Mayhem Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 selam. uzun süredir peşinde koşturuğumuz projeyi tamamladık. ilk baskımızıda bugün verdik :) nice baskılara.. buyrun efenim. http://www.rockazete.com
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 evet mayhem guzel olmus tebrikler başarılar diliyorum.
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Oo powered by Mayhem. O yeah! Tıkladım reklamına. :p
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 mayhem.gen.tr adresini Prudent host ediyordu. herifin host patlamış. ortalıktada yok. nerdesin oktar!!1
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 çıngırock, kudurock, kaydırock, yarock gibi radikal(!) isimler koymadığınız için tebrik ediyorum =)
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mayhem said: mayhem.gen.tr adresini Prudent host ediyordu. herifin host patlamış. ortalıktada yok. nerdesin oktay!!1 hiç şaşırmadım :P edt: oktay değil oktar olcak =p
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 olum datacenter makineyi kapatmış, açmıyor herifler, müşterilerin yarısı isyanda, bugün düzelicek ahah. yav senin de kafanı dağa taşa vururum :p
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 "olum datacenter makineyi kapatmış, açmıyor herifler, müşterilerin yarısı isyanda, bugün düzelicek ahah." of insan 1 yılda gelişir azcık biraz yaratıcı ol ya xD mayhem sana Allahtan sabır diliyorum
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ne yaratıcılığı abi servera ne olmuş olabilir ya bozulur ya hattında sorun çıkar yani xen'den yaratıklar gelmiş çükünü sürtmüş mü dicem :d
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 PCNet Nisan ayı baskısında olacaz. ilgilenenlere duyurulur.
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 çok güzel bir tasarım olmuş. template olsa da farketmez, olmuş. turkrock'tan çok çok güzel. tebrik.
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 forumları madalyasından balonunua, yörüngesinden kategori ismine kadar pati ile aynı yapmıssın. taklitcisin demiyorum, site guzel olmus. oraları da kendine ozgu yap daha iyi olsun.
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Kategori isimleri başka nasıl olabilirki tolga? İnternet, vizyon, kişisel, karalama defteri, spor, konu dışı v.b Bunların yerine başka birşey yazılabilir mi ? :)
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 olabilir tabi de hadi onu gec digerlerini bari degistir :)
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 banlenen kullanıcıya yörünge dışı title'ı. madalyalar. yeni üye balonu.
Öne çıkan mesajlar