SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ben sevindim bu kanala, en azından CNBCE dışında izleyebilecek bir kanalım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ooo bomba kanalmış ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aquila said: TNT 24 saat CSI, Law&Order veriyo yav, hic hazzetmem, arada iyi filmler oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 NBA maclari var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kabloluda yok mu halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Lethious said: cnnturk'ün yerine geldi. kabloda cnnturk varda tnt yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 normal antenle cekiyo antalyada cnn turk yerine geliverdi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ya bizde niye yok ya böle şey olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 darkwall imzanı şikayet ettim neden diye soracak olursan forum kurallarından : said: 7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar. 8. Internet bölümü dışında diğer bölümlerde site reklamı yapılamaz. Reklam veya tanıtım için açılan konularda aşırıya kaçılmamalı ve forumun kullanım amacının dışına çıkılmamalıdır. Site adresi odaklı açılan konuların hepsi Internet bölümünde yer almalıdır. Ara ara gereksiz mesaj atıp konuyu yukarıda tutmaya çalışılmamalıdır. 11. İmzalar için genel kurallar aynen geçerli olup hiçbir şekilde imzalarda siyasi ve dini içerik bulunamaz. Yasa dışı hiçbir içeriğe, reklama ve her türlü propaganda unsuruna yer verilemez ve göz yorucu şekilde yazılmaması tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 samsun da da çubuk anten de cnn türk yerine gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuxel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Lost ve Türkçe dublaj!!! hiç sarmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 e bizde yok bu kanal ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Kablo Tv'de yok normal antende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kablotv de akşam jetix yerine geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 saat kaçta geçicek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 cnn gitmesemiydi acep.. içim tuhaf oldu bak şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Lethious said: saat kaçta geçicek acaba? 20 de geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 açılışı james bond'la yaptılar kabloda ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kablolu tv'ye göre fena değil sanıyorum ki doğan grubu ile anlaşmış. d-smart'a direk geldi ancak digi'de yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 digide var ya? ben mi yanlış gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Kablo'da açılış Matrix'leydi ya :) İzlemiştim hatta,C.tesi günüydü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 normal uyduda var mı bu kanal? Aradım türkçe web sitesini de bulamadım. Yayın akışı frekanslar v.b. için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 12 Monkeys / 12 Maymun 10 Mart PAZARTESİ - SAAT : 21:00'de TNT-Türkiye'de TEKRARI : 02:00'de ---- GELECEK PROGRAM: ----- --11 Mart Salı SAAT: 21:00 -- Analyze This- Anlat Bakalım --12 Mart Çarşamba SAAT: 21:00 -- Elizabeth --13 Mart Perşembe SAAT: 21:00 -- Payback - Gününü Göreceksin --14 Mart Cuma SAAT: 21:00 -- Matrix Reloaded --15 Mart Cumartesi SAAT: 21:00 -- Harry Potter and the Chamber of Secrets - Harry Potter ve Sırlar Odası --16 Mart Pazar SAAT: 21:00 -- 007 James Bond : The World is Not Enough - 007 James Bond : Dünya Yetmez GELECEK HAFTA Goodfellas -- imdbTOP250/15 Analyze That There is Something About Mary Devil's Advocate Matrix Revolutions Harry Potter and the Prsioner of Azkaban 007 James Bond :Tomorrow Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Türkçe dublaj :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bu 12 maymun bayağa güzel filmmiş.İzlememiştim daha once:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar