Disappear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 efsane den cok guzel oyuna dustu notum. ilk baslarda super geliyo bi kac saat ama daha sonra cok fazla hack'n'slash'e donuyo oyun. ama genede cok guzel. ps: notumun dusmesinde 9 saat araliksiz oynamamin ve super bi bas agrisi yapmamin sebebi olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 O zaman önce killzone sonra guitar hero çözeyim sonra bunu alayım ben. Bekletmeli az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Çıktı mı bu Türkiye'de? Alabiliyor muyuz dükkanlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Almasana olm, bekle alıcaz. Sapık mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Çıktıysa alır oynarım valla, sınavını olunca da gelip oynarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Çıktı mı çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Oğlum, bak, iki de bir ot tıkama konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Sipariş verdim ben 2-3 güne gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Çıktı ama gelmemiştir daha D&R'a falan heralde, 6 sında çıktı diye biliyorum. Disappear'da x-box var, onlar yasadışı yollardan emek kaçakçılığı yaparak oynuyorlar. O yüzden mecburen bekleyeceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 evet haram yollardan oynuyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 pc içinde çıkmış. haram yollardan tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Eee parasıyla alamıyor muyuz yani hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu oyun pcde oynanmaz ama yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 gamepadsiz oynanmaz bu oyun. cok hizli bi temposu var oyunun ve cok tus var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oyun ilk 2-3 saat cok eglenceli, bir kac skill unlock edince falan abov oluyor insan ama bayiyor sonra. Ne bileyim... harika ama zombie ortami bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 infamous da gg tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Lopeth said: infamous da gg tüh infamous'u eziyor mu oyun ? bayagı sevmistim ben infamous'u demosunda, almayı dusunuyordum hatta ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben hiç beğenmedim ondan gg dedim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Azmodai said: oyun ilk 2-3 saat cok eglenceli, bir kac skill unlock edince falan abov oluyor insan ama bayiyor sonra. Ne bileyim... harika ama zombie ortami bozar. Pf senin verdiğin tavsiyeden kime hayır gelmiş ki şimdiye kadar. Oyun süper. OHŞ diye zevke gelerek oynuyorum. Binadan binaya uçuyorum millete dalıyorum emiyorum tipini çalıp aralarında farkettirmeden geziyorum ki daha oyunun başındayım kimbilir neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 armagan said: Azmodai said: oyun ilk 2-3 saat cok eglenceli, bir kac skill unlock edince falan abov oluyor insan ama bayiyor sonra. Ne bileyim... harika ama zombie ortami bozar. Pf senin verdiğin tavsiyeden kime hayır gelmiş ki şimdiye kadar. Oyun süper. OHŞ diye zevke gelerek oynuyorum. Binadan binaya uçuyorum millete dalıyorum emiyorum tipini çalıp aralarında farkettirmeden geziyorum ki daha oyunun başındayım kimbilir neler var. yok işte. Problemde orda. Hani yeni hareketler açılıyor tabiikide. Oyun hep base bas adam consume la git zombi kes gibin olmuş. Yannız infectedların yavaş yavaş yayılması ve infected alanlardaki karmaşa çok hoş olmuş tabii manhattan bir yanında infected - military- bizim adam birbirlerini parçalarken başka taraflarında hiç problemsiz insanların sokakta gezmeleri pek olmamış. Gerçi daha %20 population infected oldu ama :D Spider man: web of shadows da da şehir böyle yavaş yavaş infected oluyordu. Ona benzettim biraz oyunu. 3-4 saat oynadım galiba oyunu tam eminde deilim ama daha pek baymadı fakat böyle giderse hep bayacak yakında. Bide yeni spider man oyunu çıakrsalarda oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 evet sorun cidden o. normalde oynuyorum (zaten bitirmeden secilebilen en yuksek zorluk seviyesi) cok az sidequest yaparak onemli butun upgradeleri aldim. max health, devastator attacks, max speed&jump etc etc. oyun cok hizli tempolu olmasina ragmen genel olarak hep ayni seyleri yapiyosun. genede mutlaka alip oynanmali diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 severler boyle oyunu ya. elizabeth greene bossunda kafayi yemistim, son bossta kolu kirdim. tam stun ediyorum helikopterler adamin ustune roket yagdirmaya basliyo grab edemiyorum. tam %10 healthi kaliyo zaman bitiyo. tek bi devastatorla olduruyo. cildirdim en sonunda kolu da cd yide kirdim son bossu gecemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oha, tebriks bapsi aynen devam edyorssssss :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oyun tam anlamıyla iğrenç, verilen parayı haketmiyor. gta 4 gören adamı tatmin etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar