slayer77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Haftaya cumartesi yani 15 mart günü buluşma önerisindeyim hazır havalarda ısınmış durumda milletin sınavlarıda başlamadan bir toparlanak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 napcaz agali toplasip, plandan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 gothic vay hafta sonları müsait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 herkez yapabileceklerini söylesin sinema, bar, disco, bowling, çimlerde uturup içme vb. Bana hepsi uyar herkez fikrini belirtsin ortalama bişey çıkaralım.1 haftalık zaman var zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 benım ıcınde farketmez haftaya cumartesi gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 halı saha yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ayın 29 u 30 u gibi yaparsanız yada 30 undan sonra bende gelebilirim suan KKTC deyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 izmirdeyim ben genelde be. arasıra istanbul ankara mekik dokumalarım haricinde. %80 izmirdeyim günlerin. bu arada bilmiyom ne demek ülen. sae kırmıyım kafanı bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bnde izmirdeyim ama ne yazcagımı anlamadım neyse sınırsızım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Sürekli Gencayla karşılaşıyoruz valla biz, siz hala toplaşamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 benim her zaman boş ortalama tutturamadıgımdan babayı aldım bu sene 7/24 evdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 evet arkadaşlar özledim valla hepınızı bı yapsak güzel olur ne bulusma yapıyoruz ne halısaha ne lan party ne oldu kuruduk kaldık böle gencay bi tarih söle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 benim canımda halı saha çekiyor aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 eee yapalım o zaman arkadaşlar bi ses verin rıdvan gencay oguz hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 benide sinir yok yazsaniza ole olsun be unutulmusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Hardter said: eee yapalım o zaman arkadaşlar bi ses verin rıdvan gencay oguz hadi :D Abi pas vermiyorsun sen bana ayrıca geberiyorum koş koş. Üstüne bir de erkeklikten olma kazası vardı aman diyim. p.s: 2 hafta sonra olabilir aslında eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yavuz bu kadar uğraşmıssında gelmion ki sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Bana mı seslendi birisi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 millet buluşmalar yapıyo izmirde artık yapsın bi buluşma filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 vay sınır yok <==== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sınır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ekleyin uleyn benide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bölüm modunu taciz edin eklesin fds yoksa ben her yeni gelen kişiyi tutanaklara geçirip her hafta rapor halinde zaugna'ya faks çekiyorum, ancak karşı taraf resmen bir beton duvar gibi ilgisiz. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Full izmir .. sınır yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 okul zamanı izmir hatun yaparsam yazın falanda izmir (bide iş bulursam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar