PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 adam bu mesajı yazmak için üye olmuş foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ne yani geni bozulunca mı psikopat oluyor bu hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 pitbull'da da kabahat mı olurmuş lol. kabahat sahibindedir tabi. pitbull sahibi olmayı güç gösterisi falan sanıyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kimlik soran polislerin üzerine pitbulları saldılar BURSA’da birçok suçtan sabıka kaydı bulunan ve pitbull cinsi 2 köpeği sabah gün ağarırken gezdirmeye çıkartan 3 kişi, kendilerine kimlik soran polis memurlarına önce bıçak çekti, ardından köpekleri üzerlerine saldı. Kaçan şüphelileri kovalarken düşen ve belindeki tabanca ateş alan polis memurlarından biri, dizinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Merkez Osmangazi İlçesi’nde birçok suçtan sabıkası olduğu belirtilen üçü de 24 yaşında olan Cengiz Ataş, Halis Türk ve Samet Hiçdurmaz, arkadaşlarına ait 2 pitbull cinsi köpeği sabah saat 05.00 sıralarında Çırpan Tabak Sokak’ta gezmeye çıkarttı. Bu sırada yoldan geçen polis ekibi, gençlerin yanında durarak kimlik sordu. Kimlik göstermek istemeyen üç genç, önce bıçak çektikleri üç polis memurunun üzerine pitbull cinsi iki köpeği saldı. Polis memurlarının ikisi köpeklerden korunmaya çalışırken kaçan şüphelilerin peşinden koşan Polis Memuru 29 yaşındaki Murat Ay, dengesini kaybedip düşünce belindeki tabancanın ateş alması sonucu sol diz kapağından yaralandı. Polis memuru Ay, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Çevrede güvenlik önlemlerini artıran polis ekipleri kaçan üç kişiyi köpekleriyle yakalayıp gözaltına aldı. Çekirge Polis Merkezi’nin bahçesinde tutulan köpekler Orman İl Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Sorgulamaları devam eden şüpheliler ise, işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Macera devam ediyor! Kayseri'de, pitbull cinsi köpeğin saldırıp yerde sürüklediği 7 yaşındaki Oğuzhan İşleyen'i, demir atölyesinde çalışan 25 yaşındaki Taner Kocaaslan kurtardı. Hastaneye kaldırılan Oğuzhan tedavisinin ardından taburcu edilirken, gözaltına alınan köpeğin sahibi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olay, dün saat 18.30 sıralarında, merkez Kocasinan İlçesi Argıncık Alsancak Mahallesi 16'ncı Sokak üzerinde meydana geldi. Sokakta oynayan Oğuzhan İşleyen'e, komşuları Zafer Koçtaş'ın o sırada tasmasına bağlı olmayan pitbull cinsi köpeği saldırdı. Köpeğin omzundan ısırıp yerde sürüklediği çocuğu, yakındaki demir atölyesinde çalışan Taner Kocaaslan eline aldığı bir demir parçasıyla kurtardı. Yaralanan Oğuzhan, yakınları tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Omzuna 5 dikiş atılan ve kuduz aşısı yapılan Oğuzhan, tedavisinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan pitbull'un sahibi Zafer Koçtaş ise Argıncık Polis Merkezi'nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Oğuzhan İşleyen, “Köpek bana saldırınca, sahibi hiçbir şey yapmadı. Ben zaten köpekten çok korkarım. Demirci ağabey olmasaydı daha kötü ısırabilirdi” dedi. Baba Cafer İşleyen da köpek sahibinin olaya seyirci kaldığını iddia ederek, “Halen sahibinin yanında olan köpeğin, buradan alınıp kontrol altında tutulmasını istiyorum. Bu köpek daha önce de çocuklara saldırdı, bir kediyi parçalayıp öldürdü” diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Argıncık Kayserinin Çinçini. Argıncık bebesi diye tabir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Macera devam ediyor said: ADANA'da, okuldan eve dönen 10 yaşındaki Ece Erboğa, pitbull saldırısı sonucu ağır yaralandı. Olay, saat 17.30 sıralarında Yamaçlı Mahallesi 604 sokakta meydana geldi. Sabancı İlköğretim okulu 4'üncü sınıf öğrencisi Ece Erboğa, okul çıkışı arkadaşları ile evine giderken, sahibi belirlenemeyen bir pitbullun saldırısına uğradı. Küçük kızı boynundan yakalayan köpek, uzun süre bırakmadı. Çevredekilerin müdahalesine rağmen küçük kızı bırakmayan köpek, kafasına atılan tuğlaların ardından Ece Erboğa’yı bıraktı. Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ece Erboğa, yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Şikayet üzerine olay yerine gelen belediye görevlileri de vahşi köpeği yakalayarak hayvan barınağına götürdü. Hayvanın başına tuğla atarak Ece Erboğa’yı kurtaran Ümit Kepenci, “Önce tekme atarak küçük kızı kurtarmaya çalıştık. Bırakmayınca ne bulduysak üzerine attık. Ancak bir türlü bırakmadı. Ben de çevrede bulduğum bir tuğlayla köpeğin kafasına vurmaya başladım. Birinci tuğla kırıldı. İkincisi ile vururken sersemleyip kızı bıraktı” dedi. Polis, köpeğin sahibini bulmak için araştırmaları sürdürüyor. -------------- Yamaçlı Mahallesi 605. Sokak'ta 2 Kasım 2009 günü akşam evine giderken sokakta başıboş dolaşan Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Ece Erboğa, 18 gündür Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü'nde tedavi görüyor. Hayati tehlikeyi atlatan küçük Ece'nin yüzünde iz kalmaması için de bir dizi tedavi uygulanıyor. Yüz felci geçirdiği için Ece Erboğa'nın sol gözü kapanmıyor, his kaybı olduğu için dudağının sol tarafını hareket ettiremiyor ama o yine de arkadaşlarının ziyareti ve yakınlarının verdiği moral ile etrafa gülücükler saçıyor. Küçük Ece'nin, kendisini yatağa bağlayan ve okula gidememesine sebep olan olayı anlatırken bile yüzünden gülümseme eksik olmuyor. Putbull tarafından ısırılmadan önce köpekleri çok sevdiğini ama artık köpekleri hiç sevmediğini söyleyen Ece, olay anını ve duygularını şöyle anlattı: "Arkadaşlarla okuldan dönüyorduk. Birden bire yola bırakılmış köpek gördük. Tek başınaydı. Arkadaşlar korkup kaçtı. Ben de kaçarken düştüm. Köpek de yanıma geldi üstüme saldırdı. Bu köpekler tek başlarına bırakılmasın istiyorum. Hatta hiç kimseye verilmesin istiyorum. Bunlar bir yerde toplansın, insanların ve bilhassa çocukların olmadığı bir yerde kalsın. Pitbull köpek sahipleri köpeklerini hemen teslim etsinler. Ama sokağa değil, yetkililere versinler." 18 günden bu yana en çok okulunu özlediğini belirten Ece, "Arkadaşlarım okula giderken ben burada hastanede yatmak zorunda kaldım. Okulumu ve arkadaşlarımı çok özlüyorum. Onlar benim yanıma geliyor ama geri gidiyorlar. Hastaneden çıkınca hemen okuluma gideceğim" diye konuştu. Anne Çiğdem Erboğa (42) ise 18 gündür çok kötü günler geçirdiklerini ifade ederek, "Çok kötü günler geçirdik. Hala da kötü günler geçiriyoruz. Pitbullar ve bu tür hayvanların serbest bırakılmamasını istiyoruz. Bu konuda gerekenlerin yapılmasını istiyorum. Köpeğin sahipleri gözaltına alındı fakat daha sonra mahkeme gününe kadar serbest bırakıldılar. Görsünler, vicdanları rahat mı, onu merak ediyorum. Çok üzgünüm. Yani çocuğun bu halde olmasının telafisi yok" diyerek duygulu anlar yaşadı. Ece'nin doktoru Ç.Ü. Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Kıroğlu da Ece ile ilgili büyük bir tatışmalı durumun söz konusu olduğunu, köpeğin ısırdığı bölgede yüz sinirinin zedelenmiş olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Prof. Dr. Kıroğlu, Ece'nin yüz sinirlerinin zedelenmiş olabileceği gibi sadece çekilip gerilme de olabileceğini belirterek, "Köpek, bölgeyi tutup çektiği anda, yüz siniri tıpkı bir ipin gerilip gevşetilmesi gibi zarar görmüş olabilir. Eğer bu gevşemeye bağlı bir yüz felci ise Ece'nin yüzünü ameliyat ile açmak istemiyoruz. Zaten ilk geldiğinde çok enfekteydi, hiç açmak istemezdik. Şu an enfeksiyon toparladı. Kaygımız, yüz siniri kopmuş mu, kopmamış mı? Bunu anlamak için elektriksel olarak uyarılarla, yüzün kasılmasını sağlamaya çalışıyoruz ama şu ana kadarki verilerimiz, bunu net olarak ortaya koyacak durumda değil. Bir hafta sonra yeniden elektriksel test yapacağız. Elektriksel testte de eğer bir uyarılma olmazsa, yüzünü açmak zorunda kalacağız. Ameliyatla tüm yüz sinirlerini serbestleştirmemiz gerekiyor. Eğer bir kopma varsa dikmemiz gerekiyor. Umarım bu ameliyata gerek kalmaz ve bir hafta sonra yapacağımız testlerde sinirin işlediğini görürüz" diye konuştu. Ece'nin şu anda sol gözünü tam olarak kapatamadığını ve dudağının bir kısmını his kaybı sebebiyle hareket ettiremediğini vurgulayan Prof. Dr. Kıroğlu, "Tam bir yüz felci hali var. Bir genç kız için kabul edilebilir bir durum değil. Mutlaka bunun için bir çözüm yoluna gitmemiz gerekiyor. Ama dediğim gibi durumun tam olarak ne olduğunu görmemiz gerekiyor" dedi. Bu arada, Ece'yi ısıran köpeği sattığını belirten Halil İ.T.'nin (18) serbest bırakılmasından sonra 14 yaşında bir çocuğun köpeğin sahibi diye gözaltına alındığı, onun da yaşı küçük olduğu için serbest bırakıldığı bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 DoranD said: Benim hayvanlarim sizden daha duygusal ve daha akillidir. yapma corç din kardeşiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 pitbull'ların hiçbir suçu yok denmiştir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 said: pitbull'ların hiçbir suçu yok denmiştir umarım. Afrika düzlüklerinde ceylan parçalayan sırtlanların da teorik olarak bir suçu yok sanırım Daha dün akşam iş dönüşü sokakta giderken sahipsiz bir pitbull tarafından anında farkedilmediğimden canımı zor kurtardım, herhalde aranızda "damdan düşen" de olmadığı için bu tür ortamlarda pitbull savunmacılığı yapmak kolay geliyor bazı insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kinkaudonau said: sahipsiz bir pitbull biz genelde ona sokak köpeği diyoruz, tabiri caizse kırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 pitbul görsem öyle bi korkarımki o bile yakalayamaz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 DoranD said: Bu kadar pitbull düşmani adam nasil geldi buraya.Yok sahibine saldiriyomuş yok omuş yok bumuş.Haberlerde gördügünüz hayvanlarin 10 tanesinden 9 tanesinin bile pitbull ile alakasi yok.Kafasi kocaman ise pitbull siyah koca kafali ise rot.Tr de bulunan cogu pitbullda zaten kirmalik vardir.Cok met ettiginiz golden ile king bull terier eşleştirin yapisi bozuk 1 hayvan gene elde edersiniz.Sokak köpekleri hiç mi saldirmadi size ? Yada herkeste pitbull varda yawrulari neden cok pahali hiç düşünmediniz mi ? Köpegini egitime verenler egitim esnasinda hiç mi izlemediz ? Sahibi neyse köpek odur.Pitbull dediginiz hayvan siz onla oynarken bile saginizi solunuz morartir dişi cizer vs.Pİtbull beslemeyen onun dilinden anlamaz.Buraya 1 cok kani bozuk öneri yapmiş.Hepsi ölsün vs gibisinden bunun gibi düşünenlerin pitbull bakmamasi lazim.Evet benim pitbullum var 4 tane 1 erkek 3 tane dişi yaşlari 5 ve 4 arasi ben macaristandan 4000$ ödeyerek şeceresi olan köpege para verdim hiçte pişman degilim.Ben kendi yawrularimi askerinden tutu zabitasina kadar herkese sattim.Nie bu adamlarin 1 tanesini isirmadi ? Yada gidip birini bogazlamadi.