Zergling Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 eft size soruyorum arkadaşım benim palamla oynarken bende warriorla oynadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Leblebi 580k healingi kendine spamlediyse evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Vurmuşsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 sence? :) bildigin odun warrior haywanlar gibi ilk defa heal atti ^^ reck WW cleave cleave VR VR VR VR yaptim 5 kişi yatti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Penthesilea said: Leblebi 580k healingi kendine spamlediyse evet.hahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 arcane said: Penthesilea said: Leblebi 580k healingi kendine spamlediyse evet.hahaha :) kendine ve bana ^^ arada ben olunce başkalarında spamledi tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 O zaman vurmamışsın Çakmışsın sen arfsf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bi pala icin 12 death cok fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 o değil de bir bucuk saat wsg ye nasıl katlanılır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 62 kb yani ben magem ile av de en fazla 52 mi ne yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ahh ahh eski Pc yamulmasaydı ss leri atardım bende : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 toggie said: o değil de bir bucuk saat wsg ye nasıl katlanılır :/ inanç.... hırs.... azim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Aslan.... Kaplan.... Canavar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 for the horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ortada biraksan sabaha kadar hk farmlayacak adamlar yuzunden bi saat suruyo wsg.sirf zaman kaybi adamlarin egosu tatmin olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ete vurmak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 güç.. özgüven.. tecrübe.. miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 guven ozveri tecrube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Akerfeldt said: ortada biraksan sabaha kadar hk farmlayacak adamlar yuzunden bi saat suruyo wsg.sirf zaman kaybi adamlarin egosu tatmin olacak diye. bg zorla girilen bi yer deil istemeyen girmez. ayrica flag korumak için , capture edilen flaglari ve defence yi kesmek bu score yi getiriyor farkında isen 7 kere flag return etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 En kral sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 anlamadım ben sslerden bisi ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 anlamıyacak bişi yok Zerdust'la ben oynarken zerdust'ta leblebi ile oynadi leblebi ve attigi heal zerdust ve vurdugu dmg'e gore bişi sordum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ozii_x said: 62 kb yani ben magem ile av de en fazla 52 mi ne yapmıştım elemental shaman 147 kb 2 milyon 400 bin küsür dmg yapmışlığım var av de.yaklaşık 55 dk sürmüştü =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Lorrotar said: elemental shaman 147 kb 2 milyon 400 bin küsür dmg yapmışlığım var av de.yaklaşık 55 dk sürmüştü =D Ha? 722 dmg verdin saniye başına? piki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Yaptığın ego tatminden başka bişi değil. Bakıyoruz 62 adam öldürmüşsün. Flag Return 7. Ama flag captured 0. Demektir ki bayrağa oynamamışsın. Return ettiğin flaglarda sırf kenarda bekleyen ayrı fraglar diye dalmışsın. Ha diyeceksin defans oynadım. Defans oynayan adamın 62 fragı olmaz. HE HE EN BÜYÜK SENSİN. Kimse zorla girmiyor. Ama çıkış 15dk ceza verdiği için insana, kimse çıkamıyor. Madem o kadar iyiydiniz 2 kişide çalardınız siz 3 fragı 10 dk içinde Ego tatmin... Hala da yalanlarsan senin bileceğin iş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar