Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Sevilla - Fenerbahçe ( 04.03.2008, 21.45 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
numberten said:
HASHAHAHAHAHA EN BÜYÜK FENER HAHAHUASOASIJDSAOŞHFSWRGKJJMIO5U39823Y4R3FRJF21DFQ

ahah bu nasıl mesaj lan

tebrikler fenere helal olsun şaampiyon şaampiyon
seneye bizde bişiler yaparız inşallah
Mesaj tarihi:
Abi kızmayacaklar Leverkusen topicinde biz Fenerbahçe'li olarak Galatasaray elesin derken aynı topicde biz eleriz ama Sevilla size 5 atar diyorlardı ama ufak bir şaka yapınca hemen horoz gibi atarlanıyorlar biraz hazımlı olun beyler.
Mesaj tarihi:
semih atmasa 3. golü başını tutmuştuk şimdi hehehe

ama uğur boral cidden mük-kemmeldi öyle böyle değil. her topu aldığında orta açmadan dönmedi adam resmen. kaç kere iki kere üstüste bastı çalımı hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
allahım
deli gibi seviniyorum elbette ki çünkü çeyrek finaldeyiz
galatasaray dan sonra çeyrek finaldeyiz
inanılmaz bi başarı :) şimdi gs lilerin o zaman niye bu akdar çok sevindiğini anlıyorum :)

ama sevinmemin bir başka sebebi de
artistler artisti jimenez denen lavuk, alves denen takımını sezon başında bırakmak için herşeyi yapan ama gitmeyince kaptan olan beni brezilyadan soğutan geleceğin futbolcu eskisi, ve capel denen arif ten daha çok atlayabilen adamın elenmesi.

JIMENEZ BETER OL
LIGDE DE 1500. OLUN
Mesaj tarihi:
helal olsun fenere.
paticiğede selam hehe
sopcast geriden veriyordu maçı, burdan daha hızlı takip ettim penaltilaraa kadar :p

penaltilari heyecanıyla geriden izledim eheh
Mesaj tarihi:
bide taraftar sokaklara dökülüp kornalara abanıp silah patlatmasa cok güzel olacak. huzurum kalmadı evimde ya. bıktım bu beyinsizlerden.

duamı edelim artık her yurtdışı maçında kaybetmeleri için.
Mesaj tarihi:
ilker yasin e uyuzum.

adamın tarihten gelme bi fb anti patisi var.

2 mactada sevilla son 12389172389 yılın en kötü futbolunu oynadı filan dedi. adamı biraz yapmacık buluyorum. yaptıgı programlardada anti fb takılırdı
Mesaj tarihi:
alex de selçuk çıkınca defansa baya yardımcı oldu.
uğur boral maçın adamı gökhan çok iyidi deivid iyidi aurelio iyidi edu iyidi (şaşırttı beni) sonradan giren semih iyidi pres yaptı.
vederson arada iyi genelde kötüydü, selçuk tam bi anguttu.
lugano iyi değildi pek, kezman da uğraştı etti ama pas atmadı bi türlü fiziği de zayıf zaten ama koşmuştur yine baya :p
volkana bi şey demiyorum
  • Yeni Oluştur...