kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 abi bone yine saçmalamış, yine ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 desteksiz saçmalama kingpin. nerde saçmalamışım ben, otobüs durağı kiralamanın mantıksız olduğunu söylemekte mi? yoksa otobüs durağı kiralmak çok normal bir olay da, sürekli otobüs durağı mı kiralıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 hepiniz saçmalıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 perfi said: reklam filmi icin iett duragi kiralanicak ama bu durak deniz kenarinda olmali maltepe sahil gibi.bu konuda yardim edebilecek bilgi sahibi biri varmidir? ogrenmek istedigim bu duraklar icin ne kadar ucret isterler ne gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 okuduğumuzu anlayalım bone ilkokul 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ah keşke ne yazdığımı da okusan daha iyi olurmuş. perfi'nin reklam için otobüs durağı ihtiyacına şöyle dedim: "belediyeyle konuşsan bunu?" otobüs durağı kiralamakla ilgili fikrim de şu olmuştu: "şahsen bana otobüs durağı kiralama olayı çok saçma geliyor." bu iki madde hakkında saçma ne söylemişim onu söyle bakalım. - reklam çekiminde otobüs durağı meselesini belediyeyle konuşup izin almasın mı? - yoksa sürekli otobüs durağı kiralıyorsun da o yüzden mi karşı çıktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yolda bir otobüs durağında buraya ilan vermek istiyorsanız 0 212 .... arayın diyordu aklıma bu topik geldi keşke alsaydım ama almadım istanbulda oturmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Otobüs durağıdan ne gibi planlarınız var ki neden kiralıyacaksınız ne reklamı olucak bu ünlü biri oynuyacakmı İETT neden size durak versin ki gidin siz bütün durak lara el koyun veya size uygun bir durak bul reklamını yap :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar