keyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ben scpemde normal tag attıgımda meslela On=@Dclick tag.hebe dedigimde kisiye ozel oluyor fakat ben istiyorumki kisiye ozelde degilde mesela bu tasa bu kadar tıklandı gibisinde birsey yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 itemlere de ayni sekilde ki click triggerini kime verdiysen tiklandiginda o tagi ona verir, itemin scriptine yazdiysan ona, karaktere yazdiysan ona.[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 tasa tag vermek icin tasın type ının t_eq_script olması gerekio (galiba?) on=@dclick act.tag.nanik 899 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Type t_eq_script olması gerekiyo zaten senin yazdığın trigger da da taşa veriyor tagı :D ON=@Dclick src.tag.hede hart olsaydı cift tıklayana src olmadığı için tag taşa yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Arthur_HellsFire, 23 January 2004 10:00 tarihinde demiş ki: Type t_eq_script olması gerekiyo zaten senin yazdığın trigger da da taşa veriyor tagı :D ON=@Dclick src.tag.hede hart olsaydı cift tıklayana src olmadığı için tag taşa yazılır adam taşa demiş ki zaten? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 tesekurler beyler ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 t_eq_script yapmaktansa t_script yapmak daha mantikli olabilir bazi durumlarda, tasin equip edilmeyecegini dusunursek mesela.[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ne fark var onunla arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Oturup denemedim avantaj ya da dezavantaji var mi diye, ama type ozellikleri degisik oldugundan cakisma yasanabilir. Sansa birakmaktansa, kendi type ini yazarim.[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ağlamak istiyorum..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ta$i yaratirken ona bir tag verirsiniz, sonra onun ustunden kullanirsiniz, benim quaxis 1 zamaninda hazirladigim bir chatboard scripti var, tag uzerinden millet yazi yazabiliyordu. cok gerekirse cd'lerden birinden bulup payla$abilirim sizlerle.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 TaZmAnYaK , uzun zamandr bir şey dikkatimi çekti. Forumlarda bir soruya cevap veriyorsun. Belkide eminsin ama yinede galiba yanılmıyorsam gibi bir takı ekliyorsun. Ve her zamanda dediğin doğru çıkıyor. Kardeş ben bundan bir şey çıkartırım " Çok Alçak Gönüllüsün" Helal olsun tebrik ederim. Adamı suratına övme derler doğrudurda . Ama deyinemedende geçemedim. Tekrar Helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Taz çok coolsun[signature][hline]See you at the bitter end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bence taz emin olsada birinin çıkıp ona muhalefet olmasından şüpheleniyor. Forumlarda bilyorsun en küçük şeylerden kıl kapanlar var :). sen en doğrusunu yapıyorsun Taz dvm et reno.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 We are reading the story of Taz The Coolman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: patara, 31 January 2004 18:15 tarihinde demiş ki: TaZmAnYaK , uzun zamandr bir şey dikkatimi çekti. Forumlarda bir soruya cevap veriyorsun. Belkide eminsin ama yinede galiba yanılmıyorsam gibi bir takı ekliyorsun. Onu ben de ekliyorum ama alcakgonullu oldugumdan degil, insanlik hali yanlis falan cikarsa sakatlik olmasin diye :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Aslında bacyo sana katılıyorum. Dilin kemiği yoktur derler. Hata biz insanlara mahsus. Bence çok iddialı konuşmamak lazım. Eminde olsa en azından göze daha hoş gözüküyor iddialı konuşmamak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ... [Bu mesaj RaVena tarafından 01 February 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar