Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bıdırı bıdırı bıdırı dır :))))). (son "hayde buluşak" topicindeki mesajlara bakarak yazıyorum, belli bi sıra yok yani, bi de sürekli izmir'de bulunmayanları yazmıyorum, kendileri ne zaman izmir'de olduklarını şey yaparlar sonra eklenir öylece falan) Madcat vay sınır yok Hardter vay sınır yok ulfang vay sınır yok slayer77 vay sınır yok Marl0_on vay sınır yok Tremour77 bilmiyom Redogski bilmiyom MrLevie bilmiyom Kartan bilmiyom Dev bilmiyom Gothic vay sınır yok Chaotic bilmiyom Pyro vay ama kapsama alanı dışı Luriel bilmiyom can-i bilmiyom Utterable bilmiyom Utopia tiyotorosu var hep Jandor bilmiyom senko vay sınır yok Apeiron vay sınır yok Metakuso bilmiyom Tedicit bilmiyom DoruK bilmiyom Eldarduil vay sınır yok proggorp bilmiyom KingOfLoss vay sınır yok (tatillerde falan geliyo) Dwinz bilmiyom Brigand nolimit Dartanian h.içi hariç işte böyle, adınızın yanına ayrıntı istiyosanız yazın buraya, mod uğraşsın hehez. adınızın eklenmesini istiyosanız gene buraya yazın gene mod uğraşsın. mod zaugna'ydı di mi zaten, acı çeksin baane. (^_^)/ çok özentiyim lan. legbra beni sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ben anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ben de vay sınır yokum ha var aslında, hafta içi 7den evel cumartesi 8den evel uygun olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 tiyotorom var hep, konserim var hep, okulum var hep, çevirim var hep, birilerine sözüm var hep, galiba hava değişikliği lazım bana asfg. olmasa da artık böyle eskiden bay bayan dengesini ayarlıyoduk, şimdi oturuyorum masaya, son buluşma misal. egööö, yavuuuz, şekeriiim, anıııır, dodooo, canoooş diye sevgi gösteriyorum size, yeri geldi mi laf sokuyorum, küfrediyorum, avla çeviriyorum filan, insanlar bele bakıyo bu kızcağız napıyo 20 adamın arasında diye agsfag. siz beni anlarsınız, peki ya mahalle baskısı sdf. sizleri seviyorum ama minik gruplar halinde abi. toplu buluşmayın. anılı almadan buluşun demek değil bu yanlış anlamayın. anıl da bizden. homofobik misiniz, yapmayın arkadaşıma bunu:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 izmirdeyim nolur bulusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mart'ın son haftasına kadar boş zamanım var sonrasında ölü gibi birşey olacağım ben. Ayrıyetten selin abv. Tüm saçmalamalarını çeken benim ama beni yazmamışsın bile eyv aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Saeros said: legbra beni sev. seviyom lan seni zaten :D bi tane ymumcuoglumuz var sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Pyro said: Mart'ın son haftasına kadar boş zamanım var sonrasında ölü gibi birşey olacağım ben. Ayrıyetten selin abv. Tüm saçmalamalarını çeken benim ama beni yazmamışsın bile eyv aga. sen kalbimin en güzel yerindesin bebeyim. bildiğin şeyleri yazmaya lüzum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bulusucazmı bu ay ıcınde varmı bişeyler arkadaslar karar verelım pyro ve ben ıstıyoruz bı bulusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bu aralar ne msn, ne forum, pek giremiyorum (aslinda girmiyorum, ehe) ama bir sekilde ulasirsaniz gelirim bulusma neyim olursa. ama gelmeyedebilirim tabii. useniyorum lan evden cikmaya. bir de surekli ayni seyler filan. degisik bir seyler yapalim artik. o cafe senin, bu bar benim, su imbat selinin *zuleheh* dolasiyoruz surekli. sinemaya gidelim, golf oynayalim, plates yapalim. nerden biliyim, kosalim filan, emo dovelim, capon restoranina gidelim, sıtarbaks dan kahve alalim, stipriz klubune filan gidelim, araba calalim, degisik bir seyler yapalim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Marl0_on said: araba calalim oha kitleyin topici, suça ortaklıktan içeri girmeyelim afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ben gelince bütün aktivite merakınız söner zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Madem sınır yok demişsinz ne diyeyim 7/24 açık yer, gün, saat verin yeter dsfasdfas.Şahsen gündüz buluşmarı pek tercihim değildir ama neyse yaneee.. asfasadfsa:P hayat gece başlar gündüz dinlenir şekerim demii yanee. fadafassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 aslında benım ıcınde gece ama gelemeyen falan olabilir ama farketmez bı kral cıkıpta su tarihte surada desın yeter kraliçede olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Ozaman dodom ben derimki gündüz takılır eğleniriz.Sonra giden gider kalan sağlar bizim hesabına sabahlama yaparız.Depolarız alkolümüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bana uyar gelmek isteyenler bi isimlerini yazdırsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Haftasonu iki gün de öğleden sonralarda boşum.Bir plan olursa varım,forumdan takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 cts full doluyum gecede gündüzde ama yarın ve pazar ve sonraki her gün boşum gene... cts hariç herzaman gelirim. Cumartesi Dungeon yapmak isteyen varsa beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 isimler güncelleneceği zaman yavuz bana güncel liste ile pm atsın; o uğraşsın ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 benim adım yok. Oynamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 benım ıcın her gun uygun pazar gunu bı ısım var yarın sıze cvbı verırım pazar gunude bulusabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bende gelirin ama hafta içleri biraz kasabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 arada bi uğruyorum ben izmire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 madcat-vay sınır yok çünkü ülke sınırları dışındayım lan ben. kıbrıstayım olm aloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 aa gene mi gittin kıbrısa sadf eö ehm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar