Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kredi kartı seçimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kredi Kartı almayı düşünüyorum.Önceliklerim taksitli alışveriş, normal tek çekim alışveriş ve ardından da internet üzerinden alışveriş.Elbetteki faiz oranının düşük olması ve müşteri memnuniyeti olan bir banka olması tercihimdir.Peki siz hangi kartı hangi sebeplerden ötürü önerirsiniz.
Aklımda ykb world - garanti bonus - hsbc advantage var.
Mesaj tarihi:
advantage az yerde geçerli. advantage ve bonus kullanıyorum ben, ama yıllık ücreti biraz fazla. eğer üniversiteliysen daha ucuza geliyor ama.. bonus derim ben.
Mesaj tarihi:
eger harcamalarının geneli giyim vb. tarzı şeyler ise bonus world ve hsbc iyidir. ama teknoloji alısverişlerinde hsbc yerine card finans derim. cunku hsbc nin taksit olayı cogunlukla giyimde. birde internet alışverışlerinde çoğu site hsbc ye peşin fiyatına taksit yapmıyo. o yuzden ben bonus al derim :). hem heryerde taksit yapıyo hemde internet alışverışlerindede her yerde taksit imkanı sunuyo. Bonus iyidir o yuzden :)
Mesaj tarihi:
dory said:
kredi karti akil kari degil arkadasim, bizim ulkemizde degil. kullanmadim, kullanmayi da dusunmuyorum.

Ödeyemedikten sonra dediğin doğru da. Diğer türlü ne gibi bi zararı var kendini bildikten sonra anlamadım ?
Mesaj tarihi:
sürekli yurt dışına para akıtan biriyim. Cardfinans la daha hiç sorunum olmadı. sevmediğim tekşey 45 ytl (30 main kart + 15 ek kart) kart ücreti aldılar adiler =(
Mesaj tarihi:
Kartınızı düzenli olarak kullanıyorsanız, müşteri hizmetlerini arayıp "arkadaş ben bu kart ücretini ödemek istemiyorum" deme hakkınız var.
Bizim arkadaşın 5 tane kartı vardı, gözümün önünde hepsini tek tek arayıp beş kuruş ödemeden halletti.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bankacılık olarak en sağlam banka bence türkiye iş bankasıdır. maximum'un avantajları ne durumda bilmiyorum ama en çok world, card finans, advantage ve axess geçiyor her yerde..
Mesaj tarihi:
Lopeth said:
malesef tüketici hakem heyetine kadar gittik

bana mısın demiyorlar artık

Yok yav, daha birkaç hafta önceki mevzu bu benim dediğim. Kimisi ödemeyi iptal etti, kimisi de "artık ekstreye girmiş, siz ödeyin, biz bonus puan verelim" dedi.
Eleman hiç zararlı çıkmadı yani.

Bir deneyin derim ben.
Mesaj tarihi:
Giyimde Advantage iyi(YKM , mudo ivir zivir bi suru marka ile anlasmasi oluyo sene icinde ) elektrnokte card finans (vatanbilgisayar) harcama durumuna gore 2 sinden birini tercih edebilirsin..YKB de iyidir ama taksit maksit olaylarinda,puan toplamaca isi de iyi YKB nin..
Mesaj tarihi:
Tam yazıcaktım,Kithnos yazmış...Eğer internette falan alışveriş yapıyorsan çoğu sitede HSBC'nin taksit seçeneğinin olmadığını göreceksin.HSBC ile avantaj yaşayacağın tek yer,bazı teksil mağazaları ve Boyner..Boyner gerçekten iyi bölüyor,taksit geciktiriyor falan.Ama CardFinans teknoloji de çok iyi dendiği gibi,özellikle Vatan onunla çalışıyor.Ama bu iki kart da kendi alanlarında iyi,ortak payda da bir World veya Bonus kesinlikle daha çok memnun eder seni,ama şu sıra Axess de çok atak diğer ikisinin yanına koyabilirim.Benim 750 ytl limitli HSBC ve 200 küsürlük Maximum'um var temmuzda bitiyor ikisininde expire date'i.O yüzden yeni alacağım kart 1000 ytl limitli bir axess olacak.

Son bir güncelleme yapiim.Advantage'ı campuscard olarak almıyorsan kart ücreti fazla ve fazla nakit puan'ın birikemiyor malesef...Kartı yıllardır kullanıyorum arada migros'dan süt,peynir,çikolata falan alabiliorum nakit puanlarla anca o kadar...Öyle puan biriktirip büyük çaplı şeyler almak imkansız,anca ayda milyarlar harciican ki onda bile pek birikmez.
Mesaj tarihi:
cardFinans kullanıyodum cok memlundum ..Faizleri ele gelir duzeyde cok yerde 12 taksıt vade farksız alısverıs yapabılırsın
artı kredı kartından nakıt avans cekersen % 2 (sanırım ) ole bı faızı var (dıgerlerı 7 den asagı dusen yok)

Denızbank ın Bonus unu kullanıyorum suan eh ıste Garantı bonus gıbı hatda aynısı .Nakıt cekım % 7 (fena koyuyor ama lazım olunca gozun gormuyor)

İsbankası maxımum cok sık kullanmıyorum bı yorum getıremıycem

sen en ıyısı Cardfınans ı al
  • Yeni Oluştur...