Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 abı KALP DAYANMAZ PENALTILARA LAN AGLICAM SIMDI SINIRLERIM BOZULDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yazamıcam kalktım bılg. basından. dayanamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 abi penaltılar şaka gibi.hadi volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Xobalt said: Atlatalım bunu ya. 120.dakika :( sen nesin ya... bi git allahini seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 oOoO.. Penaltilar.. Lan cikcaz mi yoksa ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ohh heyecan gitti, biraz. Penaltıcıları çıkartalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 OFF HADİ ALLAHIM FBNİN BU KADAR İSTEKLİ OYNADIĞI Bİ GÜNDE TURU BİZE NASİP EYLE YARABBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fb iyi can çekişti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Zegna said: abı KALP DAYANMAZ PENALTILARA LAN AGLICAM SIMDI SINIRLERIM BOZULDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Azmodai said: Xobalt said: Atlatalım bunu ya. 120.dakika :( sen nesin ya... bi git allahini seversen. ? Anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitana said: fb iyi can çekişti lan gayet de iyi karşı koyduk laf sokmaya geliyorsanız bi gidin pls gs olsa 2. yarı yorulup 3 gol daha yerdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 atlatalım demiş de, stresten ben de atalım olarak okudum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 4 kez falan kalp krizi geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bikinili ahmet hoca geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 penaltılarla gecer fb turu. tebrik ediyim simdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitana said: fb iyi can çekişti lan şaka mısın sübyancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Abi of kalp mi dayanır ya, altıma ediyodum demin hem heyecandan hem tutmaktan sdfjsdhjdfgjldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 PrudenT said: OFF HADİ ALLAHIM FBNİN BU KADAR İSTEKLİ OYNADIĞI Bİ GÜNDE TURU BİZE NASİP EYLE YARABBİM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 valla penaltılarda nolursa olsun helal olsun fenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bikini muhabbeti nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 3-2 lik maçın ronanşı evinde hiç maç kaybetmemiş bi takıma karşı uzataya götürecek 3-2lık skoru alıyosun uzatmalarda gol yemiyosun ki 120.dk bile at gibi koşan bi kanoute var şim yüzdü yüzdü sonuna geldi fener artık şans çok etkili bu andan sonra kim elenirse yazık olcak ama bizim cocuklar alır işallah volkanıda sevmem ama hadi volkan kahrama olma fırsatı hadi olum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 horten said: bikinili ahmet hoca geliyor.ahaehhaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 LAN BEN ÇOK KÖTÜYÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kitana said: fb iyi can çekişti lan yazık sana, kendi takımın ne yapıyo acep, onurlu ol da Fenerbahçe'nin arkasında dur laf sokacağına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 başlicam avea ya da koyunlara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar