Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal A, Samanyolu TV, Kanal 7, Vakit, Zaman, Yeni Şafak

Bone

Öne çıkan mesajlar

@Lawliet: Ha bir de ömde yazmayı unuttum burada yazayım illa görürsün yeri geldi şu anda :D

Tanır bizi yarattı, dünyaya attı, bana tapın, kul olun size sonsuz ömür ve mutluluk vereyim, ama inanmazsanız yada bu kurallarıma uymazsanız onsuza kadar yakayım diyor.

Sordu mu bunu yaparken? Yani bana göre çok saçma olan birtakım kurallar grubuna uymamı istiyor, çok güzel dünyevi zevkler yaratıp öbürtarafın varlığının bir garantisi yokken bunlara dokunmamamı istiyor, varlığı hakkında hiçbir somut kanıt yokken, bilim kitaplarda yazan yaradılış teorisinintersini neredeyse kanıtlamışken (burada tartışmayacağım evrimi atlamayın lütfen) nasıl olur da inanmayınca yada kurallara uymayınca beni cezalandırır? Beni yaratıp, bunlara bakıp da kendimce haklı olarak inanmayıp, yada o kurallara uymayıp yaşadım diye cezalandırmak haklı mıdır? Madem beni bu şekilde bencilce cezalandıracaksın neden yaratıyorsun?

Baştra sorsa bu kurallara uyacaksın ve mutlu olacaksın dese tamam da bana bunu istediğimi sormadan öyle korkunç bir ceza verme hakkı. Bana adil gelmiyor, Tanrı büyük, yaptığı sorgulanmaz falan ama esirgeyen ve bağışlayan, adil olan Büyük Allah bence böyle yapmaz.

O yüzden bi ihtimal deist olabilirim ama bir dine asla inanamam.

Şu anda da zaten ateistim de, sonuç olarak bence bizi öyle yaratıp da beynimizi kanıtlara kapatıp dogmaya inanmadık diye cezalandırması haksızlıktan başka birşey değil :(
Sosyal ağlarda paylaş

lawliet said:
bu arada iki durum sözkonusu diyen arkadaş;
tamam biz "loser"ız kafamızın üzerinde "L" leri sallıorz..
öbür tarafa gittiğinde bi etrafına bak kim LOOsEr..

Siz öbür tarafa gittiğinizde "dediklerimi ancak bu kadar çarpıtabilirdiniz" diye budaklı meşe odunuyla bekleyecekdir Allah.
Sosyal ağlarda paylaş

arjantin said:
bu "çüş" ü forum yöneticileri bizahmet patiden atabilirler mi acaba..zihniyet aynı zihniyet,saklayamayıp anında kendini gösteriyor..

hadi evladım sen feto amcanın dizinin dibine dön...

ne alaka ? gözlemlerimiz anlatmak ne zamandan beri senin diyiminele feto'cu oluyo. boş muhabbet etmektense gerçekleri söylemeyi tercih ederim Arkadaşim.

neyse konu ile muhattabim değilsiniz. Boş s.dk yarişina giricek halim yok..
he doğrusun he iyisiniz he güzelsinin he siz bilirsiniz. :)

bakın ne güzel anlaşiyoruz.

he diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Lawliet said:
ulan iyice karman çorman bulamaç ettiniz ya..

muhammed'in tanrısıyla karşılaşacaksak hepimiz lOooser'ız zaten kasmanın alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

eviLturk said:
valla samimi olmak lazim vakit'de 6 ay çaliştim. hiçde kötü biyer değil içerde helal / haramlik var. bayan Ziyaretciler. Binda özel odaya alinir. genelde + başkan ve sekreteri ile girerler. ve kapi açik durur. en azindan bu Böyle yaparlar.

size saçma Gelir ama içinde olmayanlar bilemez. desem yeridir. önce içinde olmak lazim yaşamak lazim. bilmek lazim sonra yorum yapmak lazim bir çok kişiye saçma gelir ama en azindan insana olan saygiyi öğretiyolar. önemli olanda bunu Öğrenmek.

Oraya gelenler çalişanlarin bir çoğu iyi yerleden mezun oluş önemli şirfektlerden teklif alip red edipte gelen insanlardi.

yani. diştan göründüü gibi değil. herşey...

ha bu ara STV ve Kanal7 Takip ederim. biliyorumki Türkiyede büyük bi kitle Takip ediyo ben ( kendi adimca ) size ve sizin gibilere saygi duyosam Sizdende onu beklerim en azindan bunu bilmenizi beklerim.

her insan kendini bilirse saten sorun olmaz. diye düşünüyorum..

sadece bir okuyucu.

Bu devirde kamu alanlarında haremlik yapan adamların yaptıklarına güzel sistem diyen tipler buralarda hızla üremeye başladı. İlginç valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
Lawliet said:
ulan iyice karman çorman bulamaç ettiniz ya..

muhammed'in tanrısıyla karşılaşacaksak hepimiz lOooser'ız zaten kasmanın alemi yok.

sagfsafdg

supermis ahahahahahaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...