Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorumsuz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önceden verilmemiştir umarım.Savaş psikolojisinin insanları ne hale getirebileceği ortada..

http://my.break.com/content/view.aspx?ContentID=463231
Mesaj tarihi:
bugün haberlerde seğrettim bu videoyu
bu ne savaş piskolojisiyle nede başka bi bahaneyle örtüştürülür
resmen şerefsiz bunlar
ne istiyosun zararsız bi canlıdan
Mesaj tarihi:
ya eylenmisler biraz ne var bunda :)

Saka bir yana sey cok ilginc adamlar irakta agzina sicti insanlarin yapmadik isgence birakmadi..Ozellikle pskolojik... Evleri bastilar kadinlari cocuklari ne sekilde korku icinde biraktilar..

Ama itin teki mevzu olunca dunya ayaga kalkti.. Ozellikle amerikalilar cok kizmis bu askere..

Al burdan yak iste...
Mesaj tarihi:
Ben bir insanın bunu yapabileceğine inanmıyorum.
Biraz dikkatli baktım da,hayvan zaten ölü olabilir mi? Bağıran köpek seslerinde de bir acayiplik var,o uzaklıktan böyle net ve hep aynı seviyede gelmemesi lazım sesin,montaj olabilir.
Eğer gerçekse inşallah birgün biri de onu atar o tepeden.
Mesaj tarihi:
Rakursi said:
Ben bir insanın bunu yapabileceğine inanmıyorum.
Biraz dikkatli baktım da,hayvan zaten ölü olabilir mi? Bağıran köpek seslerinde de bir acayiplik var,o uzaklıktan böyle net ve hep aynı seviyede gelmemesi lazım sesin,montaj olabilir.
Eğer gerçekse inşallah birgün biri de onu atar o tepeden.

montajla kim uğraşacak ki? bildiğin urosbu çocukluğu. hakikaten keşke izlemeseydim.
Mesaj tarihi:
kendilerinden olmiyan insanin cani bir kopegin cani akdar degerli degil cunki gozlerinde

eh zavalli hayvan insallah hortlar gelir pipisini koparir bu hayvanatlarin

amerikan askerleri degil
insanlardan tiksiniyorum
Mesaj tarihi:
Nedensiz yere oldumek.. olabilecek en insan disi harekettir.. Hatta dunya disi davranistir// Hic bir canli sebepsiz yere oldurmez KUDUZLASMADIKCA..

Bocek seni rahatsiz eder. Mideni bulandirir. Onunla yasamak istemessin, yanina yaklasirsa oldurursun.. Ama cikip dogaya bocek kolonilerini benzin dokup yakip HA HA HIYA AHA diye kahkaha atarsan iste bunda bir sorun vardir..
  • Yeni Oluştur...