Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal A, Samanyolu TV, Kanal 7, Vakit, Zaman, Yeni Şafak

Bone

Öne çıkan mesajlar

valla samimi olmak lazim vakit'de 6 ay çaliştim. hiçde kötü biyer değil içerde helal / haramlik var. bayan Ziyaretciler. Binda özel odaya alinir. genelde + başkan ve sekreteri ile girerler. ve kapi açik durur. en azindan bu Böyle yaparlar.

size saçma Gelir ama içinde olmayanlar bilemez. desem yeridir. önce içinde olmak lazim yaşamak lazim. bilmek lazim sonra yorum yapmak lazim bir çok kişiye saçma gelir ama en azindan insana olan saygiyi öğretiyolar. önemli olanda bunu Öğrenmek.

Oraya gelenler çalişanlarin bir çoğu iyi yerleden mezun oluş önemli şirfektlerden teklif alip red edipte gelen insanlardi.

yani. diştan göründüü gibi değil. herşey...

ha bu ara STV ve Kanal7 Takip ederim. biliyorumki Türkiyede büyük bi kitle Takip ediyo ben ( kendi adimca ) size ve sizin gibilere saygi duyosam Sizdende onu beklerim en azindan bunu bilmenizi beklerim.

her insan kendini bilirse saten sorun olmaz. diye düşünüyorum..

sadece bir okuyucu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda +1
evilturk... İnanılmaz zihniyet. Hani dün "ben kazandım" dediğim için kızdınız ya. Şimdi şöyle devam ettiriyorum ya: Ben winner'ım siz loser'sınız. Bu kadar. İstediğiniz kadar dellenin.

Şu adamın zihniyetine bak ya. Birde "tanıyın önce" demiş. Seni tanıdık yeter.

bunların forumdan yollanması ve üye alımının durdurulması taraftarıyım. Evet faşistim.
Sosyal ağlarda paylaş

eviLturk said:
valla samimi olmak lazim vakit'de 6 ay çaliştim. hiçde kötü biyer değil içerde helal / haramlik var. bayan Ziyaretciler. Binda özel odaya alinir. genelde + başkan ve sekreteri ile girerler. ve kapi açik durur. en azindan bu Böyle yaparlar.

size saçma Gelir ama içinde olmayanlar bilemez. desem yeridir. önce içinde olmak lazim yaşamak lazim. bilmek lazim sonra yorum yapmak lazim bir çok kişiye saçma gelir ama en azindan insana olan saygiyi öğretiyolar. önemli olanda bunu Öğrenmek.

Oraya gelenler çalişanlarin bir çoğu iyi yerleden mezun oluş önemli şirfektlerden teklif alip red edipte gelen insanlardi.

yani. diştan göründüü gibi değil. herşey...

ha bu ara STV ve Kanal7 Takip ederim. biliyorumki Türkiyede büyük bi kitle Takip ediyo ben ( kendi adimca ) size ve sizin gibilere saygi duyosam Sizdende onu beklerim en azindan bunu bilmenizi beklerim.

her insan kendini bilirse saten sorun olmaz. diye düşünüyorum..

sadece bir okuyucu.

vay be
buyuk bir gelisme goruyorum
aynen devam
Sosyal ağlarda paylaş

ulan iyice karman çorman bulamaç ettiniz ya..

bu arada iki durum sözkonusu diyen arkadaş;
tamam biz "loser"ız kafamızın üzerinde "L" leri sallıorz..
öbür tarafa gittiğinde bi etrafına bak kim LOOsEr..

artı senin "iyiki inanmamışım" dediğin tanrıya, öbür tarafta aynısını diyemezsen bütün günahlarımı alcanmı? :D

bide devamında kendilerine saygı gösterilmsini isteyenler var, beklemesin kimse boşa umut bunlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

yerim bunlardaki demokrasiyi görüyoruz kadro atamalarını hep badem bıyık,türbanlı eşi olanlar..e madem bunu yapıyorlar, ben de akp klonlarını görünce gıcık oluyorum ya,bu da benim hakkım..

hocaefendi,akp,samanyolu falan diyeni yollamalı patiden,demokratik değil, romantik hiç değil, ama bu zihniyetten tiksindim üniversitelerde göre göre..çoğunluk oldukları heryerde despot,baskıcı,grupçu, azınlık olduklarında ise saygı beklerler..

yok size saygı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...