Vanity Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Flawless Victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Ama ben kazanıyorum. I win! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 trolleyeceğinize cevap verin, I WIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Lath, bir noktaya kadar iyi savundun fikirlerini de, bokunu çıkarma istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Tamamda suyunu çıkaran belli, "ben kazandım" lafına onca troll yaparsanız bende o troll'e devam ederim. Amma abartıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Ahahaha din-iman muhabbetini mahalle maçı seviyesine çekmişsiniz, tbrv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Ben troll falan yapmadım. Sadece tartışılan konunun "Hah tamam, ben kazandım" denilebilecek bir konu olmadığını, senin şu son birkaç mesajınla, önceden savunduklarının ciddiyetini azalttığını söylüyorum, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Ciddiyeti azalttığı doğrudur, hak veriyorum. Ama o söz zaten newdonis'e cevaptır, sizin alınmanızı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 newdonisse edilen laf bize edilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eviLturk Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 valla samimi olmak lazim vakit'de 6 ay çaliştim. hiçde kötü biyer değil içerde helal / haramlik var. bayan Ziyaretciler. Binda özel odaya alinir. genelde + başkan ve sekreteri ile girerler. ve kapi açik durur. en azindan bu Böyle yaparlar. size saçma Gelir ama içinde olmayanlar bilemez. desem yeridir. önce içinde olmak lazim yaşamak lazim. bilmek lazim sonra yorum yapmak lazim bir çok kişiye saçma gelir ama en azindan insana olan saygiyi öğretiyolar. önemli olanda bunu Öğrenmek. Oraya gelenler çalişanlarin bir çoğu iyi yerleden mezun oluş önemli şirfektlerden teklif alip red edipte gelen insanlardi. yani. diştan göründüü gibi değil. herşey... ha bu ara STV ve Kanal7 Takip ederim. biliyorumki Türkiyede büyük bi kitle Takip ediyo ben ( kendi adimca ) size ve sizin gibilere saygi duyosam Sizdende onu beklerim en azindan bunu bilmenizi beklerim. her insan kendini bilirse saten sorun olmaz. diye düşünüyorum.. sadece bir okuyucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bu şey gibi oldu..Son zamanlarda bir güruh çıktı ya "Eeöö şey AKEPEli değülüm amağ.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Lawliet said: alakasız hedeler Benim sorumla cidden hiç alakalı değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 BU evilturk, horizon, çakmadonis gibiler artmaya bu hızla devam ederse üye alımları kapanana kadar bb diyecegim patiye çok yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bleda +1 evilturk... İnanılmaz zihniyet. Hani dün "ben kazandım" dediğim için kızdınız ya. Şimdi şöyle devam ettiriyorum ya: Ben winner'ım siz loser'sınız. Bu kadar. İstediğiniz kadar dellenin. Şu adamın zihniyetine bak ya. Birde "tanıyın önce" demiş. Seni tanıdık yeter. bunların forumdan yollanması ve üye alımının durdurulması taraftarıyım. Evet faşistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Öyle denmez. "Faşist değilim ama böyle tipler gelip durduğu için üye alımının kapatılmasından yanayım" demen lazım. Otur, sıfır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Lathspell şey,ben yeni üyeyim ya,yani üye alımlarından sonra geldim,benim de gitmem gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 eviLturk said: valla samimi olmak lazim vakit'de 6 ay çaliştim. hiçde kötü biyer değil içerde helal / haramlik var. bayan Ziyaretciler. Binda özel odaya alinir. genelde + başkan ve sekreteri ile girerler. ve kapi açik durur. en azindan bu Böyle yaparlar. size saçma Gelir ama içinde olmayanlar bilemez. desem yeridir. önce içinde olmak lazim yaşamak lazim. bilmek lazim sonra yorum yapmak lazim bir çok kişiye saçma gelir ama en azindan insana olan saygiyi öğretiyolar. önemli olanda bunu Öğrenmek. Oraya gelenler çalişanlarin bir çoğu iyi yerleden mezun oluş önemli şirfektlerden teklif alip red edipte gelen insanlardi. yani. diştan göründüü gibi değil. herşey... ha bu ara STV ve Kanal7 Takip ederim. biliyorumki Türkiyede büyük bi kitle Takip ediyo ben ( kendi adimca ) size ve sizin gibilere saygi duyosam Sizdende onu beklerim en azindan bunu bilmenizi beklerim. her insan kendini bilirse saten sorun olmaz. diye düşünüyorum.. sadece bir okuyucu. vay be buyuk bir gelisme goruyorum aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 said: düşünüyorum lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 eviLturk said: ..ama en azindan insana olan saygiyi öğretiyolar. önemli olanda bunu Öğrenmek. Hangisinden insana olan saygıyı öğrendin, suikastçi köşe yazarından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Yoksa kadınlara köpek gibi davranan zihniyetten mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ulan iyice karman çorman bulamaç ettiniz ya.. bu arada iki durum sözkonusu diyen arkadaş; tamam biz "loser"ız kafamızın üzerinde "L" leri sallıorz.. öbür tarafa gittiğinde bi etrafına bak kim LOOsEr.. artı senin "iyiki inanmamışım" dediğin tanrıya, öbür tarafta aynısını diyemezsen bütün günahlarımı alcanmı? :D bide devamında kendilerine saygı gösterilmsini isteyenler var, beklemesin kimse boşa umut bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yerim bunlardaki demokrasiyi görüyoruz kadro atamalarını hep badem bıyık,türbanlı eşi olanlar..e madem bunu yapıyorlar, ben de akp klonlarını görünce gıcık oluyorum ya,bu da benim hakkım.. hocaefendi,akp,samanyolu falan diyeni yollamalı patiden,demokratik değil, romantik hiç değil, ama bu zihniyetten tiksindim üniversitelerde göre göre..çoğunluk oldukları heryerde despot,baskıcı,grupçu, azınlık olduklarında ise saygı beklerler.. yok size saygı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 adam bide "size ve sizin gibilere...." demiş ya yazısında..siz biz diye ayrım yapıyo daha başında, ben sana ne diye saygı duyayım arkadaş, takım taraftarlığı mı yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar