RecepIvedik Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selamlar; Evde FENDER Start Squier gitar var. yavaştan öğrenmeye başlamak istiyorum. fakat bir amfi yok. sizce nasıl bişiy alıyım bana marka,model ve fiyatları ile birlikte tavsiye edebilirmisiniz. birde bu gitarın trash melodileri nasıldır bilen varmı? tavsiye ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bu gitarın trash tonları yoktur. Üzgünüm. Bir Fender ya da benim kişisel favorim olan Laney amfi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 38w lık bir fender amfi işini görür, ayrıca trash için yanlış bir seçim fender. herhangi bir guitar processor ile elde edebilirsin ama ne kadar tatmin olursun bilemem. boşver trash'ı blues yap ayrıca sds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Öhm bi kere Trash değil Thrash.Ben sana Marshall'ın Valvestate serisini tavsiye ederim.O gitarla Thrash tonları biraz zor olsa da bu amfinin tonları gerçekten çok iyidir.10-20 watt alsan yeter sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 evet 10 20 wattdan fazlasını açamazsın zaten evde kullanacaksan. Benim yanımda 40 wattlık var 2 ye getirsem sallanıyor apartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 thrash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 tıraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar