Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Galatasaray (02.03.2008 saat:19:00)


aytimania

Öne çıkan mesajlar

Takım M G B M A Y P Av
1. Galatasaray 23 15 6 2 46 18 51 28
2. Fenerbahçe 23 15 5 3 48 25 50 23
3. Beşiktaş 23 15 4 4 36 23 49 13

görüldüğü üzere çok sakat bi derbi, şampiyonluk yolunda her 3 takım için de çok önemli bi maç, gsarayda lincoln,serkan ve ayhan forma giyemeyecek, servet'in de ağrıları varmış ama büyük ihtimal oynıcakmış, bjkde cisse'nin yokluğunda toraman'ın oynayacağı söyleniyo, gökhan-gordon ikilisi defanstaki yerlerini alıcak, bahis şirketleri bjk'ye 2.20, gs'ye 2.50 veriyo. bnm tahminime göre de bjk avantajlı galatasaray daha zor bi maç trafiği içinde ve fiziksel açıdan zor durumdalar ama bjk de cisse yerine ricardinho'yu o bölgede kullanırsa zaten pamuk gibi olan defans hattını iyice kötüleştirir.bu bakımdan ön libero da toraman oynarsa bjk büyük bi ihtimalle bu maçı süpürür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zor bir maç aytimania nında değindiği gibi galatasaray sıkıntılı bir maç trafiğinden geldi. gerek fiziksel gerek zihinsel takım baya bi yıprandı. ama galatasarayın maçların önemine göre çok iyi konsantre olabildiğini gördük. maçı kazanmak isterlerse bunu yapabilirler. ama kesinlikle sıkıntılı bir maç olucak bizim için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaraylı futbolcular Fenerbahçe galibiyetini yeterli görecektir özellikle genç futbolcular. Hafta arasındaki tartışmalı hakem olayları (bence bir yanlış karar yok) hakemi baskı altına alır gibi düşünüyorum ve tribün desteğiyle biraz olsun etkilenir gibime geliyor. Etkilenmenin ne tarafa olacağını söyleyemem. Cisse'nin olmamasında ortasahada sorun yaşar gibi geliyor Beşiktaş , fakat Beşiktaş erken bir gol bulursa maçı koparır. Ben seyircinin maçı alıcağını düşünüyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
kratochvil said:
ama galatasarayın maçların önemine göre çok iyi konsantre olabildiğini gördük.


özellikle leverkusen maçı...

sadece fenerbahçeye karşı o konsantre. gs yenerse bjk'nin kötülüğünden yener.
arkadaşım leverkusen maçının ikinci ayağına hiçte önem vermediler. zannettiler ki samiyendeki leverkusen ama hiçte öyle değildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

delgado oynuyor. gs futbol fakiri, beşiktaş da defans fakiri. ama gol yollarında iki takım da çok etkili. ben beşiktaş'ın forvetlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. bobo ve cisse olmasa da beşiktaş kazanır diyebiliriz bence taraftar baskısı ve atmosferin yardımıyla. yarın gece bir liverpool inönü gecesi yaşanabilir inönüde:



bilet alacaktım malesef satışa çıktığı gibi yine halk ekmek kuyruğuna dönmüş biletixler.

bu maçı kazanarak fenerbahçe ile oynarsak o maça kesin gidicem bi şekilde.


edit: amma çok düşünmüşüm he

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rizeden 2 gol yiyen beşiktaş savunmasının cissenin de eksikliğiyle çok sorun yaşayacagını düşünüyorum.gs defansının son haftalardaki başarısız oyunu da beşiktaşa gol şansı verir mehmet topal oynayabilicek mi bide barış falan sakat diyorlardı bunlar maçı etkiler bence büyük oranda.
neyse biz beşiktaşı yener yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum...

edit:abi o çay resmi rizeyi hatırlatır çarşı daha çok bira içer bana kalırsa =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...