Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 abi bu adam ne alıyo merak ediom cidden sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Adam embesilliğin komik bişey olduğunu zannediyo. Bu adam bu embesillikle yakında para kazanmaya başlayacak demedi demeyin. Her yerde ercik t-shirtleri görürseniz şaşırmayın. Embesil Fenomeni (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 olayı nedir anlamadım pek ömrümden ömür gitti izlerken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben doverim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Darkwall said: abi bu adam ne alıyo merak ediom cidden sfdfds haplanıyor herif. besbelli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 maphus damlarında bana bakacak olan varsa ben vururum bu adamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ercik is back in town ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 NeroWarden said: Adam embesilliğin komik bişey olduğunu zannediyo. Bu adam bu embesillikle yakında para kazanmaya başlayacak demedi demeyin. Her yerde ercik t-shirtleri görürseniz şaşırmayın. Embesil Fenomeni (td) kendisiyle bizzat konuşmuş olarak biri söyleyebilirim ki. komik olduğunu falan zannetmiyor, adam gayet ciddi ve bildiğin deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ercik is down by Darkwall eet arkadaşlar blizzarda mail atcam yeni patchle birlikte ercik diye boss getirsinler onu kesip kesip hevesimizi atalım fdsaf FB yi ben alırım sfdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kop kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bu adamın dincilere yarandıktan sonra allaha şükür müslümanım falan diye sırada ülkücüleri bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 "Az daha kahvehanede herkesin ortasında bağıracaktım..Hakeme isyan edicektim.." Bu ne lahn azaushdhaıdfhaı... Hakemin ben teeee... demiyo da :P Hoş gerçi kahvehanede dese nolur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=48m_JVbFOCA&feature=related bu adamın gerçekten işi yok yav,fazlalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Abi gerçekten bu gönüllü varsa 3 adet arkadaş va killer'ın ayağı ile bu çocuğu kaçıralım.Esir durumda inceleme yapalım.Gerçekmi değilmi öğrenmem lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aelric Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bunun bi türevide yurtta oda arkadaşım bi gece yastıkla boğularak hayata gözlerimi yumabilirim yani bi deli tarafından öldürülmektense camdan atlarım acaba intihar mı etsem yorumu yaptırır böyleleri insana kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gkgokhan said: Abi gerçekten bu gönüllü varsa 3 adet arkadaş va killer'ın ayağı ile bu çocuğu kaçıralım.Esir durumda inceleme yapalım.Gerçekmi değilmi öğrenmem lazım.. killer'ın ayağı ne la dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Killer said: Gkgokhan said: Abi gerçekten bu gönüllü varsa 3 adet arkadaş va killer'ın ayağı ile bu çocuğu kaçıralım.Esir durumda inceleme yapalım.Gerçekmi değilmi öğrenmem lazım.. killer'ın ayağı ne la dfsdf Olum ilk aklıma sen geldin :) Meğersem o ayak OPER'a aitmiş :) Sevgilerimi ve özürlerimi sana yolluyorum.Oper'i ayağından öpüyorum. Darbe Girişimi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sürekli ercik ercik ercik diyince çok komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yeni gelenler bilmez DEV NİÇLİ A.K.A DEVRİM ARKADAŞIMIZ ERCİĞİ PATİ RADYOYA ÇIKARDI REKOR KIRILDI 80 onlinemı neydi fsdf gerçek adı ercan mı neydi.arkadaşları ercük diyomuş buna adı öyle kalmış.dj ercik olmasının nedeni de artislik olsun diyeymiş sdfksş babasını kaybetmiş bi de ondan sonra böyle olmuş olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kuku dansını izleyen oldu mu sfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kingpin said: kuku dansını izleyen oldu mu sfsfds Tanrı seni kutsasın hacı.Nasıl hatırladın ya :D Peki inşaat'ı hatırlayan oldumu? "Topumu verin beaneeaaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar