Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prototype

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

oyun ilk 2-3 saat cok eglenceli, bir kac skill unlock edince falan abov oluyor insan ama bayiyor sonra. Ne bileyim... harika ama zombie ortami bozar.

Pf senin verdiğin tavsiyeden kime hayır gelmiş ki şimdiye kadar. Oyun süper. OHŞ diye zevke gelerek oynuyorum. Binadan binaya uçuyorum millete dalıyorum emiyorum tipini çalıp aralarında farkettirmeden geziyorum ki daha oyunun başındayım kimbilir neler var.
Sosyal ağlarda paylaş

armagan said:

Azmodai said:

oyun ilk 2-3 saat cok eglenceli, bir kac skill unlock edince falan abov oluyor insan ama bayiyor sonra. Ne bileyim... harika ama zombie ortami bozar.

Pf senin verdiğin tavsiyeden kime hayır gelmiş ki şimdiye kadar. Oyun süper. OHŞ diye zevke gelerek oynuyorum. Binadan binaya uçuyorum millete dalıyorum emiyorum tipini çalıp aralarında farkettirmeden geziyorum ki daha oyunun başındayım kimbilir neler var.

yok işte. Problemde orda. Hani yeni hareketler açılıyor tabiikide. Oyun hep base bas adam consume la git zombi kes gibin olmuş. Yannız infectedların yavaş yavaş yayılması ve infected alanlardaki karmaşa çok hoş olmuş tabii manhattan bir yanında infected - military- bizim adam birbirlerini parçalarken başka taraflarında hiç problemsiz insanların sokakta gezmeleri pek olmamış. Gerçi daha %20 population infected oldu ama :D Spider man: web of shadows da da şehir böyle yavaş yavaş infected oluyordu. Ona benzettim biraz oyunu. 3-4 saat oynadım galiba oyunu tam eminde deilim ama daha pek baymadı fakat böyle giderse hep bayacak yakında. Bide yeni spider man oyunu çıakrsalarda oynasak.
Sosyal ağlarda paylaş

evet sorun cidden o. normalde oynuyorum (zaten bitirmeden secilebilen en yuksek zorluk seviyesi) cok az sidequest yaparak onemli butun upgradeleri aldim. max health, devastator attacks, max speed&jump etc etc. oyun cok hizli tempolu olmasina ragmen genel olarak hep ayni seyleri yapiyosun. genede mutlaka alip oynanmali diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...