Marinero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ben manavkuyuda bir fırın keşfettim gece 3 te ilk boyoz cıkıyor sıcak sıcak ama yumurta yok onunda yanında bu bizim oguz var onların o tarafta kalıyor. artık ordan alıyorum canım cekince. ama yiyip yatıncada adamın canına okuyor miden yanıyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kullandığı yağ cırt demek.. ben taşkentteyim bu arada. hani çıkarsam en kötü kokoreçciler kartal koko güzel köprü altındaki hani iş bankasının ordaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bilirim biz mutlaka denk gelmişizdir o zaman bi yerlerde :) genelde aynı yerlerde yiyoruz zaten.. neyse bir gün su olmayan bulusma olursa tanısırızda.. ben bu gecelik yatıyorum yarın okul var. haydi izmirli patiler şimdilik güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 buraya hiç yazmamışım. bornovadayım. büyükpark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Büyükparkta uyumuşluğum bile var asd 4 kişi kare şeklinde hey gidi asi zamanlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 büyükparktaki askeriyenin yanındaki okulda zil diye barış manço şarkıları çalıyor. gündüz mümkün değil uyuyamazsın zaten. domates biber patlıcan diye okul zili mi olur arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 PhysX said: büyükparktaki askeriyenin yanındaki okulda zil diye barış manço şarkıları çalıyor. gündüz mümkün değil uyuyamazsın zaten. domates biber patlıcan diye okul zili mi olur arkadaş. asdf.. yakın oturuyorsan o parka cocuk gürültüsü hiç çekilmez gene zil ne çalarsa çalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Canım nasıl boyoz çekti Erdem, allah cezanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marinero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Pyro said: Canım nasıl boyoz çekti Erdem, allah cezanı. boyoz muhabbetini ben çıkarmadım ki neden bana bela okuyon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRasmus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 izmir buluşma var mı ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 teoride buluşuyoruz sık sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Dartanian said: Büyükparkta uyumuşluğum bile var asd 4 kişi kare şeklinde hey gidi asi zamanlarım. dostum biz de asiydik de sokakta yatmıyorduk, sizinkisi serkeşlik asilik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bornova! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 TheRasmus said: izmir buluşma var mı ?. yok öyle bişey izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bende izmirliyim gelirim belki organizasyon olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 butun yaz izmirdeyim üniyi dışarda okuduktan sonra sosyal cevre kalmadı,izmirli patiler olarak daha sıkıfıkı olsak ya bulussak arada,hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o değil de ısparta'ya gelsenize lan bi otobüs falan kiralayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 parasını ver gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 haftaya buluşalım perşembe olur cuma olur haftasonu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 nutella ile dün seviştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 küheylan said: o değil de ısparta'ya gelsenize lan bi otobüs falan kiralayıp. bir parça toprak ve su almadan dönmeyiz ama hEhEHHEhEHHEhEhheHehEhEHHEhEHHEhEHHEhEhEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben üçyol- eşrefpaşa taraflarında oturuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 arap bahattini tanıyon mu konakçı saatçilik dükkanının adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 evet tanıyorum adamım, o da beni tanır. ne alaka sen nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 manavkuyu'dayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar