Werewolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Makinacıyım ben: http://www.youtube.com/watch?v=JKl_eIr8df4&feature=related
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Laik müslümanım ! Of çok fena ezdim Yakındır kitlerler bunu >:3
Odinn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Peki söyleyin gençler: Denize Atatürk ve Hz Muhammed düştü ve anca biri kurtulabiliyor , hangisini kurtarırsınız ?
Odinn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Kendi kendimi cevapliim muho batarsa arabın tanrısı feyktir , değilse cya in hell lollerblades
aquatik Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yav kişiler laik olmaz, devlet laik olabilir ancak, kişiler laisizmi benimser ya da benimsemez, dinlerle ilgisi yoktur, harhangi bir dinden olan yada dinsiz olan bir kimse laik devlet sistemini benimser ya da benimsemez.Ben laik devlet sistemini benimsiyorum, 1000 şükür to god her kimse ve neredeyse, ve varsa ve sesimi duyuyorsa eheheeeehehe...
Odinn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 aquatik said: yav kişiler laik olmaz, devlet laik olabilir ancak, kişiler laisizmi benimser ya da benimsemez, dinlerle ilgisi yoktur, harhangi bir dinden olan yada dinsiz olan bir kimse laik devlet sistemini benimser ya da benimsemez.Ben laik devlet sistemini benimsiyorum, 1000 şükür to god her kimse ve neredeyse, ve varsa ve sesimi duyuyorsa eheheeeehehe...
aquatik Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Odinn said: aquatik said: yav kişiler laik olmaz, devlet laik olabilir ancak, kişiler laisizmi benimser ya da benimsemez, dinlerle ilgisi yoktur, harhangi bir dinden olan yada dinsiz olan bir kimse laik devlet sistemini benimser ya da benimsemez.Ben laik devlet sistemini benimsiyorum, 1000 şükür to god her kimse ve neredeyse, ve varsa ve sesimi duyuyorsa eheheeeehehe... teveccüünüs anacım :)
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yalnızım bulamadım bi tane güzel elimden tutsun gıdımdan öpsün offf ya :(
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 elhamdurillah Müslümanım Atatürkçüyüm laik bi insanım..
Odinn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 eisenheim said: elhamdurillah Müslümanım Atatürkçüyüm laik bi insanım.. elhamdurillah değil elhamdulillah . arapça spelling police olarak affetmem'
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 laikliği savunan müslümanım , laik değil . dili düzgün kullanmak lazım .
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ateistim dinlerede karşıyım. Laiklik bile az bana o derece yani...
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Odinn said: Peki söyleyin gençler: Denize Atatürk ve Hz Muhammed düştü ve anca biri kurtulabiliyor , hangisini kurtarırsınız ? Atatürk'ü kurtarırdım, hiç değilse aklı başında güzel bir sohbet ederdi belki benimle.
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Odinn said: Peki söyleyin gençler: Denize Atatürk ve Hz Muhammed düştü ve anca biri kurtulabiliyor , hangisini kurtarırsınız ? bende atlarım
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ben muhammedi kurtarırdım, atatürkün iyi yüzdüğünü biliyoruz sonuçta.. (cevap çalıntıdır)
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 DoruK said: ben muhammedi kurtarırdım, atatürkün iyi yüzdüğünü biliyoruz sonuçta.. (cevap çalıntıdır) çalıntı da olsa güzelmiş. :D
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Odinn said: eisenheim said: elhamdurillah Müslümanım Atatürkçüyüm laik bi insanım.. elhamdurillah değil elhamdulillah . arapça spelling police olarak affetmem' sen anlatmak istediğimi anladıysan problem yok..
Öne çıkan mesajlar