Afush Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bilmiyorum daha önce açılmış mıydı fakat arama fasilitesiyle bişiy bulamadım.2006 Cannes Silver Lion Awards'ta Silver Lion(gümüş aslan) ödülü almış bu video aslında Arjantin'de ki bir seçim kampanyası videosu.Ülkemizdeki abuk subuk kampanyalara bakarsak,gayet yaratıcı diyebiliriz bence. İngilizce bilmeyen arkadaşlardan şimdiden özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 en altta üzeri hiç aydınlanmayan i believe the opposit kıvamındaki cümle süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Açılmıştı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 süpermiş yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 böyle kompleks entel işi bi reklam kampanyası türkiyede düzenle.. 1 oy alamazsın sonuna kadar izlemez bile kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bu eski bişe, hatta seçimi başka biri kazanmış diye duydum :) buralarda sonuna kadar izlenme ihtimali çok düşük bencede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 güzel bence bazı yerleri anlayamasamda olsun ama bence ankaraya liman yapaacam demekten iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yeni gördüm ancak gerçektende çok başarılı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar