glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Arkadaşlar selamlar solfej çalışmalarım ve kayıt olayına girişmek için usp çıkışlı ve piano hassasiyetli bir midi klavye ve ses kartı alacağım ancak bu konuda baya odunum şuan bilgilendirici yardımlarınızı bekliyorum. Birde laptop'ın sistemi pentium m processor(bu ne bilmiyorum benim son hatırladığım pentium3tü eski bilgde:)) 1.70ghz 240mb ram, sistem midi klavye ile ilgili bir gecikmeye sebebiyet verirmi? Bilenlerin yorumları hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Asio kulladığın sürece gecikme olmaz. M-Audio Keystation'lara bakabilirsin. E-MU'nun ses kartları iyidir, bütçene göre birşey alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=3&ManID=10&ProID=277 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Tuşe hassasiyeti ile hız hassayeti farklı şeyler olarakmı geçiyor? çünkü bazılarında tuşe diğerlerinde hız hassasiyeti yazıyor? Birde bu ses kartı denen şeyin asıl amacı jack girişi sağlamakmı niçin internal ses kartını kullanamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 www.asio4all.com şunu yazandan helm bin türlü razi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ses kartı hem ses kalitesini katlarca arttırır, hem de giriş çıkışları kalitelidir. Bir de DAC ve ADC'ler var tabii. Ses dalgalarını veriye ve veriyi ses dalgalarına çeviren şeyler bunlar. Onboard bir sesi açtığında bir hışırtı duyarsın, bunların kalitesizliğinden. Ayrıca ASIO için de ses kartı gerekli, directsound ile olmaz bu işler. Klavye'ye gelince ne sorduğunu tam olarak anlamadım ben aslında. Benim bildiğim tek bir tuş hassasiyeti var, o da piyanonun ki. Sana önerdiğim alette de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Piyano tuşesi olarak keystation serisi önermem (bende pro 88 var, piyanoyla alakalı bir tuşesi yok çekiç mekanizması olmasına rağmen. CME nin UF8 modelini öneririm tuşe istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Asıl olarak solfej ve kayıt amaçlı aldığım için tuşe hassasiyet mekanizmasının kalitesi çok hayati değil aslında, keystation seriside oldukça tercih edilen bir seri sanırım; http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=3&ManID=10&ProID=276 bu şuanda en mantıklı görünen fiyat olarakta düşünüldüğünde zaten daha büyüğüne bir ihtiyacım yok. Varsa bu fiya-performans aralığında önerinizi bekliyorum. Ses kartı konusunda bu aletler bilg'e usb'den mi bağlanıyor? birde biri bana kısaca ve daha basit bir dille açıklayabilirmi işlevlerini daha net :), midi-audio arabirimi oluşturması, input sağlaması ve sesin kalitesini yükseltmesi dışında herhangi bir görevi varmı mesela? Birde ben bu ekipmanı aldığımda çok kabaca alırsak, cubase yüklü bir bilg'e usb ile midi klavyeyi, hernasılsa ses kartını takıp(asio sanırım ses kartının kurulumuna eklenen bir yazılım? yada kayıt programınamı onu anlamadım?) gitarıda ses kartına giricem değilmi gerekli preamp vb ile? Evet bu konularda halim ortada.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Basitçe açıklama istersen eğer,full duplex bi ses kartı olmadan ve asio olmadan midi klavyede olsun,diğer midi arabirimlerde olsun gecikme yaşarsın.En basitcesi böyle olur sanırsam.O/B yada multimedia ses kartı,görevleri için,senin kullanmak istediğin iş için biraz daha,profosyonel bi ses kartı lazım,oda zaten dediğimiz olay işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Giter da bağlayacaksan M-Audio Firewire Solo gibi üzerinde gitar için bir preamp ile gelen birşey al derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kesinlikle katılıyorum.Herşey hali hazırda üzerinde olur hem,ayrı ayrı birsürü ıvır zıvırada para ödememiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Firewire girişi farklı birgiriş değilmi? Solo modelinde pre-amp olduğunu benmi göremiyorum yoksa senmi hayal kuruyorsun:)? Varsada o ne kalitede bir preamp? Çevremden gelen öneriler doğrultusunda son kararım; Klavye;(88 tuşlusu ile arasında 50 dolar fark var ne dersiniz?) http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=3&ManID=10&ProID=276 Ses Kartı; http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=1&ManID=10&ProID=1632 Birde bu sustain pedalı; http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=20&ManID=10&ProID=1634 kafama yattı cubase ile kullanacağım son yorumlarınızı bekliyorum bu hafta içi alma planım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 İyidir M-Audio'nin pre-amp'ları. Ben uzun bir sürü Solo modelini kullandım, kaliteli. Senin almaya karar verdiğini hiç denemedim. E-MU 0202 olsan daha iyi olur diyorum yine de. Bu fiyat aralığında en iyi kart o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 E-MU 0202 için link verebilirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Burada. Kıvılcım'da 200 YTL kadar birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Negüzel bişeymiş ya bu,tam evlere göre basit ama kaliteli bi alet.Fiyatı da fena değilmiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 E-MU 0202'nin Software Bundle'ı 200YTL eder zaten. İstanbul'da notebook ile kullanmak, çantasında taşımak için bir tane almayı düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar