Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prototype

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efsane den cok guzel oyuna dustu notum. ilk baslarda super geliyo bi kac saat ama daha sonra cok fazla hack'n'slash'e donuyo oyun. ama genede cok guzel.
ps: notumun dusmesinde 9 saat araliksiz oynamamin ve super bi bas agrisi yapmamin sebebi olabilir sdf.
Mesaj tarihi:
Çıktı ama gelmemiştir daha D&R'a falan heralde, 6 sında çıktı diye biliyorum. Disappear'da x-box var, onlar yasadışı yollardan emek kaçakçılığı yaparak oynuyorlar. O yüzden mecburen bekleyeceksin zaten.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

oyun ilk 2-3 saat cok eglenceli, bir kac skill unlock edince falan abov oluyor insan ama bayiyor sonra. Ne bileyim... harika ama zombie ortami bozar.

Pf senin verdiğin tavsiyeden kime hayır gelmiş ki şimdiye kadar. Oyun süper. OHŞ diye zevke gelerek oynuyorum. Binadan binaya uçuyorum millete dalıyorum emiyorum tipini çalıp aralarında farkettirmeden geziyorum ki daha oyunun başındayım kimbilir neler var.
Mesaj tarihi:
armagan said:

Azmodai said:

oyun ilk 2-3 saat cok eglenceli, bir kac skill unlock edince falan abov oluyor insan ama bayiyor sonra. Ne bileyim... harika ama zombie ortami bozar.

Pf senin verdiğin tavsiyeden kime hayır gelmiş ki şimdiye kadar. Oyun süper. OHŞ diye zevke gelerek oynuyorum. Binadan binaya uçuyorum millete dalıyorum emiyorum tipini çalıp aralarında farkettirmeden geziyorum ki daha oyunun başındayım kimbilir neler var.

yok işte. Problemde orda. Hani yeni hareketler açılıyor tabiikide. Oyun hep base bas adam consume la git zombi kes gibin olmuş. Yannız infectedların yavaş yavaş yayılması ve infected alanlardaki karmaşa çok hoş olmuş tabii manhattan bir yanında infected - military- bizim adam birbirlerini parçalarken başka taraflarında hiç problemsiz insanların sokakta gezmeleri pek olmamış. Gerçi daha %20 population infected oldu ama :D Spider man: web of shadows da da şehir böyle yavaş yavaş infected oluyordu. Ona benzettim biraz oyunu. 3-4 saat oynadım galiba oyunu tam eminde deilim ama daha pek baymadı fakat böyle giderse hep bayacak yakında. Bide yeni spider man oyunu çıakrsalarda oynasak.
Mesaj tarihi:
evet sorun cidden o. normalde oynuyorum (zaten bitirmeden secilebilen en yuksek zorluk seviyesi) cok az sidequest yaparak onemli butun upgradeleri aldim. max health, devastator attacks, max speed&jump etc etc. oyun cok hizli tempolu olmasina ragmen genel olarak hep ayni seyleri yapiyosun. genede mutlaka alip oynanmali diyorum.
Mesaj tarihi:
severler boyle oyunu ya. elizabeth greene bossunda kafayi yemistim, son bossta kolu kirdim. tam stun ediyorum helikopterler adamin ustune roket yagdirmaya basliyo grab edemiyorum. tam %10 healthi kaliyo zaman bitiyo. tek bi devastatorla olduruyo. cildirdim en sonunda kolu da cd yide kirdim son bossu gecemeden.
  • Yeni Oluştur...