Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ya divx izlerken sesler görüntüden 1-2 saniye önce geliyor (windows media player ile izliyorum) bunu nasıl önleyebilrim?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Bütün divxlerdemi böyle ? Eğer öyleyse donanımda bir sorun olabilir. Yada ses codeclerinde. Eğer bazılarında yapıorsa o zaman ya o filmde sorun var yada gene mp3 yada ac3 filter'ında sorun var.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 divx player alpha ile izleyince sorun olmuyo[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 sadece bu filmde mi yapıyor? eğer genel olarak yapıyorsa, kazaa gibi kasıcı bir program açıktır. bende genelde kazaa açıkken oluyor. Ama filmde de sorun olabilir..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Hmm. DDshow'da da sorun olabilir o zaman sende. Divx'in kendi player'i video dosyalarını değişik şekilde oynatıo mediaplayer ve benzeri programlara nazaran. Çok fazla codec yüklü olmasında da kaynaklanabilir.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 codecleri silmenin yolu var mı?[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bendede olduydu xvid evanescence konseri cektiydim sesler önce görüntü sonra geliyordu pc yavaştı gerçi istdkei pc me yukledim takır takır calısıyo dieri p233 mmx 128 ram oldugundan aynı sorun oldu bendede[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 eğer bilgisayarının yeterince güçlü olduğuna inanıyor ve harddiskden play yapıyorsan, directx 9.0b, divx5.11 bundle, xvid plugin kurup radlight ile izlemeyi dene.. :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 radlight a para odemiceksen ad li versionunu kullanabilceen icin radlight yerine BSplayer tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: hassand, 31 January 2004 00:23 tarihinde demiş ki: radlight a para odemiceksen ad li versionunu kullanabilceen icin radlight yerine BSplayer tavsiye edebilirim hımm :) güzel bir tavsiye, katılıyorum.. ama radlight gerçekten de satın alınacak kadar güzel bir program (ince noktaya dikkat, programı kırmayın lol)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Şapırt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Linux kurun, mplayer kurun. Gozlerinize inanamayacaksiniz, o kalitede o hiz nasil olur diye..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 linux hmms chip dergisi aldım bu ayki kopipix(kopipix ne ya :P Knoppix aha edit de budur yazıdaki) i vermiş cd yi takıp calıstırıyorsunuz ve karsınızda linux cdden tak calıstır yani ben aldım daha denemedim yarın aksama fln veya pazar günü iice bi incelicem :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P [Bu mesaj DynamicK tarafından 31 January 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 mv2player yükleyin ses, subtitle gibi olayları on-the-fly ayarlamak mümkün ... sesi iki saniye geriye çekeceksiniz yani örneğin bu durumda böle bir divxte ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar