilerini benzin dokup yakip HA HA HIYA AHA diye kahkaha atarsan iste bunda bir sorun vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ben bu adamın yaşadığı hayatı.. keşke izlemeseydim bu ne ya şerefsiz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bocek ile kopek yavrusunu bir tutmak çok saçma. Nazi savaş suçlularıda yahudiler ile fareleri bir tutan ifadeler vermiştiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Werewolf said: Ahah, adamlar sivilleri katledince olay çıkmıyor, bir köpek öldürünce herkes ayaklandı. "siviller" çoğul "bir köpek" ise tekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 o zaman bütün paticiğin gözlerinden, dynamic'in de anlından öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Stalin gibi adam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar