Eternalus Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 flood yapmışınız bu topiğe evladım, alt topiğin tavanından su damlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Adamlar kadınların saç telinden etkileniyorlar abisi tabiki başörtüsü gerekli bişey, biyerlerine hakim olamıyor adam, kendi gözünü çıkaramıyacağına göre karşısındakinin başını örttürecek başka çıkarı yok. Bir de hocam saydığınız gazete ve televiyon kanallarına Doğan Medya'yı da eklemek lazım, öyle abuş sabuş başlıklar atmadan yazarlarıyla, ince mesajlarıyla zaten AKP yanlısı yayındalar, Sabah grubuda artık onların eline geçti. Ne kaldı ki geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Normal şartlar altında, bir kadının saçlarının görünmesinin günah olduğunu düşünen bir insanla muhatap olmazdım ama, adamlar gözardı edilemeyecek kadar kalabalıklar artık. Aziz Nesin'i ileri görüşlülüğü için kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Viktor said: demekki takmiyan musluman degil dinin geregi gg e sanane milletin dininden, dinsizliğinden müslüman olan bilir neyin gerek olup olmadığını müslaman olmayan veya dini kendi bildiğince yaşayan da ne isterse yapar şu dinin gereği, şu deil demek başka, millete dindar, dinsiz demek başka bişey. mesela diyanet işleri başı örtmek dinin emri der geçer ama bazıları türban dinde yok sen niye örtüyon ki başını diye başkasına müdehale eder sanane yani başkasını dininden ister müslüman olduğundan örter, ister vakko dini gereğince örter, ister canı ister örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Türban dinin emri falan değildir, cahil yobaz abazaların uydurduğu dişisel prezervatiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Dinin (islamın) gereği falan değil. İslamın gereği olan dışardan görünmiycek şekilde kapatılması, nasıl kapatırsan kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 forgiver said: ama bazıları türban dinde yok sen niye örtüyon ki başını diye başkasına müdehale eder Bazıları da oruç tutmuyor diye başkalarını döver, dinsiz diye insanları canlı canlı otellerinde yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 döver döver, bi adamın yaptığını bütün bir dine mal edemezsin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Örnek verdim sadece. Dine mal etmedim. Din adına yapılan müdahale örneklerini çoğalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ettin demedim edemezsin dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 İyi o zaman sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Dinci kesim "türban" yada "yaşasın şeriat" diye bağırır ---> Laik kesim yürüyüş yapar, miting yapar, bayraklarla yürür Laik biri türban karşıtı davranır ---> BOOM! otelde canlı canlı yakılır, BOOM! bacaklarına asit atılır, BOOM! kimliği belirsiz kişiler tarafından dövülür, BOOM! Ahlaka aykırı diye sansürlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bir kişinin yaptığını bütün dine mal edemezsin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 İki kişinin bildiği sır değildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Viktor said: fightersfight said: Juzzam said: İslamcı medyanın savunulacak hiçbir tarafı yok. İktidarın hiçbir yolsuzluğuna yer vermeyecekler, her türlü pisliğini aklamaya çalışacaklar, farklı görüşlere dayanamadıkları gibi kendileri gibi olmayan herkesi mütemadiyen dinsizlikle itham edecekler. Afedersiniz ama bu adamların yaptığına habercilik denmez. @Horizon sana çok basit bir antitez: Suçladığın ulusal medyanın içinde türbana karşı çıkan da bulunur savunan da. Ama islamcı medyada türbana karşı çıkabilen bir kişi gösterebilir misin? niye çıksın ya türbana karşı ,adamın dininin geregi. demekki takmiyan musluman degil dinin geregi gg yoo takmayan da müslüman ama kendi tercihi. mesela içki de yasaktır ama hayvan gibi içerim.ama genede müslümanım.günahı benim boynuma. bunu nasıl anlıyamıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Prawler said: Örnek verdim sadece. Dine mal etmedim. Din adına yapılan müdahale örneklerini çoğalttım. niye örnek veriyorsun? ülkedeki tüm cezai suçları ornek verelim o zaman? kim kimi kesmiş,kim kimi 17 yerinden bıçaklamış.17 yerinden bıçaklanan adam müslümanmış,bıçaklıyan hristiyanmış. etiketleme işte,çogu faşistin farkında olmadan yaptıgı şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 mesaj tv var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 fightersfight said: Prawler said: Örnek verdim sadece. Dine mal etmedim. Din adına yapılan müdahale örneklerini çoğalttım. niye örnek veriyorsun? ülkedeki tüm cezai suçları ornek verelim o zaman? kim kimi kesmiş,kim kimi 17 yerinden bıçaklamış.17 yerinden bıçaklanan adam müslümanmış,bıçaklıyan hristiyanmış. etiketleme işte,çogu faşistin farkında olmadan yaptıgı şeyler bunlar. Sana mı soracağım neye örnek vereceğimi? O (-) kutuptan örnek verdiyse ben de (+) kutbundan örnek verdim. Gene zırvalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 LathspeLL said: Türban dinin emri falan değildir, cahil yobaz abazaların uydurduğu dişisel prezervatiftir. ulema mısın be hangi bilgine göre konuşuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 eee sizin örnekten devam edersek avukatın biri danıştay üyesi öldürürse, bütün avukatlar katil olur türk milliyetçisi biri rahip öldürse bütün milletyetçiler katil olur laikçinin biri inancı gereği yürürlükteki anayasaya aykırı olarak türbanlı birini uniye sokmassa, bütün laikçiler suç işliyor sayılır di mi? e ne uğraşıyoruz o zman bireysel hukuk sistemiyle, bir kişi suçlu olunca onun ait olduğu bişeyle ilişkisi olan herkes suçlu sayılsın "türban dinin gereği deil" tekrar yazıyorum: sanane yani başkasını dininden ister müslüman olduğundan örter, ister vakko dini gereğince örter, ister canı ister örter. ayrıca anayasa mahkemesi laiklik ilkesi gereğine dayandırarak 1989 daki kararı verdi madem dinle alakası yok ne diye laiklikten dem vuruluyor. hem size ne dinin gereği olup olmadığından http://www.sabah.com.tr/2008/02/27/haber,DF82B54284F8449F9B84BF1D54044F40.html said: Bir an için İslam'da baş örtmenin olmadığını varsayın (" Velev ki "!) Farz edin ki böyle bir şartın bulunmadığını net olarak biliyoruz. Ne yani... Bunu öğrenir öğrenmez türbanlı kızlar başörtülerini çıkaracak mı? Toplumsal grupların değerleri gerçeğe değil yoruma dayanır. Milyonlarca Müslüman kadın, başını örtmesi gerektiğini düşünüyorsa... Kime, neyi ispatlayacaksınız? Türbanlı bir kızın karşısına geçip... " Ben ince ince araştırdım, dibine kadar soruşturdum: Başını örtmen gerekmiyor " derseniz... Son derece basit bir cevap alırsınız: " Sana ne! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Prawler said: fightersfight said: Prawler said: Örnek verdim sadece. Dine mal etmedim. Din adına yapılan müdahale örneklerini çoğalttım. niye örnek veriyorsun? ülkedeki tüm cezai suçları ornek verelim o zaman? kim kimi kesmiş,kim kimi 17 yerinden bıçaklamış.17 yerinden bıçaklanan adam müslümanmış,bıçaklıyan hristiyanmış. etiketleme işte,çogu faşistin farkında olmadan yaptıgı şeyler bunlar. Sana mı soracağım neye örnek vereceğimi? O (-) kutuptan örnek verdiyse ben de (+) kutbundan örnek verdim. Gene zırvalamışsın. kardeşim benim o - kutup dedigin yasak.türban yasak kardeşim benim.türbanlıların başına müdahele eden zihniyet serbest.nasıl serbest?bak türban yasak işte.müdahele edilmiş. ama senin bahsettigin kesimin suçu vardır.suçu işleyen cezasını çeker.buraya cezai hükmü olan şeyleri koyma aklını çalıştır da.gazetelerin 2. sayfa haberleri bunlar.bir yobaz dinci başı açık olan kadını taciz ediyorsa bu bir suçtur ve hukuk önünde yargılanır. ama bir diger insan türbanlı kızı okula almıyorsa bu bir cezai suç degildir şuan için bu yüzden ceza almaz.bknz:rektörler tamammıdır canımın içi farkı anladınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Aynen evet, bize ne? ona ne? başkasına ne? Sokakta takarsa taksın. Saygımız sonsuz. Ama kamusal alanda is-te-mi-yo-ruz! Nedenlerini ve oluşacak sonuçları anlattık. Devlet'e dini simge sokarsan, devletin dinlere karşı yanlı olduğunu söylersin ki,bu din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması ilkesiyle bağdaşmaz. Zaten bugüne kadar uygulanan devlet politikalarının hepsi %99.999 sünni kısmının lehine yönelikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 onun sonuçları falan yok canımın içi.üniversitede de türbanlı kızlar hizmet veren degil hizmet alan konumundadir. sen üniversiteye sokmuyorsan türbanlıyı, devlet hastanesine de sokmaman lazım. vatandaşlıgın 5 temel haklarından biri egitim biri saglık hakkıdır.tamammıdır canım? ayrıca türban dini simge degildir dinin geregidir.sadece bir baş örtüsüdür.türbanın dini simge oldugunu kanıtlıyamazsın. senin tüm dinlere eşit olman gerekiyorsa türbanı serbest bırakırsın.Eger türbanı serbest bırakmazsan islamiyet dinine karşı durmuş olursun,bu yüzden laikligi zedeler. bunun üstüne sakın bende dinim geregi çıplak gelirim deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 DoruK said: fightersfight said: ayrıca türban dini simge degildir dinin geregidir. peygamber misin arkadaşım? fightersfight said: ulema mısın be hangi bilgine göre konuşuyorsun ? illa ulema mı olmak gerekiyor? illa peygamber mi olmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Kimsenin eğitim hakkı elinden alınmıyor,bunu bir kere kafanıza sokun. O kafandaki bezi çıkar,gir eğitimini al diyorlar.Ha çıkarmıyormusun? Sie GO! derler işte o zaman. Kurallara uyacaksınız bu kadar basit,ben şortla giremiyorum okula onlarda türbanla giremeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar