Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorumsuz...

Aral

Öne çıkan mesajlar

ya eylenmisler biraz ne var bunda :)

Saka bir yana sey cok ilginc adamlar irakta agzina sicti insanlarin yapmadik isgence birakmadi..Ozellikle pskolojik... Evleri bastilar kadinlari cocuklari ne sekilde korku icinde biraktilar..

Ama itin teki mevzu olunca dunya ayaga kalkti.. Ozellikle amerikalilar cok kizmis bu askere..

Al burdan yak iste...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir insanın bunu yapabileceğine inanmıyorum.
Biraz dikkatli baktım da,hayvan zaten ölü olabilir mi? Bağıran köpek seslerinde de bir acayiplik var,o uzaklıktan böyle net ve hep aynı seviyede gelmemesi lazım sesin,montaj olabilir.
Eğer gerçekse inşallah birgün biri de onu atar o tepeden.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:
Ben bir insanın bunu yapabileceğine inanmıyorum.
Biraz dikkatli baktım da,hayvan zaten ölü olabilir mi? Bağıran köpek seslerinde de bir acayiplik var,o uzaklıktan böyle net ve hep aynı seviyede gelmemesi lazım sesin,montaj olabilir.
Eğer gerçekse inşallah birgün biri de onu atar o tepeden.

montajla kim uğraşacak ki? bildiğin urosbu çocukluğu. hakikaten keşke izlemeseydim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nedensiz yere oldumek.. olabilecek en insan disi harekettir.. Hatta dunya disi davranistir// Hic bir canli sebepsiz yere oldurmez KUDUZLASMADIKCA..

Bocek seni rahatsiz eder. Mideni bulandirir. Onunla yasamak istemessin, yanina yaklasirsa oldurursun.. Ama cikip dogaya bocek kolonilerini benzin dokup yakip HA HA HIYA AHA diye kahkaha atarsan iste bunda bir sorun vardir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...