eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yeni komedi filmimiz hayirli ugurlu olsun... Superhero Movie - Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bu sefer direk scary movie'nin yapımcılarından olduğu için Epic Movie gibi olmaz diye umuyorum ama bence Hancock'ı da geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bu filmin afisini gordum sinemada, ayni scary movie afisi ve bende bi duygu uyandirdi... bu film tutarsa (scary movie gibi) bence devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 LOL çok iimiş ahah. aslında shoot them up topiine yorum yazmak için girdim ama bulamadım topiki. neyse o film de über adasd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 hiç sevmedim nedense,boş beleş amerikan komedi filmlerinden biri daha benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bazı kısımları gerçekten iyi güldürdü ama genele yayarsak son derece başarısız bir komedi olmuş. o bilgisayarla konuşan adam iyiydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bi tek çiş fıskiyesi çok iyiydi onun dışında boş bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 çooook güldüm ben bunda, ama çıktıktan sonra hangi sahnelerde güldüğümü bile unuttum; o derece anlık bi eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bence arkadaşlar bayağı iyidi film.Recep ivedik mantığından daha çok teknolojik bir yatırım olmuş. En iyi örneği "two girl one cup" ı dile getirmesiydi. Profösör streamingi sorunlu bir programla söylüyordu :D Tekrar izleyin derim.Açıkçası eğlendirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar