MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 arkadaşlar vista kullanıcısıyım. belgelerim klasörünün altında gizli bir AppData klasörü var. ve 5gb kadar büyümüş durumda. bunu bir şekilde küçültmenin yolu varmıdır? tabii program falan silmeden. yani bütün programları toplasam hepsi 5gb etmez yahu. ki programların asıl dosyaları program files'ın altında. buradaki bu şişmenin nedeni nedir? bu resimde en solda üstte. belgelerim içi olmuyor sanırım. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 İçinde temp dosyası var. Onları temizlersen sorun olmaz sanırım. Ama emin de değilim. Bilen biri söylesin öyle yap. Denemedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Ya içerigini silebilirsin bence.. Adindan da anlasildigi gibi, bi exeyi actin mesela o hemen caat diye kopyasini oraya atiyor, bi fatoşap actim mesela, taak butun ekipmani oraya atiyor.. Ben daha yer sıkıntısı cekmedigim için silmedim. Ama sanirim iexplorer ozelliklerinde, surayi sil burayi sil diye vardi, sildikce oradan siliyor. Yani manuel yerine bilgisayara sildirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Hiç bir zararı yok. Hatta CCleaner gibi programları kullanırdan onlar senin için siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 tamamını silmenin mi zararı yok temp i silmenin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Tamamını silme, klasörlerin içini sil. Sen iyisi verdiğim programı kullan. Onun halletmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar