Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

var mısın yok musun???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili dostlar bu programdaki eleman en sonunda ne kadar kazandı? sonuna kadar izledik reklamlarda geçtik diğer bir kanala bu yüzden kaçırdık. biliyorsanız bi zahmet söyleyiverin.
Mesaj tarihi:
ben bu kadar gereksiz bu kadar boş insan işi program görmedim hayatımda acunun yaptığı en saçma program gereksiz ötesi insanlar işsiz işsiz herşeylerini bırakıp orda günlerce boş boş beklio onlara sıra gelipte yarışcak diye çok garip işinden ayrılıp gelenler varmış yazık diyorum sadece
Mesaj tarihi:
cok komikler ya.. :D

-ne hissediosun kutunla ilgili?
-ben kucuk hissediyorum..
-harbimi nasi hissedebiliosun onu?
*azinin ortasina tokadi basar*
-ehmm..
-peki simdi ne hissediosun?
-mavi ve dikdortgen prizma oldunu..
Mesaj tarihi:
aytimania said:
show tv bu program sayesinde yıllar sonra aylık toplam reytinglerde kanal d yi geçti

allah allah reyting yine çıktı reyting bir demokasi ürünümü acaba ¿
Mesaj tarihi:
Quibble said:
cok komikler ya.. :D

-ne hissediosun kutunla ilgili?
-ben kucuk hissediyorum..
-harbimi nasi hissedebiliosun onu?
*azinin ortasina tokadi basar*
-ehmm..
-peki simdi ne hissediosun?
-mavi ve dikdortgen prizma oldunu..

Geçen Avrupa Yakası'nda bununla dalga geçmişlerdi. :)
Mesaj tarihi:
burdaki gelen para havadan degilmi zaten niye 500bin acılınca aglıyıp zırlıyolar veya "icinden ne geciyo kazımcıgım" gibi sorular soruluyo anlamıyorum. hele ordaki kutu acan elemanlar ayrı bi olay kutudan 1 ytl cıkıyo 5dk sevisiyolar. cok sacma bi o kadar da sürükleyici bi program.
Mesaj tarihi:
öyle salak bi yarışmanın 3-4 saat sürmesi komedi.konsantre oluyolar filan.ulan gerizekalı sabaha kadar konsantre ol sen konsantre olunca kutunun içini mi görebiliyosun noluyo yani tamamen şans.takır takır açtırıp geçiceksin işte.oturmuş düşünüyo filan.bide şey muhabbeti var.ben 4 keredir büyük açıyorum filan diyo orda salağın biri.ulan açıyosan açıyon yinemi büyük açıcagın anlamına gelir bu.adamın o anlık gazına mani olma şans bu.
Mesaj tarihi:
Ne biliyosun, belki kehanet yarışmasıdır o da?

Yani nasıl bilgi yarışmalarında genel kültürlerini yarıştırıyolarsa bunda da kehanet yeteneklerini yarıştırıyolardır.

Öyle olmasa imkanı yok 4 saat sürmez zaten ya, malmı bunlar gerizekalı gibi 2 saat seninki büyük benimki küçük hadi hamdi abiye soralım diye diye 4 saat geçirsinler?
  • Yeni Oluştur...