İnternet sitelerinde gördügünüz 150-300 arasinda satilan köpekler kirma köpek sokak köpeginden farki yok.Burda pitbullarin ölmesini bakilmasinin yasak diyenlere sesleniyorum.Benim hayvanlarim sizden daha duygusal ve daha akillidir. frmtr olmus baya ehehe yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Korax said: DoranD said: Bu kadar pitbull düşmani adam nasil geldi buraya.Yok sahibine saldiriyomuş yok omuş yok bumuş.Haberlerde gördügünüz hayvanlarin 10 tanesinden 9 tanesinin bile pitbull ile alakasi yok.Kafasi kocaman ise pitbull siyah koca kafali ise rot.Tr de bulunan cogu pitbullda zaten kirmalik vardir.Cok met ettiginiz golden ile king bull terier eşleştirin yapisi bozuk 1 hayvan gene elde edersiniz.Sokak köpekleri hiç mi saldirmadi size ? Yada herkeste pitbull varda yawrulari neden cok pahali hiç düşünmediniz mi ? Köpegini egitime verenler egitim esnasinda hiç mi izlemediz ? Sahibi neyse köpek odur.Pitbull dediginiz hayvan siz onla oynarken bile saginizi solunuz morartir dişi cizer vs.Pİtbull beslemeyen onun dilinden anlamaz.Buraya 1 cok kani bozuk öneri yapmiş.Hepsi ölsün vs gibisinden bunun gibi düşünenlerin pitbull bakmamasi lazim.Evet benim pitbullum var 4 tane 1 erkek 3 tane dişi yaşlari 5 ve 4 arasi ben macaristandan 4000$ ödeyerek şeceresi olan köpege para verdim hiçte pişman degilim.Ben kendi yawrularimi askerinden tutu zabitasina kadar herkese sattim.Nie bu adamlarin 1 tanesini isirmadi ? Yada gidip birini bogazlamadi.İnternet sitelerinde gördügünüz 150-300 arasinda satilan köpekler kirma köpek sokak köpeginden farki yok.Burda pitbullarin ölmesini bakilmasinin yasak diyenlere sesleniyorum.Benim hayvanlarim sizden daha duygusal ve daha akillidir. frmtr olmus baya ehehe yorumsuz said: Pitbull dediginiz hayvan siz onla oynarken bile saginizi solunuz morartir dişi cizer vs. Burda pitbullarin ölmesini bakilmasinin yasak diyenlere sesleniyorum.Benim hayvanlarim sizden daha duygusal ve daha akillidir. sie lan dedim içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 pitbull un teki fena üzmüş seni umarım ağzıyladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 yani saçmalamaktan öte hiçbişey yok şu topicte. biraz girin araştırın pitbull nedir ne değildir hadi üşeniyorsunuz rescue ink var tv de. açın izleyin. pitbull nedir bi öğrenin. cahillik de değil şu yaptıgınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 artık imza mı toplasak şu konunun silinmesi için naapsak. tmm pitbull güçlü hayvandır şöyledir böyledir ama öyle psikopatın birinin elinden çıkmadıysa gördüğünü parçalayacak bir hayvan değil bu abartılıyor. hoş birçok haberde bildiğin yalan adam köpeğin cinsini bilmiyor yada bildiği halde haber değeri taşıması için KATİL PİTBULL başlığını atıyor olay bu yani. hiç mi bir kangal yada doberman insana saldırmamış nedir bu büyüteç kullanma merakı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 http://ezinearticles.com/?Are-Pitbulls-Dangerous?&id=296127 güzel bi article Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 pitbull lar hakkında site açacam ymein ederim, bi de internet çocuğu flnsiniz anasını satim. her zıkkımı bilirsiniz bi bunda geri kalmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Acaba merak ediyorum, yazdığım haberlerin yarısını bile okudunuz mu konu kitletmekten filan bahsediyorsunuz. 1 değil 2 değil 3 değil, yurdumuzda yaşananlar bunlar. Dünyadaki pitbull vahşeti haberlerini de zaten bilerek eklemedim, sadece türkiyede olanlara dikkat çekmek için eklediğim bu haberleri bile en az 2 kaynaktan inceleyip görüp öyle ekliyorum. E buna da tahammul edemiyorsanız kitlensin bu topic yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bi çocuğun kılına zarar gelceğine bütün pitbullar öldürülebilir. kızınızı pitbull yese böyle düşünmez misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar