Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ERCİĞİN SON VİDYOSU ŞOK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam embesilliğin komik bişey olduğunu zannediyo.

Bu adam bu embesillikle yakında para kazanmaya başlayacak demedi demeyin. Her yerde ercik t-shirtleri görürseniz şaşırmayın. Embesil Fenomeni (td)
Mesaj tarihi:
NeroWarden said:
Adam embesilliğin komik bişey olduğunu zannediyo.

Bu adam bu embesillikle yakında para kazanmaya başlayacak demedi demeyin. Her yerde ercik t-shirtleri görürseniz şaşırmayın. Embesil Fenomeni (td)

kendisiyle bizzat konuşmuş olarak biri söyleyebilirim ki.
komik olduğunu falan zannetmiyor, adam gayet ciddi ve bildiğin deli.
Mesaj tarihi:
ercik is down by Darkwall

eet arkadaşlar blizzarda mail atcam yeni patchle birlikte ercik diye boss getirsinler onu kesip kesip hevesimizi atalım fdsaf

FB yi ben alırım sfdafs
Mesaj tarihi:
"Az daha kahvehanede herkesin ortasında bağıracaktım..Hakeme isyan edicektim.."
Bu ne lahn azaushdhaıdfhaı...
Hakemin ben teeee... demiyo da :P
Hoş gerçi kahvehanede dese nolur :P
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bunun bi türevide yurtta oda arkadaşım bi gece yastıkla boğularak hayata gözlerimi yumabilirim yani bi deli tarafından öldürülmektense camdan atlarım acaba intihar mı etsem yorumu yaptırır böyleleri insana kısacası
Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:
Abi gerçekten bu gönüllü varsa 3 adet arkadaş va killer'ın ayağı ile bu çocuğu kaçıralım.Esir durumda inceleme yapalım.Gerçekmi değilmi öğrenmem lazım..

killer'ın ayağı ne la dfsdf
Mesaj tarihi:
Killer said:
Gkgokhan said:
Abi gerçekten bu gönüllü varsa 3 adet arkadaş va killer'ın ayağı ile bu çocuğu kaçıralım.Esir durumda inceleme yapalım.Gerçekmi değilmi öğrenmem lazım..

killer'ın ayağı ne la dfsdf

Olum ilk aklıma sen geldin :) Meğersem o ayak OPER'a aitmiş :)

Sevgilerimi ve özürlerimi sana yolluyorum.Oper'i ayağından öpüyorum.

Darbe Girişimi:

Mesaj tarihi:
yeni gelenler bilmez DEV NİÇLİ A.K.A DEVRİM ARKADAŞIMIZ ERCİĞİ PATİ RADYOYA ÇIKARDI REKOR KIRILDI 80 onlinemı neydi fsdf

gerçek adı ercan mı neydi.arkadaşları ercük diyomuş buna adı öyle kalmış.dj ercik olmasının nedeni de artislik olsun diyeymiş sdfksş
babasını kaybetmiş bi de ondan sonra böyle olmuş olabilr
  • Yeni Oluştur...