Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

08.03.2008 Çağlayan Cumhuriyet Mitingi

Voys

Öne çıkan mesajlar

Çokakıllıadam said:

Daha iyi bir fikrin mi var?

Marvelous'un daha iyi bir fikri var mı bilmem ama gelecek seçimlere kadar sizinle aynı düşünmeyen insanları mitinglerle daha da dışarı itmek yerine derdinizi anlatıp yanınıza çekmeyi denebilirsiniz. Böylece belki küçük bir ihtimalle gelecek seçimlerde çoğunluk olabilirsiniz.

Bi de 8 mart olması çok kötü keşke 9'da yapsaydınız.
Sosyal ağlarda paylaş

oy toplama derdi yok en azından katılanlar için. ben oraya türbana karşı sesimi yükseltmeye, akp ye karşı haykırmaya gidiyorum. gerisi beni ilgilendirmez. bende halk partiliyim ama oy toplasınlar dıye kalabalık yapmaya gıtmıyorum oraya.
Sosyal ağlarda paylaş

yine mi len.

bişeyin cacığını çıkartmakta üstümüze yok.
izmirde, istanbuldaki ilk cumhuriyet mitingleri gerçekten ciddi etkinliklerdi. artık 15 günde bir antalyada konser veren haluk leventten farkımız kalmadı.

niye birinci çoğul kullandım ki yav, ben zaten gitmedim hiç bu mitinglere.
Sosyal ağlarda paylaş

ben mitingleri severim kalabalığın arasında kendimi farklı hissederim
heran biyerden bi keskin nişancı beni takip ediyormuş gibi
yada biyere ağ atıp örümcek adam gibi sıçradıktan sonra oradaki insanların
vay be örümcek adam demekki buymuş demelerini isterim
Sosyal ağlarda paylaş

gidin gidin. mitingler yapın toplanın, türbanlılara öcü deyin sonrada bura laik bi ülke bıdı bıdı neden bu kadar yasak var, akp kötü kaka deyin bağırın bağırın geri dönün, ülke elden gidiyor diye ortalığı galeyana verin, sonrada iç savaş çıkartırz haa deyin vs vs yapın kendinizi tatmin edin B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
CHP veya ADD ile görüş geçen seneki İzmir Mitingine 20 ytl ye getirip götürüyorlardı.

MrMarvelous said:
Gitmem bu sefer, hiç bir işe yaramıyo gördük işte

Daha iyi bir fikrin mi var?

var...

ermenistandaki seçimlere hile karıştı iddiasıyla muhalefet yanlısı 7.000 kişi ülkeyi nasıl savaş alanına çevirdi bak... işte o ses getirir...

madem toplanıyo bu kadar insan, saldırgan olsunlar, meclisi bassınlar falan bence çok daha etkili olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...