eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yeni komedi filmimiz hayirli ugurlu olsun... Superhero Movie - Trailer
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bu sefer direk scary movie'nin yapımcılarından olduğu için Epic Movie gibi olmaz diye umuyorum ama bence Hancock'ı da geçemez.
eregorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bu filmin afisini gordum sinemada, ayni scary movie afisi ve bende bi duygu uyandirdi... bu film tutarsa (scary movie gibi) bence devam eder...
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 LOL çok iimiş ahah. aslında shoot them up topiine yorum yazmak için girdim ama bulamadım topiki. neyse o film de über adasd :P
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 hiç sevmedim nedense,boş beleş amerikan komedi filmlerinden biri daha benim gözümde
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bazı kısımları gerçekten iyi güldürdü ama genele yayarsak son derece başarısız bir komedi olmuş. o bilgisayarla konuşan adam iyiydi. :)
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bi tek çiş fıskiyesi çok iyiydi onun dışında boş bi film.
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 çooook güldüm ben bunda, ama çıktıktan sonra hangi sahnelerde güldüğümü bile unuttum; o derece anlık bi eğlence.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bence arkadaşlar bayağı iyidi film.Recep ivedik mantığından daha çok teknolojik bir yatırım olmuş. En iyi örneği "two girl one cup" ı dile getirmesiydi. Profösör streamingi sorunlu bir programla söylüyordu :D Tekrar izleyin derim.Açıkçası eğlendirdi beni.
Öne çıkan mesajlar