kitana Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 gelmiş geçmiş en iyi oyundur benim için. Başka bir oyunu bu kadar sevip , kapılamam galiba. Sadece söylemek istedim , sevgiler. ps : bloodlines. ps2: pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 masaüstü?pc? pc dede 2 tane var hangisi? sanada sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 "I'm the finger down your spine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yok redemption daha güzeldi benim için. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Abi, Bloodlines gazıyla Redemption oynayayım dedim de Cappadocian'lar şevkimi kırdı resmen. 3 tane geldi mi ölüyorum direk. Bi de burdaki Mercurio, Bloodlines'taki Mercurio ile aynı diil di mi? Aynıysa bi sürü soru işareti oluşacak kafamda çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hehe alakası yok mercurioların :P majesty kullan başlarda çok işe yarıyor.celerity,potence,fortitude u fulledikten sonra kimse tutamıyo seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Eee o zaman hazır internet mok gibiyken, ortaçağ vampirleri beni bekler :P En son bu ogre mi ne kescektim sanırım sdfjhsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Redemptiondaki golem oyundan soğutmuştu beni lanet Gerçi arkadaşla evde LAN kurup bi sürü senaryosunu bitirmiştik baya zevkliydi ama Bloodlines'a yaklaşamaz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 wod diyosan zarları atmak için yanında bir kova bulundurmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ciddi bişey sorcam bloodlines oyunuyla ilgili : giovannilerden sarcophagus u kaçırdığımız bölümün sonunda araca biniyor, ilerliyor, yükleme ekranında biraz ilerleyince çakılıyor oyun. fix falan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 wod'un zarı bişimi, sen bi warhammer 40k spacewolves oyna... 48 ATTACK YAPIYORUM!!! diye assoult ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Fly said: ciddi bişey sorcam bloodlines oyunuyla ilgili : giovannilerden sarcophagus u kaçırdığımız bölümün sonunda araca biniyor, ilerliyor, yükleme ekranında biraz ilerleyince çakılıyor oyun. fix falan var mıdır ? Oyun pek buglı biliyosun. Görevi bitirmeden önce bi save al, sonra görevi yeni baştan yapmayı dene. Tabii öncesinde save'in varsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yok her saveden sonra aynı hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 patch ten önce aynısı oluyodu bende ama oyunun daha ilerilerinde.o zaman patch i de çıkmamıştı konsoldan bişeyler yazıp oyunun ilerisine atıyodun kendini :P yüklemediysen mutlaka yükleyiver patchi(1.2). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Fly said: ciddi bişey sorcam bloodlines oyunuyla ilgili : giovannilerden sarcophagus u kaçırdığımız bölümün sonunda araca biniyor, ilerliyor, yükleme ekranında biraz ilerleyince çakılıyor oyun. fix falan var mıdır ? Onu patch ile de kurtaramıyorsun, konsoldan komut girerek geçiyorsun >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bi ara da profesörü mağaradan zodjak ile kaçırırken ne zaman zodjak a atlarsan masaüstüne geçiyordu , patch le de geçmiyordu aynı şekilde konsoldan komut giriyordun falan. Clan favorim Malkavian dı , oyun pek bi keyifli olmuştu Malkavian ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 O bug yüzünden body armor'ı da alamamıştım ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Masquerade adlı üye gelip bu olaya noktayı koysun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 lol ötesi DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Malkavian dediğin delidir. Überdir kendileri. O kadar da kovaya filan gerek yok be Sina :D İmkansızlıktan tek zarla olunca biraz uzun sürüyor ama heyecan artıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hatirladim simdi ben takim elbise giyen artis kilikli tiplerden olmustum ama baya gucsuz oldugum icin hileyle bitirmistim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Niye garbıçta be bu konu? Neise işte Redemption efsanedir benim için sayamadım kaç kez bitirdiğimi.. Gelecek biraz tırt olsa da medieval kısmı epicdir efsanedir ve hüzünlüdür böyle.. Bloodlines da buglı mıydı neydi, çok övüldü ama nedense sarmadı oynamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 masquerade demişken axel rudi pell - masquerade ball (live) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Serena diye bi hatun vardı Redemptionda, süperdi. New age kısımlarında filan hep onu aramıştım, bir umutla beklemiştim aha çıkıcak şimdi tekrar katılcak gruba diye, çıka çıka Wilhem olucak odun çıktı. Neyse... Redemption da güzel de Bloodlines daha güzel tabii. Karakterler daha bi oturaklı mesela, gidip alev yağdıramıyosun sağa sola. 4 kişi topluca bazuka kullanıp methuselah ta indiremiyosun mesela^^ Bi de 4 karakterin ayrı ayrı frenzy siyle uğraşman gerekmiyo ki adamı delirtir. "Dur lan kanın bitiyo discipline kullanma... Al işte bitti. Lan o bizim takımdan lan git başkasını ısır. Öf ya öldü çocukcağız, frenzyne koyiim..." *gerçek hayatta sinir krizi geçirir* Kojiroh said: Bi de burdaki Mercurio, Bloodlines'taki Mercurio ile aynı diil di mi? Aynıysa bi sürü soru işareti oluşacak kafamda çünkü. Yok zaten redemptiondaki Mercurio nun beline beline veriyosun ölüyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar