GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 netten yükleyebileceğim bişey yokmu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Revangelis said: valla yeni reloadedın packde yok o sorun biraz önce bitirdim jesrusalemi dedim ya yenilerde yok o problem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bone said: Revangelis said: valla yeni reloadedın packde yok o sorun biraz önce bitirdim jesrusalemi dedim ya yenilerde yok o problem diye. onayladım bende(: tleech de ben indirirken 10 sayfa comment vardı, hiçbirinde adam gibi çalışıyo yazmıyodu sinir oldum ben de içimde kaldı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bu ne be. aldim oynadim. tek yapman gereken sey sag tusa basili tutup 3 tane info bulup, kafasinda "KILL ME" isareti olan adama kilicla dokunmak (counter-attack), sonra kosup kosup biyerden sola donup bir tabureye oturmak. nah al sana assassination. yok ya. sehrin yarisini kessen de hala bi tabureye oturup gardiyanlardan kacabiliyosun. "abi 1 saniye once burdan beyaz giysili, usunte 5 silah olan bi adam gecti. surda taburede oturan adama cok benziyo ama o taburede oturduguna gore baskasi olmali. yani kilicindan kan damliyo ama sanmiyorum yane" "abi 1 saniye once buraya biri tirmandi. yok olmus adam. ha onumdeki cadirimsi seyin icine girmis olamaz o yuzden icine bakmicam. nese adam kacmis ya birak" "buralarda olmali. hatta surdaki beyaz giysili rahiplerden biri olabilir, hatta rahiplerin arasinda silah tasiyan bir tane tip var, ama gecsin ya kamuflaj yapcam diye urasmis adam. ha rahipleri durmadan cekistiriyoruz orda burda, ama bu rahipler ozel o yuzden sorgulamicaz" ha bide her seferinde ayni seyi yapiyo olmamiz da cok eglenceli. eet 9 kere ayni seyi yapmak baya guzel. hikaye de bisiye benzemiyo. ben boyle gerizekali bir oyun gormedim. oblivion gibi bisi, tech demo, konsol oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 +1 çıkmadan önce beklentilerim yüksekti ama sonrasında bayıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Arkadaş inanılmaz şişirme oyun demişti, doğruymuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hadi ben assassin im her yerden atlayabiliyorum beni kovalayan zırhlı askerler nasıl benim yaptığım her şeyi yapabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 sen dünyanın merkezi değilsin arkadaşım, sen yapıyosun diye kimse yapamıycak değil, nası bı kendini beyenmişlik, hep bencilik bu yahu. senın kolun bacağın var onun yokmu. bide sen maymun gıbısın onlar daha ökzü gibi etrafa tırmanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu kadar da abartılmaz bir kalemde silmişsiniz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Her oyunda bayıyordu bir süre sonra aynı şeyleri yapmak. Allah aşkına KOTOR'da devamlı etraftaki elemanlarla konuşup, varsa bir olayı aydınlatıp diğer gezegene gitmiyor muyduk? Ben oyunu çok beğendim, sırf suikast görevlerini yapabilmek için bile onca eziyete değer. Tek kıl olduğum nokta seyyar satıcıların mallarını dağıtma görevleri oldu. Adamı tutup fırlatacağım diye acı çekiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Cuce said: sen dünyanın merkezi değilsin arkadaşım, sen yapıyosun diye kimse yapamıycak değil, nası bı kendini beyenmişlik, hep bencilik bu yahu. senın kolun bacağın var onun yokmu. bide sen maymun gıbısın onlar daha ökzü gibi etrafa tırmanırken Biz 20 kiloluk chainmail zırhı giymiyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hakkıyla assassin olmak ıstıyorsanız ps ve ps2 platformlarında cıkan tenchu serisini tavsıye ederım fakat gercekten kastırıyor oyunu nınja assassın olarak oynuyorsunuz her gorevı grandmaster olarak bıtırırsenız bonus ıtemlar acılıyor vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Cuce said: sen dünyanın merkezi değilsin arkadaşım, sen yapıyosun diye kimse yapamıycak değil, nası bı kendini beyenmişlik, hep bencilik bu yahu. senın kolun bacağın var onun yokmu. bide sen maymun gıbısın onlar daha ökzü gibi etrafa tırmanırken iide asker ile bizim aramizda hicbir fark kalmiyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 biz yamakasiden fırlamış gibiyiz yahu nasıl fark yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bir iki saat önce bitti downloadu, yükledim falan, grafikler falan şukela. Atmosferi de sağlama benziyor, bir bölüm falan oynadım sanırsam. İlk vizelerimin sonuncusu bugün, ikinci vizelere kadar 16 defa bitiririm ben bunu, oh oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 indiriyordum bende 98.9 da kapadım downloadu ffsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bayıldım ben oyuna, bir iki ufak gerzeklik dışında çok zevkli cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Az önce bitirdim oyunu, son 2 bölümde cidden heyecandan tuvalete bile gidemedim, özellikle final karşılaşmasında. Ama bitiş kısmı cidden çok saçma olmuş, ne nedir anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sonunda 3. assasination'ı bitirdim cok guzel gidiyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 nasi seversiniz bu oyunu ya anlamiyorum :( 50 dolarimi geri istiyorum bohu. ayni seyi yapiyosunuz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Valla ben bayıldım oyuna, 3. abiyi kestik en son. Son derece eğlenceli, dövüşler çok tatlı, yalnız biraz fazla kolay gibi gelmeye başladı, daha düşerek ölmek dışında ölmedim. Counter Kill rules them all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 eet o yuzden diyorum bende kotu diye. son bolumlerde sprintten cikmadim hic. yani gizlenmeye hic gerek yok oyunda. daan diye gir vur duz duvara tirman bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben öldüm ya kaç kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 nası öldün ya counter counter 40a tek bile alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ya hayir bide oldugun zaman sana bir sure taniyo, bu sure icinde birini oldurebilirsen canlaniyosun yine. cooook sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar