erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 uefa.com said: Volkan Demirel turned from villain to hero to send Fenerbahçe SK into the UEFA Champions League quarter-finals ... ahaha, çok güzel demiş uefa.com (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Sevilla Down & Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 numberten said: HASHAHAHAHAHA EN BÜYÜK FENER HAHAHUASOASIJDSAOŞHFSWRGKJJMIO5U39823Y4R3FRJF21DFQ ahah bu nasıl mesaj lan tebrikler fenere helal olsun şaampiyon şaampiyon seneye bizde bişiler yaparız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Abi kızmayacaklar Leverkusen topicinde biz Fenerbahçe'li olarak Galatasaray elesin derken aynı topicde biz eleriz ama Sevilla size 5 atar diyorlardı ama ufak bir şaka yapınca hemen horoz gibi atarlanıyorlar biraz hazımlı olun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 numberten said: HASHAHAHAHAHA EN BÜYÜK FENER HAHAHUASOASIJDSAOŞHFSWRGKJJMIO5U39823Y4R3FRJF21DFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 semih atmasa 3. golü başını tutmuştuk şimdi hehehe ama uğur boral cidden mük-kemmeldi öyle böyle değil. her topu aldığında orta açmadan dönmedi adam resmen. kaç kere iki kere üstüste bastı çalımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 allahım deli gibi seviniyorum elbette ki çünkü çeyrek finaldeyiz galatasaray dan sonra çeyrek finaldeyiz inanılmaz bi başarı :) şimdi gs lilerin o zaman niye bu akdar çok sevindiğini anlıyorum :) ama sevinmemin bir başka sebebi de artistler artisti jimenez denen lavuk, alves denen takımını sezon başında bırakmak için herşeyi yapan ama gitmeyince kaptan olan beni brezilyadan soğutan geleceğin futbolcu eskisi, ve capel denen arif ten daha çok atlayabilen adamın elenmesi. JIMENEZ BETER OL LIGDE DE 1500. OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 gördük ne kadar hazımlı oldugunu, konusma artık. okumaktan aciz adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yendibahçe :) turkladıbahçe :) tebriklerbahçe :) e ama yeter izin ver de uyuyayım bahçe :( (yok ana cadde üstünde ev alınamz arkadaşım ara sokaklar ne güzel oluyor böyle maçlardan sonra sessiz sakin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Abi spiker bir laf etti en doğru laftı o; 'Uğur Boral Dani Alves'i maymun etti' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Hc botanicada hollandalılara 2 kere wipe yedirdim sdf. ARSENAL GELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 gökhan yok çeyrek finalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Sevillayı deplasmanda onlardan daha ii oynayarak elediğimiz için 2 kat mutluyum . Herkes ezilerek elencegimizi düşünürken böle birşey olması süper bir olay :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 gaza gelmeyin. yarin modlar ve ben okuyup biletlerinizi kesmeyelim ettigin laflara dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=8768068916 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 helal olsun fenere. paticiğede selam hehe sopcast geriden veriyordu maçı, burdan daha hızlı takip ettim penaltilaraa kadar :p penaltilari heyecanıyla geriden izledim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 LucifeL said: Abi spiker bir laf etti en doğru laftı o; 'Uğur Boral Dani Alves'i maymun etti' Onu duymadım ama alex keitayi maymun etti lafını duydum İlker Yasinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 hemen girdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bide taraftar sokaklara dökülüp kornalara abanıp silah patlatmasa cok güzel olacak. huzurum kalmadı evimde ya. bıktım bu beyinsizlerden. duamı edelim artık her yurtdışı maçında kaybetmeleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ilker yasin e uyuzum. adamın tarihten gelme bi fb anti patisi var. 2 mactada sevilla son 12389172389 yılın en kötü futbolunu oynadı filan dedi. adamı biraz yapmacık buluyorum. yaptıgı programlardada anti fb takılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Emin ol ilker yasine tek gıcık olan sen diğilsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Tebrik ediyorum herkesi üni dodu taştı kutlamalarla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Rakip kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 alex de selçuk çıkınca defansa baya yardımcı oldu. uğur boral maçın adamı gökhan çok iyidi deivid iyidi aurelio iyidi edu iyidi (şaşırttı beni) sonradan giren semih iyidi pres yaptı. vederson arada iyi genelde kötüydü, selçuk tam bi anguttu. lugano iyi değildi pek, kezman da uğraştı etti ama pas atmadı bi türlü fiziği de zayıf zaten ama koşmuştur yine baya :p volkana bi şey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 OHYEAHHHHHHHH OOOOHHHYEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar