KillJoy Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Elimde flash destekli bi template var. bazı yazıları ve amblemleri değiştirmem gerekiyor. flash hakkında hiç bir bilgim yok ve boyutu yüksek olduğı için adobe flash cs3 yerine önerebileceğiniz basit programlar nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 flash harici bilmiyorumda swf editliyemezsin onu diyim. editleniyorsada biri sölesin banada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 eet .swf ise editlemesi çok zor, çakal sitelerde trojanlı virüslü bazı programlar var. .fla ise ctrl+L ile libraryi açıp ögeleri editleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 flash/swf decompiler programlar var. swf'yi fla formatına çevirebiliyor. siz de güzel güzel editleyebiliyorsunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 eski yapmış oldugum bi swf var cünki editlemek istiyorum flash/swf decompiler olayını araştırim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sothink flash decompiler varmış mesela. gayet başarılı (diyor yanımda kullanan birisi). ama parasını verip alıyoruz, korsan kullanmıyoruz değil mi? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 neyse wazcaydım.. zor herhalde uğraşacak vaktimde yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ehahe topic bana yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 .fla formatına dönünce yazı resim istediğimiz gibi değiştirilebiliyor mu? photoshop gibi? yoksa nasıl bişeydir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 evt projenin tüm iskeleti acık oluyor sana, istedigini ekler cıkarırsın. ama bu converterlar ne kadar saglıklı onu bilmiyorum denemedigim için. temel fla , fla ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bende 2 tane decompiler vardı ikisde action scriptlerde batırıyor ama yinede isteyene yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Ractamainus said: flash/swf decompiler programlar var. swf'yi fla formatına çevirebiliyor. siz de güzel güzel editleyebiliyorsunuz ;) Sothink SWF Decompiler diye aratınca çıkıyor. gayet kullanı$lı bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Elimde tamplate var baktım hem swa sı hem fla sı war uğraşiim dedim derken şu prog'u indiriyorum Flash Decompiler Trillix 3 p.s: işinize yarayacaksa full+crack pm yoluyla ulaştırabilirm. bakalım ne oalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar