LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bu akşam ki maçı izlerken bir yandan da nargile içebilir miyiz :P yani tophane de d-smart var mı? o veriyor di mi maçı :S edit: lig tv veriyormuş. kendi kendimi cevapladım. ilk soruya yanıt lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 var ama hepsinde var mı bilemiyorum. uefa grup maçlarında gsnin bi maçını izlemiştim arkadaşlarla o en baştaki ali baba mı ne orada vardı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 hepsinde olmasi lazim. ali babada kesin vardir ama adamlar hissettirmeden cok pis kazik atiyolar ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ali babada vip koltukları var haha , bi kere bilmeden oturmuştuk falan acaip geçirmişlerdi aman diyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 heryerde var d-smart tophane'de. amma velakin, maçı izleme parası en az 10 ortalama 20ytl para çakacaklar bu bir. orada oturanın kişi başı masrafı 15ytl EN AZ tutacak bu iki. Nargileleri çok kötü tophane'nin. Hiç birinde güzel nargile içemedim henüzki 10 tane varsa 9 tanesine gitmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Tavsiye etmiyorum Tophane' de maç izlemeni. Hele hele hem nargile maç hayalin varsa unut. Olmuyor o yani, iğrenç bir ortam haline geldi ne servis ne hizmet hiç bir halt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Alah allah ben daha gitmedim de herkes "en güzel nargile Tophane'de" diyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nargile kadıköyde moda cafede içilir eftelyada içilir(eftelya ya nargile içmek dışında başka hiç bişi için gitmeyin hatta) bostancı cordonun nargile iyi diyolar ama içmedim bişi diyemem bide hem nargile hem maç keyfi diyosan evine bi lig tv bide nargile al yoksa eziyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 nargile-maç'ın mekanı Bostancı - İstasyon Cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 yok voys oda yalan dün her yarı bikere köz geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 valla bize dakka da 1 geliyor. istemeyle ve devamlı gıtmekle alakalı :D onun dışında cordonun nargile güzelde, maç izlenmez. doya doya bağırabılecegınız kufur edebılecegınız yer istasyon cafe. bu arada orhan unuttum lan dalga geçmeyı senle hahaha nası koduk lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 dur bekle msne geliyorum ağır küfürler edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ahahahhaaaa :D Güzel nargile olan bir yer tavsiye edin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Cadde'de Akvaryum var. Bostancı'ya doğru. Maçta izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 o yok artık restorant oldu orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Neresi yok? Akvaryum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 evet devrettiler orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 akvaryum kapanalı aylar oldu. bostancıda istasyon dıyorum işte. gelin beğenmezsenız arayın benı gelıp ödiyeyim parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Phy said: hepsinde olmasi lazim. ali babada kesin vardir ama adamlar hissettirmeden cok pis kazik atiyolar ona gore :D şimdi phyx in durumunu anlayabiliyorum ph falan gelsin de tam olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 abi Ali Baba'da eğreti oturursanız geçirirler kazığı. Çerez, su, meyve bunlara dikkat edin. Nargilesine kötü diyenleri de esefle kınıyorum burda. Anadolu yakası / Maltepe civarında oturan varsa Yalı var sahilde maç+nargile için çok uygun bir mekan, hem de çok ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bırak şimdi ali baba'nın nargilesine güzel diosan, ben senın nargile zevkine laf ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ali babada asiri pustluk yapiyolar. Cerez, sulari kaldir diyosun ama yinede hesaba ekliyolar. Nargile dunyanin en guzel nargilesi olsun o hesabi gordukten sonra birden zehire donusuyo. Aranizda fis isteyen oldumu ali babada merak ediyorum ne yapicaklar PhysX said: Phy said: hepsinde olmasi lazim. ali babada kesin vardir ama adamlar hissettirmeden cok pis kazik atiyolar ona gore :D şimdi phyx in durumunu anlayabiliyorum ph falan gelsin de tam olsun :D ahah ilk kez goruyorum nickini. Benimki cakma isim olmus. pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 alibabaya gitmeyin, adamlar direk sömürmeye çalışıyo, ayrıca servis mervis de hikaye, uzak durunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bursadaki tophane sandım başta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar