Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 philips hiç tavsiye etmiyorum, aldığım 20lik paketin en az 10unun layerları yapışmamıştı bildiğin çıktı alt tabanı. (benim şansızlığım da olabilir tabi de ben yine de tavsiye etmiyorum(: ) onun yerine verbatim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 abi sana denk gelmiş çok çok uzun bir süredir philips DVD +R 25 li paket kullanıyorum daha bir tane belki yanmıştır, herhangi bir kalitesizlik de yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 750 gb lik harici hard diskim doldu, içindeki dizileri yedekliyip bi 200 gb yer açıcam ama bazı dvdler kabında dursa bile 2-3 sene sonra patlayabiliyor, baya bi yorum yazılmış bu iyidir şu iyidir diye, philips almak istemiyorum hiç bir ürününden memnun deilim(traş makinası hariç :) ) var mı en az 3-4 senelik dvdlerim var markası şu hiç birşey olmadı diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 memorex ten çok memnunum 500ü geçmiştir yazdıklarım hiç problem yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 fiyat/performans = hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 50 lik verbatim aldım. 100 lükte çanta, yavaş yavaş doldurcam artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 verbatim tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 TDK en iyisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar