Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apaçiler Yolda Yürüyen Masum Patilere Saldırdı!

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Mumu said:
paparnoz said:
Yalnız olay mahali izmir değil izmit sataşmamak ile en iyisini yapmışsınız çünkü büyük olasılık çevre de bir arkadaş güruhu vardır,şunlarla uğraşalım lan felan demişlerdir. Öbür türlü cesaret bulamıyorlar. Onun dışında nedense ben bu tip olaylarla pek karşılaşmıyorum izmit'te geçen bir arkadaş da baliciler tarafından fena hırpalanmıştı,eli kırılmıştı sahil de sataşmışlar. Birde üniversite öğrencilerini çevirip erzurumdan geldik felan paramız kalmadı memlekete dönemiyoruz para verirmisin diye çeviriyorlarmış dikkatli olun diyorum.

valla sana izmitte öyle adamlar getiririm ki arkadaş markadaş dinlemez tek başına 8 arkadaşını öldürebilir.

o açıdan, atıp tutmayınız izmitliler hakkında.
Çok zoruna gitti sende mi apachisin
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh izmirde kizlar denize ciplak girer kavga olmaz :) guzel memlekete :P

Xaenin said:
paparnoz said:
Yalnız olay mahali izmir değil izmit sataşmamak ile en iyisini yapmışsınız çünkü büyük olasılık çevre de bir arkadaş güruhu vardır,şunlarla uğraşalım lan felan demişlerdir. Öbür türlü cesaret bulamıyorlar. Onun dışında nedense ben bu tip olaylarla pek karşılaşmıyorum izmit'te geçen bir arkadaş da baliciler tarafından fena hırpalanmıştı,eli kırılmıştı sahil de sataşmışlar. Birde üniversite öğrencilerini çevirip erzurumdan geldik felan paramız kalmadı memlekete dönemiyoruz para verirmisin diye çeviriyorlarmış dikkatli olun diyorum.

Of yanlış basmışım ahaha biliyorum izmit olduğunu. İzmir'le bağdaşmaz uyuşturucu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:
korkmayın apaçilerden ya bişi olursa bana ulaş izmit benim ya asdasd:P

asdsad

wala bizim arkdaşa küpesine laf attı gayın biri sonra biz 3 kişi o cocugu dovdük.
ertesi gün okul çıkışında o dolphin in onu olyo işte abartmıoyorum o gençler bi dolu otobüsle geldi ellerine her türlü alet falan filan walla hastanelik olurduk saglam dayak yerdik
araya adam falan soktuk vs. arkan yoksa buluşmıycana izmitlilere, hele ögrenciysen falan aman aman istanbula kadar takip eder adamlar hiç çekinmez

İzmit çocuuu geri yapmazz koççum
problem olursa ver adımı
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
paparnoz said:
Yalnız olay mahali izmir değil izmit sataşmamak ile en iyisini yapmışsınız çünkü büyük

senin hiç izmirde önünü kesmediler heralde :d
şöyle bi gezintiye çıkalım yeşilyurtun arkalarına doğru nereloloyor sdfsd

yeşilyurt=texas ben yeşilyurtuluyum :P çok güzel yerdir aslına yeşilyurt eğer evin fln ordaysa muhabbetinde iyise herkes hiçbişey olmaz..fsdsaasd
Sosyal ağlarda paylaş

Halkevi deyince aklıma geldi. Geçen hafta Halkevi'nde oturuyoruz, orada bi çay bahçesi var belediyenin. Siren sesi gibi garip bi ses duyduk. Viiiaaiaaaaooo diye :) Ama tek çıkmıyor sanki koro halinde. Sonra 4 tane çocuğun (10-12 yaşlarında) yan yoldan bu tazr sesler çıkarta çıkarta geçtiklerini gördüm. Aynı gece oldukça yaşlı bi dilenci teyze geldi. Para falan hallettik te, arkadaşın elindeki sigarayı göstermeye başladı :) Elemanı da öldürsen sigara vermez :) Israrcı olunca vermek zorunda kaldı bi de ateş istedi ki o da bizde yoktu onu da yan masadan aldı. Yazık yav.

Starbucks a gidin demişsin de apaçilerin hevesi geçmeden gidemeyiz, bi onlar keşfetsin heveslerini alsın anca ondan sonra zira orada da bulunuyor bazen :)
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
tellos said:
korkmayın apaçilerden ya bişi olursa bana ulaş izmit benim ya asdasd:P

asdsad

wala bizim arkdaşa küpesine laf attı gayın biri sonra biz 3 kişi o cocugu dovdük.
ertesi gün okul çıkışında o dolphin in onu olyo işte abartmıoyorum o gençler bi dolu otobüsle geldi ellerine her türlü alet falan filan walla hastanelik olurduk saglam dayak yerdik
araya adam falan soktuk vs. arkan yoksa buluşmıycana izmitlilere, hele ögrenciysen falan aman aman istanbula kadar takip eder adamlar hiç çekinmez

İzmit çocuuu geri yapmazz koççum
problem olursa ver adımı

cık cık izmit deyimlerni bilmeyen bir izmitlihiç oldumu bebeim ama
ona ''r'' yaptı derler
aksavata yaptırma burda bana
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Halkevi deyince aklıma geldi. Geçen hafta Halkevi'nde oturuyoruz, orada bi çay bahçesi var belediyenin. Siren sesi gibi garip bi ses duyduk. Viiiaaiaaaaooo diye :) Ama tek çıkmıyor sanki koro halinde. Sonra 4 tane çocuğun (10-12 yaşlarında) yan yoldan bu tazr sesler çıkarta çıkarta geçtiklerini gördüm. Aynı gece oldukça yaşlı bi dilenci teyze geldi. Para falan hallettik te, arkadaşın elindeki sigarayı göstermeye başladı :) Elemanı da öldürsen sigara vermez :) Israrcı olunca vermek zorunda kaldı bi de ateş istedi ki o da bizde yoktu onu da yan masadan aldı. Yazık yav.

Starbucks a gidin demişsin de apaçilerin hevesi geçmeden gidemeyiz, bi onlar keşfetsin heveslerini alsın anca ondan sonra zira orada da bulunuyor bazen :)

ehu apançiler gidecek starbucksa bişi almadan oturacak garson beklicek en sonunda biri gelcek sipariş şurdan alıyoruz onlarda dicek ays ti varmı demedi demeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

ehu 2 sene önce marinada gelmişlerdi aynı topic sahibi arkadasım gibi ne bakıon lan gibi artislendiler bizde ananın a.ına bakıorz demiştik 1 saat sorada beraber içmeye başladık apançi miim diilim
böle durumlarda korkmadan saldırcan geri kaçıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz olaylardan sonra yapılabilecek en mantıklı şey birkaç apaçi dost edinmek gibi gözüküyor. en azından ben x in arkadaşıyım falan deyince kavgayı geçtim muhabbet bile kurulabilir orada.

alıntılara geçelim

said:
bende izmitliyim, yürüyüş yolunda oturuyorum. bana simalarını anımsatabilecekmisin.

maalesef o kadar hatırlamıyorum. zaten 1 saniye ya gördüm ya görmedim :)

blackcha0s said:
ulan adamlar o biber gazını rakının yanında meze die içiolar

evt biber gazı var da her zaman taşımıyorum yanımda. bi de alışveriş merkezlerine falan girerken alıyorlar gıcık bi durum. zaten tinerciye işler mi, tartışılır. bu tarz bi deneymi olan var mı tinerciye baliciye falan gaz işe yarar mı acep.

said:
1 saat sorada beraber içmeye başladık apançi miim diilim
böle durumlarda korkmadan saldırcan geri kaçıyorlar.

hmm enteresan olmuş bu durum. yok abi o kdar da olmaz ya. sayıca üstünlük falan vardı herhalde sizde başka türlü olmaz. ben bizim durumda bu tarz bi cevap verdiğimizi düşünemiyorum ::o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...