Marinero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ben manavkuyuda bir fırın keşfettim gece 3 te ilk boyoz cıkıyor sıcak sıcak ama yumurta yok onunda yanında bu bizim oguz var onların o tarafta kalıyor. artık ordan alıyorum canım cekince. ama yiyip yatıncada adamın canına okuyor miden yanıyoru
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kullandığı yağ cırt demek.. ben taşkentteyim bu arada. hani çıkarsam en kötü kokoreçciler kartal koko güzel köprü altındaki hani iş bankasının ordaki
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bilirim biz mutlaka denk gelmişizdir o zaman bi yerlerde :) genelde aynı yerlerde yiyoruz zaten.. neyse bir gün su olmayan bulusma olursa tanısırızda.. ben bu gecelik yatıyorum yarın okul var. haydi izmirli patiler şimdilik güle güle
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 buraya hiç yazmamışım. bornovadayım. büyükpark.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Büyükparkta uyumuşluğum bile var asd 4 kişi kare şeklinde hey gidi asi zamanlarım.
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 büyükparktaki askeriyenin yanındaki okulda zil diye barış manço şarkıları çalıyor. gündüz mümkün değil uyuyamazsın zaten. domates biber patlıcan diye okul zili mi olur arkadaş.
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 PhysX said: büyükparktaki askeriyenin yanındaki okulda zil diye barış manço şarkıları çalıyor. gündüz mümkün değil uyuyamazsın zaten. domates biber patlıcan diye okul zili mi olur arkadaş. asdf.. yakın oturuyorsan o parka cocuk gürültüsü hiç çekilmez gene zil ne çalarsa çalsın.
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Canım nasıl boyoz çekti Erdem, allah cezanı.
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Pyro said: Canım nasıl boyoz çekti Erdem, allah cezanı. boyoz muhabbetini ben çıkarmadım ki neden bana bela okuyon =)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Dartanian said: Büyükparkta uyumuşluğum bile var asd 4 kişi kare şeklinde hey gidi asi zamanlarım. dostum biz de asiydik de sokakta yatmıyorduk, sizinkisi serkeşlik asilik değil.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 TheRasmus said: izmir buluşma var mı ?. yok öyle bişey izmirde
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bende izmirliyim gelirim belki organizasyon olursa
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 butun yaz izmirdeyim üniyi dışarda okuduktan sonra sosyal cevre kalmadı,izmirli patiler olarak daha sıkıfıkı olsak ya bulussak arada,hoş olur
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o değil de ısparta'ya gelsenize lan bi otobüs falan kiralayıp.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 haftaya buluşalım perşembe olur cuma olur haftasonu olur
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 küheylan said: o değil de ısparta'ya gelsenize lan bi otobüs falan kiralayıp. bir parça toprak ve su almadan dönmeyiz ama hEhEHHEhEHHEhEhheHehEhEHHEhEHHEhEHHEhEhEH
misread Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben üçyol- eşrefpaşa taraflarında oturuyorum .
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 arap bahattini tanıyon mu konakçı saatçilik dükkanının adı
misread Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 evet tanıyorum adamım, o da beni tanır. ne alaka sen nerden biliyosun?
Öne çıkan mesajlar