Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tagda genele yonelmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben scpemde normal tag attıgımda meslela

On=@Dclick
tag.hebe

dedigimde kisiye ozel oluyor fakat ben istiyorumki kisiye ozelde degilde mesela bu tasa bu kadar tıklandı gibisinde birsey yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
itemlere de ayni sekilde ki click triggerini kime verdiysen tiklandiginda o tagi ona verir, itemin scriptine yazdiysan ona, karaktere yazdiysan ona.[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 23 January 2004 10:00 tarihinde demiş ki:
Type t_eq_script olması gerekiyo zaten senin yazdığın trigger da da taşa veriyor tagı :D

ON=@Dclick
src.tag.hede hart

olsaydı cift tıklayana
src olmadığı için tag taşa yazılır

adam taşa demiş ki zaten? :)
Mesaj tarihi:
Oturup denemedim avantaj ya da dezavantaji var mi diye, ama type ozellikleri degisik oldugundan cakisma yasanabilir. Sansa birakmaktansa, kendi type ini yazarim.[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent
Mesaj tarihi:
ta$i yaratirken ona bir tag verirsiniz, sonra onun ustunden kullanirsiniz, benim quaxis 1 zamaninda hazirladigim bir chatboard scripti var, tag uzerinden millet yazi yazabiliyordu. cok gerekirse cd'lerden birinden bulup payla$abilirim sizlerle.[signature][hline]- never too old to learn!
Mesaj tarihi:
TaZmAnYaK , uzun zamandr bir şey dikkatimi çekti. Forumlarda bir soruya cevap veriyorsun. Belkide eminsin ama yinede galiba yanılmıyorsam gibi bir takı ekliyorsun. Ve her zamanda dediğin doğru çıkıyor. Kardeş ben bundan bir şey çıkartırım " Çok Alçak Gönüllüsün" Helal olsun tebrik ederim. Adamı suratına övme derler doğrudurda . Ama deyinemedende geçemedim.

Tekrar Helal olsun
Mesaj tarihi:
said:
patara, 31 January 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
TaZmAnYaK , uzun zamandr bir şey dikkatimi çekti. Forumlarda bir soruya cevap veriyorsun. Belkide eminsin ama yinede galiba yanılmıyorsam gibi bir takı ekliyorsun.

Onu ben de ekliyorum ama alcakgonullu oldugumdan degil, insanlik hali yanlis falan cikarsa sakatlik olmasin diye :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Aslında bacyo sana katılıyorum. Dilin kemiği yoktur derler. Hata biz insanlara mahsus. Bence çok iddialı konuşmamak lazım. Eminde olsa en azından göze daha hoş gözüküyor iddialı konuşmamak....
  • Yeni Oluştur...