Arden Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 .dat uzantılı bir dosyam var büyük ihtimalle bir video fakat ne wmp ne bs palyer ne power dvd nede winample çalıştırabildim. bide başka forumlarda okuduğum kadarıyla .dat dosyasını .wav'a falan dönüştüren programlar varmış Acaba bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 .dat dosyaları illa da video olmuyo, ama eğer eminsen video olduğuna windows media player'ın açması lazım. codec falan da aramadan açması lazım hem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 wmpde açılmadıysa video değildir zaten .dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 video olduğundan %100 emin isen GOM player ile açarsın sorunsuz morunsuz.. ama illa video olma durumu yok evet.. bazen data dosyası da olabilio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 zaten dat genel data dosyasıdır. bir ara ısrarla filmler için kullanan ve bizi buna alıştıran zihniyeti kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 avseq1.dat !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 avseq01* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar