Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haberturk hacklenmiş :p


Odinn

Öne çıkan mesajlar

haberturk.com

said:
Hainlere Kapak!!
Haberlerinde çıplak manken resimleri yayınlayıp Çerkezleri hainlikle suçlayan haberci zihniyete duyurulur!
Yaklaşık 1 ay önce çerkezleri hainlikle suçlayan, hainlerden daha hain olan habertürk yönetimine Sormak istiyoruz.
Bir etnik yapıyı elinde hiç bişey olmadan hainlikle suçlamak haberciliğin etiğine ne kadar uygun ?
Bu ülkeyi çerkez,laz,kürt,manav gibi ayrımlarla Bölenler sizlersiniz!
Umarız bu uyarıdan sonra yayınlayacağınız haberlerin, haber niteliği taşıyıp taşımadığını incelersiniz!
Çerkezlermi hain yoksa habertürkmü eğer öğrenmek istiyorsanız burayı tıklayınız



Şş Tuncay Özkan Say bakayım biz kaç kişiyiz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.haberturk.com/index2.html

said:
HABERTÜRK mü HAiN, ÇERKESLER mi?



Çerkez Ethem Türkiye'ye dönmesi istendiginde şu cevabı verdi;

“Herkesin beni hain bildiği memleketime af yoluyla dönmem, ihaneti kabul etmem demektir, hakkimdaki gerçeği umuyorum ki, tarihçiler yazacaktır.”

Sözleri, kendisinin ne kadar "son vatan"na düşkün olduğunun ve onurlu bir şekilde memleketine dönmek istediğinin en somut ifadesidir.

AVNI ÖZGÜREL RADIKAL GAZETESI

“Şurası kesindir ki Ethem'e 'Çerkes' lakabını takan Ismet Paşa'dir. Kendisine sorulduğunda bunu 'övgü' olarak kullandiğini söyler; ama Ethem öyle anilmaktan rahatsizdir: "Hepimiz Osmanli'ydik... Eğer milliyet ve irk tefriki yapilmaya kalkişilsaydi bu vatanda seceresi karişmamiş kim kalirdi."


“Ethem'in Yozgat isyanlarini büyük bir maharet ve süratle bastirmasi da onu ayni yerde daha önce başarisiz olmuş bazi kumandanlarin kiskançlik ve rekabet hislerine hedef haline getirdi.”

PROF. DR. TOKTAMIŞ ATEŞ

TBMM daha Ankara da çalişmaya başlamadan önce, Salihli cephesinde Yunan ilerlemesinin durdurulmasi ve iç ayaklanmalarin bastirilmasinda fevkalede önemli hizmetleri vardir. Hatta hiç abartmadan şunu söyleyebiliriz ki, Eğer Çerkes Ethem ve onun kuvvetleri olmasa idi, Ulusal Kurtuluş mücadelesi başlamadan ortadan kaldirilabilirdi.

MUHITTIN NALBANTOĞLU

Çerkes Ethem çok büyük bir vatansever, kurtuluş savaşinin ilk günlerini düşünün, bir tek kişiye ihtiyaç duyulduğu günlerde, bu adam Yunanlilari sahillere çakili birakiyor, Anadolu ya birakmiyor.

ISMET BOZDAĞ - TARIHÇI

Nerede bir yangin varsa oraya yetişen bir Çerkes Ethem kuvvetleri vardi. Bati cephesi komutanliğina atanan Ismet Inönü'nün ilk işi Çerkes Ethemin ünvanini deĞiştirmek olmuştur.

CEMAL KUTAY - TARIHÇI

Insanlara Hain demek kolay, kaldi ki kendini müdafa etme hakkindan mahrumsun, kahraman demekte kolay, çünkü kimse kendisine kahraman denilmesini tekzip etmez. Bizim milli mücadelemiz kronolojisi sihhatle yazilmamiş olan bir buhran dönemidir. Ethem yanina kimseyi almadan gitmiştir ve yanindakiler gelelim diye dayatmişlardir, dövüşelim demişlerdir, ikisini de reddetmiştir. Bir kulübesi bile olmayan bir nehir kiyisinda kalbi duran bir adamin, layik olmadiĞi halde hain damgasiyla damgalanmasi vicdanlari rahatsiz etmektedir.

PROF DR. MIM KEMAL ÖKE

Merkezi otoritenin Çerkes Ethem'den sikinti duymasi kaçinilmazdi, çünkü Anadolu da sadece bir milli direniş, sadece bir kuvayi milliye hareketi deĞil, bunun yani sira bir liderlik döĞüşü de veriliyordu.Işte bu çerçevede Çerkes Ethem in büyümesi halk arasinda muazzam bir kahraman olarak her girdiĞi yerde alkişlarla karşilanmasi, bazi kişileri tedirginliĞe sevk etmiştir. Ismet inönü'nün her zamanki tavriyla Çerkes Ethem ve aĞabeyleri aleyhinde bazi propagandalarda bulunduĞunu da söyleyebiliriz…..


Işte bu çerceve içinde Çerkes Ethem arkadaşlari ile, Yunan ordusu ve Türk Ordusu arasinda kalir Işte orada o önemli kavşakta, bir ikilem içindedir. Ne yapacaktir? Işte bu YiĞit Adam saflarinda döĞüştüĞü Anadolu insaniyla kiliç kilica gelmekten çekinerek, Yunanlilarla görüşerek sadece bir çikiş noktasi istemiştir. Anadolu daki mücadeleyi akamete uĞratmamak ve bir savaşa dönüştürmemek için yurtdişina gitmek için bir geçit noktasi istemiştir.Hatta arkadaşlarina döner derki; Siz silahlarinizi birakip Kuvayi Milliyeye döneceksiniz, onlarla birlikte savaşacaksiniz.





Anadolu sürgün yasamasin diye bu vatan millet ugruna kan döken tüm sehitlerimizin ruhlari Sad mekanlari Cennet olsun.

Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin..!!!!!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
“Şurası kesindir ki Ethem'e 'Çerkes' lakabını takan Ismet Paşa'dir. Kendisine sorulduğunda bunu 'övgü' olarak kullandiğini söyler; ama Ethem öyle anilmaktan rahatsizdir: "Hepimiz Osmanli'ydik... Eğer milliyet ve irk tefriki yapilmaya kalkişilsaydi bu vatanda seceresi karişmamiş kim kalirdi."

+rep verdim çerkes ethem'e
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

viki said:
Çerkez Ethem (d. 1885, Bandırma - ö. 1948, Amman) Kurtuluş Savaşı'nda Kuvayı Milliye döneminin önde gelen halk önderlerinden biridir.

1885 yılında Bandırma'da doğdu. Bandırma'nın bir köyü olan Emreköy'e yerleşmiş Şapsığ Çerkes boyundan, Ali Bey'in beş oğlunun en küçüğüydü. Ağabeyleri, İlyas ve Nuri beyler, Rum eşkıyalarıyla çarpışırken ölmüşler, Reşit ve Tevfik beyler de 1901 ve 1902 yıllarında Harbiye'yi bitirerek subay çıkmışlardı. Reşit Bey çeşitli cephelerde çarpıştı. 1919'da Meclisi Mebusan'a Saruhan (şimdiki Manisa) Milletvekili olarak katıldı. Oradan Birinci TBMM'ye geçti.

Çerkez Ethem, evden kaçarak Bakırköy Süvari Küçük Zabit Mektebi'ne girdi. Balkan Savaşı'nda Bulgar cephesinde yaralandı. Kıdem zammı ve madalya aldı. I. Dünya Savaşı'nda Eşref Kuşçubaşının yönettiği Teşkilat-ı Mahsusa ile birlikte İran, Afganistan ve Irak'a yapılan akınlara katıldı. Yaralanarak savaş sonunda köyüne çekildi. Önceleri dağları mesken edinip haraç topladıysa da, 1919-1920 tarihleri arasında bir yıl süre ile Anadolu'da tek önemli vurucu güç olan Kuvva-yı Seyyare'yi kurdu ve Ankara'daki Kolordu'nun Komutanı olan Ali Fuat Paşa ile istişare ederek İngiliz ve Yunan birliklerinin ilerlemesine karşı koydu. Düzenli ordu kurulana dek TBMM'ye karşı girişilen ayaklanmaları bastırdı, ancak Atatürk tarafından kurulan düzenli orduda sıradan bir komutan olmayı reddetti. Albay İsmet İnönü'nün Garp Cephesi komutanı olup kendi kuvvetlerini kuşatmasına tepki olarak TBMM'ye çektiği ağır ifadelerle dolu telgraf sonrası vatan haini ilan edilince, kendisine bağlı kuvvetlerdeki yaklaşık 400 adamıyla birlikte Yunanistan üzerinden Ürdün'e geçti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dns hack ne zamandan beri hack oldu tartişilir.
uzun zamandir bu dns dirckt.com'da bir açik var. dns bilgilerini değiştire biliyolar ve istediği siteye yönlediriyolar. bence.
bunu hack diye görmek saçma ama sonuçta index var amaça ulaşmiş bi eylem..

dns hack :

www.mynet.com
www.haberturk.com
www.r10.net
www.google.de
vs vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...