ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Abi ağlayacağım, msn hayatımı mahvediyor. Şimdi, çok fazla contact var listede ve silemeyeceğim durumda hepsi de. Her msn i açışımda bilgisayar resmen ağlıyor, yavaşlıyor, diğer programlar donuyor falan. Bunu azaltmak için bir plugin, bir yöntem falan var mıdır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Pidgin, Miranda yada benzeri programlar daha az bellek yiyor. Bu tür programlarla MSN'de yapabileceğin her şeyi yapamayabilirsin ama kötü tarafı da o. MSN Messenger'ın daha az bellek harcamasını sağlamanın yolunu bilmiyorum ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Up, başka yöntem yok mudur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 msn plus falan yüklüyse o da çok fena bellekten yiyo. plustan vazgeçmem diyosan da teker teker herkese takma ad falan ekle. rengarenk isimler çok fena yiyo bellekten. az da olsa düzeliyo o donma olayı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 msn plusda sanki ayar vardı bunla ilgili. yüklü olmadıgından bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 hahha en guzel cevap ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ehuehe o ne ya ram mi? apolet gibi. fazla fiyakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ocz gold edition =) çözüm : dual core, no more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bende 3gb var ve listede 400+ adam var. Şimdi arkadaşa katılıyorum^^ Dual Core,Do More hooraay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bende de bisürü grup ve adam vardı. bi kısmı da sadece listede duruyodu. zzz.evveliyat diye bi grup açıp hepsini tıktım içine, sadece ismi görünecek şekilde duruyolar. bi fgaydası var mı bilemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Amsn var, yine bilgisayarı yavaşlatıyor ama msn kadar değil ve msnin tüm özelliklerini kullanabiliyorsun. Ama miranda, pidgin falan en temiz çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 live plus! ta memory reducer var. bellek kullanımını 8.500 civarına indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ^ || http://www.msgpluslive.net/scripts/download/194/ edit: lol kurdum 30k olan ram kullanımı 70k oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar